2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıvamını beyenmedim çamaşırlarımı sarıya boyadı lanolin içeren başka krem aldım oda saf lanolin içeriyo kıvamı daha yumuşak

hım üzerinde leke yapabileceği yazıyor ben göğüs pedi koydum hep bide kıvamı içinde elinizde yumuşatıp öyle sürün diyor ben öyle yapıyorum.

zEYNEPCİM SAĞOL KUZUM BE Bİ YERE KAYDEDİM BEN BU BİLGİLERİ Şeniz

YAVAŞ YAVAŞ YAZIN NAN .......
YETıŞEMEYOMMMMM GEÇMıŞE UÇUYOM BENNNN

Fındık hanımların evi orası ben tanıyom onları nan:dance:

fındık hanımlar mı
ayyy yerim o hanımları beennn

olumunekankayizsmile
uklaaa fınduk hanım nerde oturuyo evı emlakcıya vermısler ama bende gıdıp kuafore sorayım dıyodum.
bulabılır mıyız fınduk hanımı sımdı gıtsem gorebılır mıyım kıne... cabık cevap ver dısarı cıkcaz ev bakmaya..

garmastan'ı öneririm. Tamamen bitkisel.
Doktorlar reçeteyle veriyor.

kızlar bu gaz meselesi için ben laktozsuz süt içiyorum..süper bişey, gaz yapmadığı gibi mideyi de rahatlatıyor.. bana normal süt bırakın gaz yapmayı, ishal bile yapıyordu o yüzden ben de laktozsuz içmeye başladım

canım ben sterilezör, sebze haşlama makinası almıycam
ama onun dışında güvenli yatış yastığı,emzirme yastığı,biberon,göğüs pedi,krem,şampuan,bebeyağı felan alıyorum
c.tesi daeyle havuzlu hana gittik eminönüne karşıda bu tür şeyler internetten daha pahalı burdan toplu almayı planlıyorum
ama onun dışında giyim alışverişini felan yaptım ufak tefek kalırsa onları alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…