parçala vu kır al o işizemuszemusnakliye firmalarıyla boğuşuyo, pazarlık yapıyo telde :ecrin_bebek:
oofff ya aynennn cokacimcoook ilk zamanlar yiyemiyom çok diye üzülüyodum da bu da çok yahuuu ohaoldumsmile ben yerken sanırsın önümden kaçırıyolarrr :1shok:
aynen ben. Yemek zamanına kadar acıkırım, şunu yiyeyim diyorum, sonra da gelsin kilolar:sinifsinif: top gibi olmak istemeyruuuuuuuuuuuum, sonlarda hareket edemem yoksa.
sen kac kilo aldinki,esimde kayinvalideme demis tlfda cok kilo aldi,görünüste belli degil ama tartilinca cok demis.,kaynanam gecen bana gelince hicde almamis ben sandim enine boyuna oldu bende buna sasiyorum iste.normalde kilo aldigim zaman yanlarim ,toto her yanim dolu dolu olur.ama öyle degilim yanliz evlilik yüzügüm falan sigmiyor parmagima.sis yani.beni sadece 1 hafta görmeyen annemler şook geçirdii :kedi: birden bu kadar mı büyür diyyee büyüdüü işteee bu ay 3 kiloo aldık çünkküümm akannehir
49 kg la başladım
şimdi 57 olmuşum ama botlar kıyafetler herşey ustumdeydi tartılırken
1 kg at 56 falanım herhalde
anaaammmmm en az benmi almışım 4 kilocuk
sen ban ayetıs ben daha cok sevcem senıopuyorumnanaktan
ben zaten dumduz bıseydım.
goguslerım sıstı
gobek aldı basını gıdıyo
bırde esofmanlarımı gıyınce farkettım kı baldır ve popoda cıkmıs ordanbıle gecıremıyorum yukarı.
bol esofmanlar almam lazım.
ıkı hamıl epnatolonum va ronalrı gıyıyourm bıde kocısın esofmanlarını o kadar.
ben kocamın eşofman altlarını giymeye başladım bilmiyorumkismile
bide ben varım sinemis 3kilo aldım bende
anaaammmmm en az benmi almışım 4 kilocuk
sen ban ayetıs ben daha cok sevcem senıopuyorumnanaktan
ben zaten dumduz bıseydım.
goguslerım sıstı
gobek aldı basını gıdıyo
bırde esofmanlarımı gıyınce farkettım kı baldır ve popoda cıkmıs ordanbıle gecıremıyorum yukarı.
bol esofmanlar almam lazım.
ıkı hamıl epnatolonum va ronalrı gıyıyourm bıde kocısın esofmanlarını o kadar.
hayır teyzoş ben aldım 2.5 kilo ama yinede senden şişkoyum:)
ben kocamın eşofman altlarını giymeye başladım bilmiyorumkismile
benim de bütün aldığım kilo bacaklarımda, bacaklarımın üst kısımlarında sanırım.. sempatiksalakcinniben dümdüz değildim valla göğüslerim kocamandı. ama göbek büyüyünce göğüslerin büyüklüğü belli olmuyor
benimde bacaklarımın üstü kalınlaştı eski iççamaşırlarımı giyemiyorum. yeni esnek çamaşırlar aldım
onun haricinde o kadar kilo nerede bilmiyorum.göbeğim top gibi oldu.
kaçla başladın cicim ben 41,5 kilo ile başladım 45,5 olmuşum sen nekadardan nekadar oldun
sen kac kilo aldinki,esimde kayinvalideme demis tlfda cok kilo aldi,görünüste belli degil ama tartilinca cok demis.,kaynanam gecen bana gelince hicde almamis ben sandim enine boyuna oldu bende buna sasiyorum iste.normalde kilo aldigim zaman yanlarim ,toto her yanim dolu dolu olur.ama öyle degilim yanliz evlilik yüzügüm falan sigmiyor parmagima.sis yani.
bakalim haftaya druma sorucam niye böyle oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?