2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim var nan yine :mymeka:

ne misafiri biter ne başka bişisi cıx cıx cıxlmaz:

ay dimii :mymeka:

evde yalnız basıma cok sıkılıyorum beenn..
bugun bı arkadasım gelıcektı
taınınca bebek odasını onunla beraber boyıycaz bır tarafınada resım cızıcez beraber.
onun ıcın bı calısma yapalım dedık ama arkadasım hasata olmus gelemdı bugun o yusden.
kuzen geldı onunla oturuyoruz bı bakayım sıze dedım.
bırde ev bakmaya cıkıcam.
uklaa hanı sıızn evın orda kuafor varya ust katı bos dun netten gordum emlakcıya vermısler bı oraya gıdıcem belkı ordakıler sahıbını tanıyodur kuafor falan.
dun 15 tane ev buldum lıste yaptım bugun kocıs arıycak aksam bakmaya gıdıcez.

ıstanbul/Anadolu'da özel hastanelerde tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerine şiddetle ihtiyacım var.

Kadıköy Şifa,
Acıbadem,
Medical Park,
Medipol ******* Hakan Bey (Ukla teşekkürler)
Florance Naightingale

hepsi olur. 24. haftamda doktor değiştirmem gerekeceğini hiç düşünmezdim. ınanın tam bir krizdeyim. Yardım lütfen.

Medikal Park, Mehtap Yazıcıoğlu
geçen sene şubattan beri gidiyorum çok memnunum

Anaaam sen mi begendim kiz, ozaman kesin guzeldir hehe.
hatta bi alternatif
daha varda uctu kafamdan yazcam ama hatırlayınca

sen bizi unuttun garilmaz:

Cosmocum uçak yasağını sormuşsun 28. haftaya kadar raporsuz uçabiliyorsun. 28. haftadan 36. haftaya kadar yeni tarihli kendi doktorundan alınmış uçağa binebilir raporu alıyorsun ama gerekli görürlerse havaalanı doktoruda görüyor. Ayrıca havayolu şirketlerine göre bu haftalar farklılık gösterebiliyor ve tabiki uçacağın mesafede önemli.

selamlar
ukla mart başında lansinosh kremden bende sipariş vercem
Lansinoh Lanolin Krem 56 gr Yorumları
burda 37,90 tl daha uyguna bulduğun site varmı

ben lansinoh u hiç beyenmedim duruyo evde açtım öylece kaldı şuanda adını hatırlamadığım bi krem aldım sonra onu kullanıyorum ondan memnunum bir aydır kullanıyorum kuruluk oldu göğüs uçlarımda onun için erken başladım kreme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…