valla archim 7. ayda almaya kalksak bunları alamayız zaten gezerken canı çıkıyorinanmıyorum size yaaa. ben mi geç kaldım siz mi acelecisiniz delikafadulden
bende hiçbirşey yok . sizi görünce panik oluyorum valla
sinha maşallah canım senmi ördün çok güzel olmuş. arkadaşım yiğenine örmüştü bu modelden rengarenk çok hoş duruyo. ellerine sağlık canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
canım eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
canım bu aldıklarınızın hepsı havuzlu handan mı.yoksa baska yerlerede baktınızmı.nevresım fılan da ordanmı kapı susu.
hadiyaaa 3 de biz ordaydık 16.00 öğle yemeğimizi ancak yiyorduk keşke arasaydın 19.00 da döndük eve koçiş beni eve almıyodu bilmiyorumkismileUkla ben sizi arayacaktım cumartesi ama hastaneden ancak çıktık bide eşimin tüm avareliği üstündeydi nekadar girilmemesi gereken yol varsa girdi. Eminönünde bide park sorunu falan derken ancak saat 15 de inebildik arabadan. ben tabi açlıktan ölecektim az daha sonrasında yemek falan derken saat 16:00 oldu dedim bunlar dönmüştür artık hiç aramayayım boşuna
saol yewrum daaha iyisi sizlerin olsun inşallahhhhopuyorumnanaktanoooooo dediğim gibi bişi bırakmamışsınız maşallah. allahım güzel günlerde sağlıcakla kullnmayı nasip etsin canlarım
sinhacım battaniye haarika olmuş..
valla archim 7. ayda almaya kalksak bunları alamayız zaten gezerken canı çıkıyor
böle arada almak iyi ama biz o gün coştuk zaten gidince anlıycan durduramıyo insan kendiniakannehir
:dilcikar:
kürkçü handan kendinden eldivenli pijamasını aldık
3 lü çıtçıtlı badylerin bir kısmı ve havlu takımımız ile daenin aldığı penye battaniye üçler diye bi mağaza var han dışında ordan aldık diğerleri havuzlu handan :ecrin_bebek:
yok canım isim yokda zaten çok süslü orada hazır yapılmışlar vardı ordan en beğendimizi aldımm bebekli felançooookk ucuz çok uygun almışsın cnm güle güle giysin nerden almıştın
havuzlu handan canım eminönü
kapı süsüne isim yazıyomu neyden yapılmış
Eminönünde yeni cami varya hani mahmutpaşa yokuşuna çıkmadan göbekde sol tarafta kalıyor kime sorsan gösterircnm uklacım havuzlu han nerdeki
okadar çok ki yükleyipde millete eziyet etmeyelim diye eklemedikteşekkürler cnm,daha güzelleri yağmurun olsun inşallah.keşke kolayca örülen birşey olsada hepinize örsem..
uklacım aldıklarınız fiyatları hakikaten çk uygun bende gitmek istiyorum oraya mutlaka.aldıklarınızın resimlerini eklesenizde görsek keşke
okadar çok ki yükleyipde millete eziyet etmeyelim diye eklemedik
ama bi bakımm akşama çalışırım yüklemeye
laelaelaelaelaelülülülülülü
canlarım size doyum olmuyo. kaçayım birazde ders çalışayım görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkat edinnnnnnnnnnnn
okadar çok ki yükleyipde millete eziyet etmeyelim diye eklemedik
ama bi bakımm akşama çalışırım yüklemeye
günaydınlarrrrr
dünürcüm ben koyamıyorum o bel yastığını ya belime :uhm:benimde var ama öle duruyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?