2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bakırköyden gop a 20 tl. fln tutuyor ama metro ektarmasıyla bilemiyorum valla.
havaalanı metroyla bayrampaşa ya fln gidip oradan taksiye binebilirsin herhalde ne kdr tutar blimiyorum.
sultançiftliği çok da yakın değil buraya
ben zaten buraları bilmiyorum

ben de daha bişey almadım ama benim doğuma 4,5 ay var son 2 ayı saymazsak 2,5 ay da alışveriş için yeterli bir zaman bence..ama ben de panikliyorum böyle nasıl olacak yetişecekmi bulunacakmı vs vs diye bence rahat olalım hersey hallolur ben de annemle cıkıcam alısverise nisan basındada falan cıkarız herhalde.çoğu seyi tamam kıyafet anlamında ama şekeri,kapı süsü,arabası,odası ve beşiği yok halaaa ayrıca da tabi odasına tül ve halı avize vs..ay ne cok sey varmısss..ben de dün kızıma saç tokası aldım kendime toka almaya girdim ve ona aldım cıktım akannehir bir de pembe beyaz kıyafetleri olan cok güzel bir oyuncak bebek aldım dün kızıma kaydirigubbakcemile3 ona aldığım ilk oyuncağı

Canım e bebekte hepsi satılıyor incelemek adına oraya gidebilirsin ama asla ordan almanı tavsiye etmem. Haşim işcan geçitindeki çarşıdada hepsini bir arada satan dükkan vardır muhakkak ben ilk model hazriç diğer ikisini aynı dükkanda kıyaslamıştım.

ben de daha kıyafet dışında bişi almadım kuşum... bilmiyorumkismile

e bende o da yok
toplasan
3 corap
5-6 tane body
1 yelek
falan...
ya bu uklayla dae aldıkça kıskanıyom beee:umursamaz:

SAANDA GUNAYDIN CANIMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:

bende kıyafet dışında birşey almadım daha benimde kociş sürekli daha vakit var diyip duruyor bakalım ne olacak,ben de çok panik durumdayım.inşallah bizim kızlar acele etmez cnm

al benden de o kadar. 1 tane hastane çıkışı aldım daha da birşeyim yok. alalım dedikçe eşim kızıyor. ne acelesi var diye. ama artık yürüyemiyorum. hemen yorulmaya başladım.
valla haftasonu gideceğim kimse beni tutamaz.

bu arada melmea nin tarif ettiği fincanda keki yaptım dün. var ya süper oldu.
hemde çok pratik. akşama bir daha mı yapsam ne cokacimcoook

sagol özgecim ben ortama fiyat için sordum senin ordan 20 miyse ben 10 a giderim oda aylık 500milyon tutar sagol ben arayımda görüşmeye gideyim şuraya

bu arada evinde hayırlı olsun canım allah güle güle oturmayı nasip etsin

abooow neler varmış
öle birden yazma kız içim bi fena oldu
öf ya
bizde mart başında çıkalım diyoruz
o zmaan ben nekadarlık oluyorum ki
öf yine kafa karıştı
hesaplayıverin nolurki:kedi:
bugün 22+6

Hiç panik olma canım bende daha birşey almadım sadece bakıyoruz. Ben alacağım herşeye karar vermek istiyorum sonra doğuma yakın gidip beğendiklerimizi alıp çıkarız diye düşünüyorum . Gerçi annem ben evlenirken bir iki parça bebek eşyasıda yapmıştı :) birde benim battaniyem vardı onu saklamış teyzem ben doğmadan benim için örmüştü onu misafirliklerde kullanacağız :) daha fotograf yükleyemiyorum aslında yükleyebilir duruma gelsem onun fotografını çekip buraya koymak istiyorum çok seviyorum çünkü :)

Elhamra yaşlılık zor dimi anacım
hesap kitap falan

ösgee kusumm hadı gozunaydın ne ghuzel ıcınede sındıgı gıbı bı ev bulmussun artık jakuzınızı kullanmaya gelırız arasıra.delikafadulden
gelin evet
biz de onun dalgasını geçiyoz
50 milyona arkadaşlara kiralarız die delikafadulden

okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki kim sormuştu unuttum bebek şekerlerini ne yapıcaksınız ne zaman dağıtılcak die cnm doğumdan sonra hayırlı olsuna gelenlere tutucaksın hastanede ikram etmeye başlarsın artanını eve götürürsün eve gelenlere ikram edersin sayı olarak kaç tane yaptıracağına bağlı elinde çok sayıda kalırsa mevlüttede kullanırsın ama doğumda dağıtmak için bu nikah şekeri gibi süslü çikolatalar şekerler düşün üzerine bebeğinin ismi yazılıyo ve eklemek istersen küçük notlar

ukla daemon eminönünde hani eskiden bez baglanırdıya bebeklere böyle tülbent gibi ondan gördünüzmü hiç

banyo havlusunun içine ondan koyulunca suyunu güzel cekiyor vede yumusak ben ondan arıyom annemde dün arıyo beni artık bir ara eminönine gidelim diyor:)

ben geldim gene. çok ders çalıştım yeter. aklım burada kaldı derse oturamadım yaw

evet ya süper olurdu görüşseydik. bende eşimle gideceğim ayrıntılıya. o da gelsin görsün kızını
isim konusunda ben asya da kararlıyım. eşim dün zeren ismini bulmuş netten. anlamı da kuvetli zeki demekmiş.
tutturdu asya zeren olsun diye. 2 isim de hiç sevmiyorum. sadece asya olsun yeter yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…