evet ya süper olurdu görüşseydik. bende eşimle gideceğim ayrıntılıya. o da gelsin görsün kızını
isim konusunda ben asya da kararlıyım. eşim dün zeren ismini bulmuş netten. anlamı da kuvetli zeki demekmiş.
tutturdu asya zeren olsun diye. 2 isim de hiç sevmiyorum. sadece asya olsun yeter yerimseniben
AYNEN ELHAMRAACIM BENDE ÖLEYİM HERKES BANA BİŞİLER ALCAM DEDGMDE KIZYOR ANNEMELR ALIYOR AMA ONLR HERSYI TAM ALMIYRLRKI GİZLİ GİZLİ ALIP Bİ KÖŞEYE KOYAYIM KIMSEYE SORMADAN DEDIM ASLNDA BUDEFADA NERDEN ABSLICAMI BİLEMEDM ANNELER BİKAC KIYFT ORMUSLR BIKAC BADI ALMIŞLR ANKARADA AMA YETERMI YETMZ ONLR KAYNANA ZATEN FISBİDE BANA GECEN SORUYOR ANNEN KUNDAGI NASIL HAZIRLADI HAZIR DIMI FALAN DIYOR SAF NE BILIM BEN ANNEME KUNDAKMI SORCAM MADEM IHTIYAC VAR HAZIRLASANA SEN ANLAMADM GITTI NE KUNDAGI DOGUNCA SARLCKMIS BEBEK OFYAAA DELIRCM :a015:
Elhamra yaşlılık zor dimi anacım
hesap kitap falan
bize beleş ama dimibilmiyorumkismilegelin evet
biz de onun dalgasını geçiyoz
50 milyona arkadaşlara kiralarız die delikafadulden
kaç aylık olcam onu diyombilmiyorumkismile26 kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada eşimden aldığım son bilgi..
bebik odasını kaynanamlar alcakmış bilmiyorumkismile
yaa ben de uyku seti aldım kimse tepki vermedi. Yan korumaları ve yorganda dahil 200 tl.
funnababy funnababy 8 parça uyku seti luna elegant | özelcan bebe | bebek ve çocuk malzemeleri, chicco, avent, kraft ve diğer markalara ait ürünler
yaa ben de uyku seti aldım kimse tepki vermedi. yan korumaları ve yorganda dahil 200 tl.
Funnababy Funnababy 8 Parça Uyku Seti Luna Elegant | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
acrihim mermer şahin ince beyaz tülbent aldık ondan annem iğne oyası yapıyorda bu biraz sanki karerli gibi kendinden ip çekilmiş deseni oluyor hani daha cok gazlı beze benziyor birde onu havluya dikmeye gerek yok
bebegi içine sarcagın zaman sereriz içine
cnm notunu mevlütüne uygun yazdırırsan mevlüttede dağıtırsın arkadaşım bugün bir yıldız doğdu yazdırmıştı ve hastanede görmeye gelenlere dağıttı ve kalanlarıda evde görmeye gelenlere dağıttı notunu uygun bişi yazdırıp istediğin zamanda dağıtabilirsin
yok yaa ben öle bişey görmedimukla daemon eminönünde hani eskiden bez baglanırdıya bebeklere böyle tülbent gibi ondan gördünüzmü hiç
banyo havlusunun içine ondan koyulunca suyunu güzel cekiyor vede yumusak ben ondan arıyom annemde dün arıyo beni artık bir ara eminönine gidelim diyor:)
acrihim mermer şahin ince beyaz tülbent aldık ondan annem iğne oyası yapıyorda bu biraz sanki karerli gibi kendinden ip çekilmiş deseni oluyor hani daha cok gazlı beze benziyor birde onu havluya dikmeye gerek yok
bebegi içine sarcagın zaman sereriz içine
yaa ben de uyku seti aldım kimse tepki vermedi. Yan korumaları ve yorganda dahil 200 tl.
funnababy funnababy 8 parça uyku seti luna elegant | özelcan bebe | bebek ve çocuk malzemeleri, chicco, avent, kraft ve diğer markalara ait ürünler
aramızda kalsın da bende beğenmedim kaydirigubbakcemile3
çok kaba geldi o isim bana. bizimkide anlamını beğendi, zeki demekmiş ya
sanki zeren koysam çocuğum einstein olacak :mymeka:
yaa ben de uyku seti aldım kimse tepki vermedi. yan korumaları ve yorganda dahil 200 tl.
Funnababy Funnababy 8 Parça Uyku Seti Luna Elegant | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bende iyiyim canim sagol.gecmisolsun neyin varsaol cnm sen nasılsınnnnnnnnn ben agrılarımla ugrasıyorum iştee
ohhh anasını satiimm bı yandan anne teyze bı yandan kaynana bızede kımse bısey demıyo. Bıde bız sunu alıcaz dendıgınde laf solenıyo bole seyler duydukca dellenıyorum valla
hakkaten hee :roflol:
evet evet beleş tabe aklinialirimsmile
bize beleş ama dimibilmiyorumkismile
waaauuuwwwwwwwwww
aaaah ahbilmiyorumkismile
kaynana son zamanlarda melek valla maaşallahh..SÜPER WALLAAAASU KAYNANANI BANADA YOLLSAAN sempatiksalakcinni
eskisehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden26 kaydirigubbakcemile3
babamda 2 oldu elifzel'le dalga geçiyoalsanaalsanasmile
efet bizimk,ilerde aaa ne gerek var dıyorlar sınır oluyorm tabı dogrmş kendılerı 3-5 tane heveslerını almışlar ay bıgun bagrcm cıldrcm o olack hepsını bogazlıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?