Medikal Park, Mehtap Yazıcıoğlu
geçen sene şubattan beri gidiyorum çok memnunum
aaah ah nerde o eski günler
gençlik işte
Canım hiç kokusu yok keçi sütünün pastorize zaten ve diğer sutlerden daha hafif ve anne sutune en yakın sut çok faydalı.Bı markaın satılıyor.Yanı ben onca markette sadece bı markanınkını gordum ve onu alıyorum sureklı.Eşim bıle içiyo sevdi onun tadını çok guzelmış dıyo.Dıyorum ya cıdden tavsıye ederım size ve bebişlerinize
Kızlar aldıklarınızdan bıara kısa ve oz olarak listelersenız ihtıyaçları bız başlamamışlar için super olur.Şimdi bakmaya başlayanlar tam olarak ıdrak etmiştir.Gercekten ne lazım ne değil.Super bı ıylık yapmış olursunuz
hatta bi alternatif
daha varda uctu kafamdan yazcam ama hatırlayınca
sen bizi unuttun garilmaz:
ben lansinoh u hiç beyenmedim duruyo evde açtım öylece kaldı şuanda adını hatırlamadığım bi krem aldım sonra onu kullanıyorum ondan memnunum bir aydır kullanıyorum kuruluk oldu göğüs uçlarımda onun için erken başladım kreme
alcam işte:dilcikar:ya almayın ya sinir oluyom
ben daha almadım ya bişilmaz:
Heeeyt biri bana yaşlı mı demek istedi yoksam?
Ben 30'unda dombili bi ÇITIRIM tamam mııı? bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Sağol canım, anne sütüne en yakın süt diye duymuştum ama hep kokusu olur diye düşünüyordum. Hemen deneyeyim ben de bunu.
ben lansinoh u hiç beyenmedim duruyo evde açtım öylece kaldı şuanda adını hatırlamadığım bi krem aldım sonra onu kullanıyorum ondan memnunum bir aydır kullanıyorum kuruluk oldu göğüs uçlarımda onun için erken başladım kreme
evde yalnız basıma cok sıkılıyorum beenn..
bugun bı arkadasım gelıcektı
taınınca bebek odasını onunla beraber boyıycaz bır tarafınada resım cızıcez beraber.
onun ıcın bı calısma yapalım dedık ama arkadasım hasata olmus gelemdı bugun o yusden.
kuzen geldı onunla oturuyoruz bı bakayım sıze dedım.
bırde ev bakmaya cıkıcam.
uklaa hanı sıızn evın orda kuafor varya ust katı bos dun netten gordum emlakcıya vermısler bı oraya gıdıcem belkı ordakıler sahıbını tanıyodur kuafor falan.
dun 15 tane ev buldum lıste yaptım bugun kocıs arıycak aksam bakmaya gıdıcez.
bebeshopda var en uygunu orası 31,90selamlar
ukla mart başında lansinosh kremden bende sipariş vercem
Lansinoh Lanolin Krem 56 gr Yorumları
burda 37,90 tl daha uyguna bulduğun site varmı
ozasfaaaaaaaa bayanssulusmile
neden beğenmedin canım lansilohu ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.Hem kaşıntısını geçirdi hemde benim göğüsuçlarım belirgin değildi emzirmeye alverişli değildi kullanmaya başladığımdan beri düzelmeye başladı resmen. Özellikle emzirme sırasında birtek o kremi öneriyorlar bebeğe hiçbir zararı yokmuş yıkamadan emzirilebilinirmiş.
hosgeldin asfacım
fındık hanımlar mıFındık hanımların evi orası ben tanıyom onları nan:dance:
CNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktan
ciddi misin? iyi doktor diyosun dimi.
Peki o hastanede doğum paketi neleri içeriyor biliyor musun?
Bebek bakımı ayrıca fiyatlandırılıyor galiba.
Bi de odaları falan nasıl acaba?
Kızlar aldıklarınızdan bıara kısa ve oz olarak listelersenız ihtıyaçları bız başlamamışlar için super olur.Şimdi bakmaya başlayanlar tam olarak ıdrak etmiştir.Gercekten ne lazım ne değil.Super bı ıylık yapmış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?