2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok uzun uzun göreceksin kızını çok güzel bizimki inat etmişti birde dönmedi 40dk falan durduk heralde içeride.bence zeren ismide güzel cnm asya zeren de güzel olur babasınında gönlü kalmasın.bende tek isim seviyorum ama eşim iki isim koyalım diye tutturdu nisa'nın yanına ikinci isim arıyoruz

:) benim annemde kundak ve ağız bezleri yapmış ben sarmam bebeğimi diyorum ama annem en azından uyurken hafifce sararız bebek kendini güvende hisseder dedi ona inanmıyordum ki okuduğum kitaptada en azından ilk bir iki hafta bebeğin kol ve bacaklarını sıkmadan sarın yazıyordu.

alacak okadar çok şey var ki .... işimiz zor hele birde yanlızsan aileler uzaksa daha zor her arayan alma biz geldiğimizde birlikte alırız diyor ama bakalım ne olacak ... :)

Elhamra yaşlılık zor dimi anacım
hesap kitap falan

deget nanlmaz:
gelin evet
biz de onun dalgasını geçiyoz
50 milyona arkadaşlara kiralarız die delikafadulden
bize beleş ama dimibilmiyorumkismile
26 kaydirigubbakcemile3
kaç aylık olcam onu diyombilmiyorumkismile
ya sata göre başka cıkıyoya ıondan diyorum
kızlar bu arada eşimden aldığım son bilgi..
bebik odasını kaynanamlar alcakmış bilmiyorumkismile

waaauuuwwwwwwwwww
aaaah ahbilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:

funnababy nin ürünleri çok güzel. ama bana biraz tuzlu geliyor.
güle güle kullan canım. belki bende böyle bir tane alırım.

bende bir yerde okumuştum. bezler konusunda pek bir cahilim aklinialirimsmile
kumaşçılarda bilir aslında. gidip sormak lazım.

HAKLISIN CNM FIYATLAR NASIL ACABA ARASTRYM BİRAZ MALUM OZAMN MASRF COK OLCAK CIMRI KOCAM NE GERENNKK VAR DIYEBILIR EHUHEHEHE:d HOŞ ONU TAKAN KIM AMA

özgecim hadi gözün aydın canım bak dediğin doğru biraz beklemek lazım dimi biryerlerden bir seyler cıkıyor

bende dün abim bizim arabayı alın dedi bende cok sevindim arabayı cok begeniyordum zaten maxi cosinin arabası

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yaa ben öle bişey görmedim
2 kat bizim aldığımız havlular

ohhh anasını satiimm bı yandan anne teyze bı yandan kaynana bızede kımse bısey demıyo. bıde bız sunu alıcaz dendıgınde laf solenıyo bole seyler duydukca dellenıyorum valla

annem da bana öyle yapmış, havlu sert gelir ilk başta dedi. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla!

aramızda kalsın da bende beğenmedim kaydirigubbakcemile3
çok kaba geldi o isim bana. bizimkide anlamını beğendi, zeki demekmiş ya
sanki zeren koysam çocuğum einstein olacak :mymeka:

babamda 2 oldu elifzel'le dalga geçiyoalsanaalsanasmile

bende bundan almayı düşünüyorum cnm çok şık bence güle güle kullansın bebeğin

özge çok şanslısın.ne benim annemden ne de kayınvalidemlerden henüz ses yok,herşeyi biz alacağız gibi duruyor bakalım

öyle deme cnm,isimlerin karakter üzerine etkisi var benceyerimseniben beğenmediysen sen de sadece asya diye seslenirsin :)

ohhh anasını satiimm bı yandan anne teyze bı yandan kaynana bızede kımse bısey demıyo. Bıde bız sunu alıcaz dendıgınde laf solenıyo bole seyler duydukca dellenıyorum valla

efet bizimk,ilerde aaa ne gerek var dıyorlar sınır oluyorm tabı dogrmş kendılerı 3-5 tane heveslerını almışlar ay bıgun bagrcm cıldrcm o olack hepsını bogazlıcm

hakkaten hee :roflol:

bize beleş ama dimibilmiyorumkismile

waaauuuwwwwwwwwww
aaaah ahbilmiyorumkismile
evet evet beleş tabe aklinialirimsmile
SÜPER WALLAAAASU KAYNANANI BANADA YOLLSAAN sempatiksalakcinni
kaynana son zamanlarda melek valla maaşallahh..

efet bizimk,ilerde aaa ne gerek var dıyorlar sınır oluyorm tabı dogrmş kendılerı 3-5 tane heveslerını almışlar ay bıgun bagrcm cıldrcm o olack hepsını bogazlıcm

hem almayıp hem laf soluyolar ya delı oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…