2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahaha valla ya isim bulma konusu haricinde başka birşeye karıştıkları yok o yüzden kızıyorum zaten. başka birşey olsa ayakları geri geri gider , ismi herkesten önce buluyorlar.

canım neden medipolde yapmıycan doğumu?? benim özel sağlık sigortam olduüğu halde orada yapcam baya iyi orası doğum konusunda gerçi benim kendi drum dışardan gelicek ama ben yinede orda yapcam.

ssk lı anlaşma bi hastane olduğu için çok itiş kakış geliyo bana sanki odaları nasıl bilmiyorum henüz gezmedim ama büyük küçük farklı tipte odaları varmış senin abin ordaydı dimi bu gidişle benimde doğumum orda olucak sanırım medical park düşünüyodum ama yeni bi hastane nasıl tam oturdumu emin değilim o yüzden

Max 4 MB kabul ediyor canım, eve gidince incelicem ayarlarını. Belki sınırlama ayarlardandır.

en küçükleri göndermeye çalışacağım bakalım gelecek mi ? dün yüklemek için site bulamadım eskiden imeem diye bir sete vardı kapanmış

evet canım abim orada
ama odaları baya büyük ya, benim çok kişi orada doğumda yaptı ameliyatta oldu
odalarında duş var 24 saat sıcak su var, refakatçi için yatak var hem de gayet geniş odaları zaten doğum katı farklı üstelik yeni doğan üniteside var, yemekleri de çok güzel en son 2 ay önce orada annem ameliyat oldu ben hamile hamile yanında kaldım ama rahat ettim..

Ukla medipolden mi bahsediyorsunuz medical parktan mı

bugun oglusumun odası ıcın calıstım..
ıkı aksesuar yaptım ancak net halını gorebılmek ıcın bıkac gun gecmesı lazım bakalım guzel olcak mı??

Offyaaa elıme kazık bı proje verdıler cıkamıyorum ıÇınden yafsss delırcemmm

uklacık bende esımle bı hesap yapmam lazım bakalım medıpol olsun ıstıyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…