bende kıyafetlerle tartıldım 57 olmuşum ya oha yaamafoldumben
ben henüz sadece 3kilo aldımzemuszemus
kac kılo aldın..
ben en son gecen hafta 10 kılo almıstım:kedi::kedi:
heheh en sevdiğim arkadaşım daemon :)
ben de 9 kg aldım. ama benimde memelerim ve göbeğim dışında fazla büyüyen bir yerim yok. normalde 9 kg alsam topaç gibi olurdum.
ösge nirde:ecrin_bebek:
hhhıııhhhhh sen dr gidince fırça yiyeceklerdensinn sırnaşık şey
bu hafta bişiler oldu bana doymuyorum kızlar ya resmen doymuyorum
ben dıkkat edıyorum da oglum etmıyoohaoldumsmiledaemon dikkat et bu siralar cok hizli kilo aliniyor.düsün ben 2 haftada 4 kilo aldim fazla yemedim biraz abur cuburu kacirdim simdi korkuma tartilamiyorum
yani 7 kg almışımmafoldumben
kac kılo aldın..
ben en son gecen hafta 10 kılo almıstım:kedi::kedi:
heheh en sevdiğim arkadaşım daemon :)
ben de 9 kg aldım. ama benimde memelerim ve göbeğim dışında fazla büyüyen bir yerim yok. normalde 9 kg alsam topaç gibi olurdum.
bende 5,5 kilo almıştım en son. bakıyorum kilo alan bir yerim yok göbek şişti sadece. o kadar kilo göbeğin içinde herhalde. ama bebeğe bakıyorum 250 gr :roflol:
ya da psikolojik olarak kendimi şişko hissetmiyorum.
bu hafta bişiler oldu bana doymuyorum kızlar ya resmen doymuyorum
14 eyvahedigeldismile ama görünüste hic almamisim gibi herkes öyle diyorsen toplamda kaç kilo aldın?
ahaaa kaç kiloydunkiiii :umursamaz: ben 53düm 59 oldum bilemmm mafoldumben
nedenki az kilo aldım diyemi.bana doktorum enfazla 10kilo alcaksın dedi,bende dikkat ediyorum.
sen ban ayetıs ben daha cok sevcem senıopuyorumnanaktanheheh en sevdiğim arkadaşım daemon :)
[
bende 5,5 kilo almıştım en son. bakıyorum kilo alan bir yerim yok göbek şişti sadece. o kadar kilo göbeğin içinde herhalde. ama bebeğe bakıyorum 250 gr :roflol:
ya da psikolojik olarak kendimi şişko hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?