D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #46.721
al benden de o kadar. 1 tane hastane çıkışı aldım daha da birşeyim yok. alalım dedikçe eşim kızıyor. ne acelesi var diye. ama artık yürüyemiyorum. hemen yorulmaya başladım.
valla haftasonu gideceğim kimse beni tutamaz.
bu arada melmea nin tarif ettiği fincanda keki yaptım dün. var ya süper oldu.
hemde çok pratik. akşama bir daha mı yapsam ne cokacimcoook
opuyorumnanaktan nasilsin canim iyimisin
abooow neler varmış
öle birden yazma kız içim bi fena oldu
öf ya
bizde mart başında çıkalım diyoruz
o zmaan ben nekadarlık oluyorum ki
öf yine kafa karıştı
hesaplayıverin nolurki:kedi:
bugün 22+6
okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki kim sormuştu unuttum bebek şekerlerini ne yapıcaksınız ne zaman dağıtılcak die cnm doğumdan sonra hayırlı olsuna gelenlere tutucaksın hastanede ikram etmeye başlarsın artanını eve götürürsün eve gelenlere ikram edersin sayı olarak kaç tane yaptıracağına bağlı elinde çok sayıda kalırsa mevlüttede kullanırsın ama doğumda dağıtmak için bu nikah şekeri gibi süslü çikolatalar şekerler düşün üzerine bebeğinin ismi yazılıyo ve eklemek istersen küçük notlar
ukla daemon eminönünde hani eskiden bez baglanırdıya bebeklere böyle tülbent gibi ondan gördünüzmü hiç
banyo havlusunun içine ondan koyulunca suyunu güzel cekiyor vede yumusak ben ondan arıyom annemde dün arıyo beni artık bir ara eminönine gidelim diyor:)
okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki kim sormuştu unuttum bebek şekerlerini ne yapıcaksınız ne zaman dağıtılcak die cnm doğumdan sonra hayırlı olsuna gelenlere tutucaksın hastanede ikram etmeye başlarsın artanını eve götürürsün eve gelenlere ikram edersin sayı olarak kaç tane yaptıracağına bağlı elinde çok sayıda kalırsa mevlüttede kullanırsın ama doğumda dağıtmak için bu nikah şekeri gibi süslü çikolatalar şekerler düşün üzerine bebeğinin ismi yazılıyo ve eklemek istersen küçük notlar
:kedi:bilmiyorumkismiledelikafadulden
bizim ev var yan daire boşş bi bakın istersennn
kaydirigubbakcemile3
zeren i hiç beğenmedim :kedi:evet ya süper olurdu görüşseydik. bende eşimle gideceğim ayrıntılıya. o da gelsin görsün kızını
isim konusunda ben asya da kararlıyım. eşim dün zeren ismini bulmuş netten. anlamı da kuvetli zeki demekmiş.
tutturdu asya zeren olsun diye. 2 isim de hiç sevmiyorum. sadece asya olsun yeter yerimseniben
ben bunu 45 aldım canım
bende alıcam 1 takımda uyku seti gibi yan yatak bariyerlere de lazım ..
yewrum ni ye yaaaaa sende çık alle bende o da yok
toplasan
3 corap
5-6 tane body
1 yelek
falan...
ya bu uklayla dae aldıkça kıskanıyom beee:umursamaz:
güle güle kullanin canim.cok güzel.bebegin icinde güzel güzel misil misil uyur insaallah.yaa ben de uyku seti aldım kimse tepki vermedi. yan korumaları ve yorganda dahil 200 tl.
Funnababy Funnababy 8 Parça Uyku Seti Luna Elegant | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
BEN SORMUSTUM CANIM COK SAOL BENDE MEVLUTTE DAGITILIYOR GIBI BİLİYORDUMDA ONDAN BILGIMIZ OLSUNDA DIMI AMA REZIL OLMYALAIM BAK KAYNVALIDE PARA GITCEK DIYE SOLEMIYOR BILE:d:d
zeren i hiç beğenmedim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?