2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde kımseye soyleedık.Eşim özellıkle soylemıyo.Sorsalarda bellı değil dıyo ama hep asya dıye sevıyoruz artık.Doğunca soylıcezsanırım bız inş.

içimdeki bu sıkıntı nasıl geçer? sanki beni boğuyorlar gibi... dün gece resmen rahatlamak için içimden dualar okudum. Azıcık içim rahatladı. Ama şimdi yine var, ruhumu sıkıyorlar sanki yaaa öffff..........

Bir keresinde Daemon sana da olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam. Naptın-nasıl kurtuldun?

Karabasanın sırtına iğne batır, 7 gün evde köle gibi çalıştır, sonra 7 sülalene gelmez

:roflol::roflol::roflol:

bizde kımseye soyleedık.Eşim özellıkle soylemıyo.Sorsalarda bellı değil dıyo ama hep asya dıye sevıyoruz artık.Doğunca soylıcezsanırım bız inş.

biz hemen söyleyeceğiz yoksa kaynanam habire isim bulup asabımı bozuyor.
geçen gün de ece ismini bulmuş. 2. oğlan olursa da ege olurmuş uyumlu olurmuş.sanki sorduk Çok üzgünüm çoook
o yüzden haftaya söyleriz herkese

canım ya nazar değmiş sana heralde.aile buyuklerınden bırı okusun senı.Ya da farkında olmadan bişeye çok sıkılmışsın.Ağlamayı dene bence.Gazetede okudum hamıleler ağlamalı içinde tutmamalı yazıyodu.İçinde tutmak sıkıntıyı bebişe daha zararlı.Ağlamaya çalış bence rahatlarsın.Koy bi romantık fılm ağla ağlayamıyosan yada şarkı dinle.Boşalt içini bişekılde bencemafoldumben

nasıl olacak o? kafamçokkarıştı

Aaaa yazdım yaa

Karabasanın sırtına iğne batır, 7 gün evde köle gibi çalıştır, sonra 7 sülalene gelmez

Şaka bir yana canım çık biraz dolaş, hava al, oksijensizlikten size geliyor bu afakanlar.

timam koçiş yoldaymış konuşunca haber veririrm olmadı akşam eve geçince ararım seni..

canım neden medipolde yapmıycan doğumu?? benim özel sağlık sigortam olduüğu halde orada yapcam baya iyi orası doğum konusunda gerçi benim kendi drum dışardan gelicek ama ben yinede orda yapcam.

Ay ne saçma ya.Uyumlu olunca ne olcak iki kardeş.Ne alaka.Bıde ne karışıyo yani.anlamıyom ya başka şey iste bebek için düşünmezler ama istemediğin herşeyı duşunup bi yorum yaparlar.Duyur ismini bencede arkadaşım.Kesinleştir madem sen çok istıyon.Allam yalmaz:

alışveriş zamanım mı geldi acaba? kredi kartının hesabının kesilmesini bekliyorum, şimdi alışverişe çıksam aslında birşeyim kalmaz belki de , ne bileyim??? Ama nazar için kendi kendime dua okuyayım bakiiimm.

Son düzenleme:

orası kayseri cnm benm memlekette ondan buralrda nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…