melek kanadı kapı süsleri
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2375/melek-kanadı-kapı-susu-pembe-kargo-bızden__23753375_0.jpg[/ımg]
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2368/melek-kanadı-kapı-susu-mavı-kargo-bızden__23686037_0.jpg[/ımg]
pembe maviye nevın hn. gıdıyorum canım. ama bır arkadaşım jımerde erken dogum yaptı çok memnun kalmış, sen gırdın mı ayrıntılya
ayyy çok heyecanlıyım kızlar, inşaallah ben de sızın gıbı sevınçle dönerım. cd verıyorlar demek artık bol bol izler ağlarım. kıme benzedıgı bıle anlaşılıyor yani...:lepi: şimdı daha da heyecanlandım.
efet cnm aynen kendıme ebru atolyesı olusturmaya calıstım evımde vakıt bulupta yapamadım butun malzemeelrımı kaldırdımbunuda yapacak vakıt nerden bulcam ben artık pecvork tarzı bişi yaptırcam daha once özge sanırım resım lınkı vermıstı otarz
EVET CNM ANLAŞILILIYORRR
BENİM KIZIMMMMM BANA BENZİYOOOOOOsositososito
melek kanadı kapı süsleri
benim doktorum ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi hiç bana 20sinde gidicem ve o zaman 21+4 oluyorum bilmiyorumkismile
Canım bende jimerde jale hanıma gıdıyorum.acayıp memnunum çok şükür. Ama ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakıyomuş.Almadım randevu kararsızım beklesemmi diye. Bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde.Sen pembe-mavıden fıyat aldınmı ayrıntılı ultrason için.
EVET CNM ANLAŞILILIYORRR
BENİM KIZIMMMMM BANA BENZİYOOOOOOsositososito
Ben bunlara bayıldım, nerde bulabiliriz bunları?[/QUOT
isterseniz özelden benimle görüşerek alabilir istersenizde aşağıdaki linkten gitti gidiyordan sipariş verebilirsiniz
Ayşegül Nikah ve Bebek Şekeri | Bebek Şekeri, Nişan Yastıkları-Nişan Şekeri, Nikah Şekeri - Dükkanlar
hımmm ben 19 haftalıktım gittiğimde ama 21+4 çok değil ya sorarsın bi druna problem olacağını sanmıyorum
burdayım canımm..ÖSGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NERDESİN GENE SENNNNNN BAKİMMMM
BİRASDAN AY KOCAM GELDİ ÇIKYIM DERSİNNNNNNNalsanaalsanasmile
burdayım canımm..
şu isimliklere taktım da ben netten araştırma yapıyom sempatiksalakcinni
yok onu saat 6 olunca diyom sempatiksalakcinni
burdayım canımm..
şu isimliklere taktım da ben netten araştırma yapıyom sempatiksalakcinni
yok onu saat 6 olunca diyom sempatiksalakcinni
kızlar ben kaçtım. çıkmak zorundayım artık geç kalmayım. herkese sevgıler
yok canım almadım bu aksam supriz olacak. radyoloji uzmanından randevü aldım bende.ıkımız içinde hayırlısı olsun canım. artık ayrıntılıya gırmen gerekmıyor mu 23. haftaya kadar yaptırın dedı doktorum.
benım ki de bana benzer inşaallah kızıl kızıl gelsın kızım. babası da çatlasın bayanssulusmile
herhalde çıkacam kısss, sonsuza kdr bu iğrenç işyerinde mi kalacam laelaelaelaelaeHAAA DAHA VAR 6 YA DOĞRUU PARDONNNNNNNnaniknanik
bulursan güzel bişey bana da haber ver özgüş
herhalde çıkacam kısss, sonsuza kdr bu iğrenç işyerinde mi kalacam laelaelaelaelae
yaw canım en cok hoşuma giden bu oldu
ahşap harfler, #4533 Pasaj.com
6 harf olunca fiyat 45 tl oluyo onu düşünüyorum..
her ay 1-2 harf mi alsam acaba sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?