canım ben biberon set almayı düşünmüyrumbaktığın yerde lansiloh krem kaç para 37TL den fazlaysa alma havuzlu handa 33 TL idi bide aventin biberon setide daha ucuzdu eminönünde. Dr Braun biberonunu özellikle gazlı bebekler için çok öneriyorlar ama istersen şimdiden alma belki sütün yeter ilk aylar gerek kalmaz kullanmana
1 yada 2 tane alcam bazı bebekler biberon beğenmiyo
lansinosh 31,90 buldum
dr brown da kara veremedim işte bilmiyorumkismile
bende bu listenin çıktısını aldımCanım aşağıdaki linkte benim almaya başlamadan önce yaptığım ihtiyaç listesini bulabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html
kıvamını beyenmedim çamaşırlarımı sarıya boyadı lanolin içeren başka krem aldım oda saf lanolin içeriyo kıvamı daha yumuşak
Cosmocum uçak yasağını sormuşsun 28. haftaya kadar raporsuz uçabiliyorsun. 28. haftadan 36. haftaya kadar yeni tarihli kendi doktorundan alınmış uçağa binebilir raporu alıyorsun ama gerekli görürlerse havaalanı doktoruda görüyor. Ayrıca havayolu şirketlerine göre bu haftalar farklılık gösterebiliyor ve tabiki uçacağın mesafede önemli.
valla yewrum en uygun site (sabahtan beri deli oldum en az 6 tane site karşılaştırdım akannehir) bebeshopla hepsi burada, bende 2 sinden vercem toplu olarak kargo ücretleri olmasın diyehangı sıteden alıyosun kuzum bende sıparıs edıcem...
bu ay kartla onlarıda alıyımda cıksın aradan barı
lansinosh krem ve emzirme yastığı bebehopda
günenli yatış yastığı,göğüs pedi, biberon ve fırçaları da hepsiburadadan
şimdi de bübchen,mustela ve chicconun şampuanlarını karşılaştırıyom boshayallersmile
bebeshopda var en uygunu orası 31,90
Fındık hanımların evi orası ben tanıyom onları nan:dance:
uklaaa fınduk hanım nerde oturuyo evı emlakcıya vermısler ama bende gıdıp kuafore sorayım dıyodum.fındık hanımlar mı
ayyy yerim o hanımları beennn
olumunekankayizsmile
valla yewrum en uygun site (sabahtan beri deli oldum en az 6 tane site karşılaştırdım akannehir) bebeshopla hepsi burada, bende 2 sinden vercem toplu olarak kargo ücretleri olmasın diye
lansinosh krem ve emzirme yastığı bebehopda
günenli yatış yastığı,göğüs pedi, biberon ve fırçaları da hepsiburadadan
şimdi de bübchen,mustela ve chicconun şampuanlarını karşılaştırıyom boshayallersmile
aksama bende bakayımmm
ben lansinoh u hiç beyenmedim duruyo evde açtım öylece kaldı şuanda adını hatırlamadığım bi krem aldım sonra onu kullanıyorum ondan memnunum bir aydır kullanıyorum kuruluk oldu göğüs uçlarımda onun için erken başladım kreme
medipolde var canım hakan bey yazmıştımMedical Park Göztepe'de referans verebileceğiniz doktor var mı?
bilmiyorumkismile
nekadar kullandın
neyini beğenmedin, yani yaraların falan vardıda geçirmedi mi
sositososito
cnm bir hafta kadar kullandım ama kıvamını beyenmedim camaşırımı sarıya boyadı vs
canım ben sterilezör, sebze haşlama makinası almıycamKızlar aldıklarınızdan bıara kısa ve oz olarak listelersenız ihtıyaçları bız başlamamışlar için super olur.Şimdi bakmaya başlayanlar tam olarak ıdrak etmiştir.Gercekten ne lazım ne değil.Super bı ıylık yapmış olursunuz
fındık hanımlar mı
ayyy yerim o hanımları beennn
:roflol:
bebeshop, hepsi buradauklaaa nerden bakıyon didiiikkk
kımlen dans edıyonnbilmiyorumkismile
ayy bendeeakannehirbende bu listenin çıktısını aldım
üstüne çızık atıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?