2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek kanadı kapı süsleri

[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2375/melek-kanadı-kapı-susu-pembe-kargo-bızden__23753375_0.jpg[/ımg]

[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2368/melek-kanadı-kapı-susu-mavı-kargo-bızden__23686037_0.jpg[/ımg]

çok hoşlar cnm yaaaa

pembe maviye nevın hn. gıdıyorum canım. ama bır arkadaşım jımerde erken dogum yaptı çok memnun kalmış, sen gırdın mı ayrıntılya

Canım bende jimerde jale hanıma gıdıyorum.acayıp memnunum çok şükür. Ama ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakıyomuş.Almadım randevu kararsızım beklesemmi diye. Bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde.Sen pembe-mavıden fıyat aldınmı ayrıntılı ultrason için.

ayyy çok heyecanlıyım kızlar, inşaallah ben de sızın gıbı sevınçle dönerım. cd verıyorlar demek artık bol bol izler ağlarım. kıme benzedıgı bıle anlaşılıyor yani...:lepi: şimdı daha da heyecanlandım.

EVET CNM ANLAŞILILIYORRR
BENİM KIZIMMMMM BANA BENZİYOOOOOOsositososito

efet cnm aynen kendıme ebru atolyesı olusturmaya calıstım evımde vakıt bulupta yapamadım butun malzemeelrımı kaldırdım:( bunuda yapacak vakıt nerden bulcam ben artık pecvork tarzı bişi yaptırcam daha once özge sanırım resım lınkı vermıstı otarz

onu hatırlamıyorum ben bilmiyorumkismile of bilemiyorum canım çok içime sinen bişey cıkmadı su harf süsünde.ablama sorucam akşam ordan baksın bir de belki orda değişik güzel bişey bulur gelirken de getirir artık gerçi o 1 ay sonra gelecek benim doğumumdan ama mevlütte burda olacak nasılsa

melek kanadı kapı süsleri

MELEK-KANADI-KAPI-SUSU-PEMBE-KARGO-BIZDEN__23753375_0.jpg

MELEK-KANADI-KAPI-SUSU-MAVI-KARGO-BIZDEN__23686037_0.jpg

Ben bunlara bayıldım, nerde bulabiliriz bunları?

Canım bende jimerde jale hanıma gıdıyorum.acayıp memnunum çok şükür. Ama ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakıyomuş.Almadım randevu kararsızım beklesemmi diye. Bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde.Sen pembe-mavıden fıyat aldınmı ayrıntılı ultrason için.

yok canım almadım bu aksam supriz olacak. radyoloji uzmanından randevü aldım bende.ıkımız içinde hayırlısı olsun canım. artık ayrıntılıya gırmen gerekmıyor mu 23. haftaya kadar yaptırın dedı doktorum.

EVET CNM ANLAŞILILIYORRR
BENİM KIZIMMMMM BANA BENZİYOOOOOOsositososito

benım ki de bana benzer inşaallah kızıl kızıl gelsın kızım. babası da çatlasın bayanssulusmile

ÖSGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NERDESıN GENE SENNNNNN BAKıMMMM
BıRASDAN AY KOCAM GELDı ÇIKYIM DERSıNNNNNNNalsanaalsanasmile

ÖSGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NERDESİN GENE SENNNNNN BAKİMMMM
BİRASDAN AY KOCAM GELDİ ÇIKYIM DERSİNNNNNNNalsanaalsanasmile
burdayım canımm..
şu isimliklere taktım da ben netten araştırma yapıyom sempatiksalakcinni

yok onu saat 6 olunca diyom sempatiksalakcinni

kızlar ben kaçtım. çıkmak zorundayım artık geç kalmayım. herkese sevgıler

yok canım almadım bu aksam supriz olacak. radyoloji uzmanından randevü aldım bende.ıkımız içinde hayırlısı olsun canım. artık ayrıntılıya gırmen gerekmıyor mu 23. haftaya kadar yaptırın dedı doktorum.

benım ki de bana benzer inşaallah kızıl kızıl gelsın kızım. babası da çatlasın bayanssulusmile

Yok canım ya gırmem gereklı doktorum ıçın rahat etsın ben bakıyom ama 2. bız gorsun dedı.Bende dıyom ne kadar gec gıtsem okadar buyumuşmu olur acaba dıyom hoş taş çatlasın 1 hafta sonra muayne olcam.sen ayrıntılıdan sonra doktor kontrolun nezamn.Ara vercekmısın yoksa ben dıyom 15 gun ara versemmı nasıl olsa bakcak radyolojı uzmanı dıyorum.Ya bılmıyom ordakı ultrasonlar nasıl acaba pembe mavdekıler.Jımerde sureklı dobler olana gırıyoruz ama orda durum nasıl acaba

Back
X