Sensim sırt üstü uzandğmda sinir mi oluyo noluyosa okadar çok oynuyoki anlatamam
Bi dene bakalım sende ama uzun süre öle kalma zararlı diyolar sırt üstü yatmayı
Ne kadar doğru bilmiyom tabi ama yatmıyom ben uzun süre
bu nasıl bişi anlatamam yaa çok acayippp
kız bebek istemiyor değilim, zaten ilk bebişimiz hiç farketmez kız - erkek. Ama bunca zaman ben onu hep oğluşum diye sevdim ona mavi tulum ördüm hep erkek kıyafetlerine gitti gözlerim oda aradım netten hep erkek için diye düşündük....
Ayyyy ne bilim ya annem de diyo sakın üzülme bebişin hisseder üzülür oda....
Bebişimi seviyorum ama şu ara ona hiç bişi almıycam ikinci kez de kız desin o zaman artık :)))
ah su erkekler gıcıklar ne olacak..benimkisi hevesimi kırmıyor evt hayatım yaparız ederiz diyor ama adamın kendisi hevessiz daha bir fikirle yanıma gelmedi bebekle ilgili gerek esya gerek baska bisey icin cok kızgınım ona yüzüne vurdum hepsinii sustu sanırım hak verdi ama değişen bisey olmayacak yine adamın huyu bu.akıl edemiyor düşünemiyor ben yaparken dahil oluyor illaki yönlendirmem gerekiyor off cok zor valla beni yoruyor bazen sanki 2 kişilik düşünüyorum herşeyi mafoldumben
ah su erkekler gıcıklar ne olacak..benimkisi hevesimi kırmıyor evt hayatım yaparız ederiz diyor ama adamın kendisi hevessiz daha bir fikirle yanıma gelmedi bebekle ilgili gerek esya gerek baska bisey icin cok kızgınım ona yüzüne vurdum hepsinii sustu sanırım hak verdi ama değişen bisey olmayacak yine adamın huyu bu.akıl edemiyor düşünemiyor ben yaparken dahil oluyor illaki yönlendirmem gerekiyor off cok zor valla beni yoruyor bazen sanki 2 kişilik düşünüyorum herşeyi mafoldumben
bu nasıl bişi anlatamam yaa çok acayippp
kız bebek istemiyor değilim, zaten ilk bebişimiz hiç farketmez kız - erkek. Ama bunca zaman ben onu hep oğluşum diye sevdim ona mavi tulum ördüm hep erkek kıyafetlerine gitti gözlerim oda aradım netten hep erkek için diye düşündük....
Ayyyy ne bilim ya annem de diyo sakın üzülme bebişin hisseder üzülür oda....
bebişimi seviyorum ama şu ara ona hiç bişi almıycam ikinci kez de kız desin o zaman artık :)))
hehehe kocaMDA NE ISTEDIGINI BILMIYOR ÖZGECIM ANLAYAMADIM ONU BI DIYORKI CIK BI DIYORKI CIKINCA NASIL YETISCEZ MASRAFLARA BENDE ZIKKIMIN DIBI DIYORUM ICIMDEN ONAAAA BU ARALR BUNALIMA GIRIYORRR ZTNN NEYE HEVES ETSEM HEVESIMI KIRIYOR DUN DIYORUM BEBEK ŞEKERI FALAN YAPTRCZ DAHA DOGUMA FALAN BAAN DIYORKI NE GERKE VRkafamçokkarıştı
içi geçmiş bizim kocaların alsanaalsanasmile
efet bende 3kez erkek dedı hala bişi almıyorum kocam en sonncusnda kız cıkacak gor bak dedı erkek dedı tekrar doktor ama gösterdı burası pipisi dıye emın olduk öle ancaa
sırt üstü yatmak zararlımıymış ben geceleri genelde öyle yatıyorummm
bebişim çok hareket ediyo artık hatta geçenlerde babamıza bi selam verelim bebişim dedim anında babasının elinin olduğu yere hızla bi tekme attı çok şaşırdık :))) ya denk geldi ya da bizi anladı :)))
hayırlısı olsun canım ilkçocukmuş kız-erkek farketmez. Senin kaç haftalıkda?bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:
Aman bizimkide herşeye ne gerek var diyo ama ben hevesleniyorum heveslendiğimide alıcam.hehehe kocaMDA NE ISTEDIGINI BILMIYOR ÖZGECIM ANLAYAMADIM ONU BI DIYORKI CIK BI DIYORKI CIKINCA NASIL YETISCEZ MASRAFLARA BENDE ZIKKIMIN DIBI DIYORUM ICIMDEN ONAAAA BU ARALR BUNALIMA GIRIYORRR ZTNN NEYE HEVES ETSEM HEVESIMI KIRIYOR DUN DIYORUM BEBEK ŞEKERI FALAN YAPTRCZ DAHA DOGUMA FALAN BAAN DIYORKI NE GERKE VRkafamçokkarıştı
:lepi: gıcıklığına aslında kafa göz girmek lazım bende düşünmüyo değilim senin gibi.Sen bazen 2 kişilik düşünüyosun şanslısın kuzum
Ben her zman öle düşünüyom kırıcam kafasını gözünü sonra hamilelikden hormonlarım tavan yaptı pardon dicem alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Anlayabiliyorum seni canim, yani cinsiyetini soyledikten sonra doktor artik bebegine bir sekil veriyorsun.
Ben cinsiyetini ogrendigimden beri daha cok seviyorum daha farkli hayal ediyorum.
Hele ben kizi cok istiyordum ama herkes bana erkek diyordu bende erkege alistirdim
kendimi ki uzulmeyeyim diye, hayirlisi olsun diye dua ettim hep.
Doktorum en son 100% kiz dedi okadar sevindim ki anlatamam,
ama aklimin ucunda hep acaba kaldi birkez daha duymak istiyorum sonra kiyafetleri alicam.
Ama is kiyafet te degil aslinda cunku bu saatten sonra erkek derse cok zor alistiririm herhalde kendimi. :1ninca:
cnm halıne sukret sen sadece 2 kısılık dusunmek zornda kalıyorsn en azndn sen dusundukten sonra yannda oluyor benmkısı tembel herlde bırzda korkuyr para yetşmck dıyeeee dusunuyorum ama uygulamaya gecıncede yalnızım dusun:)
bize de şimdi işte kızımın kuşunu gösterdi tarif etti tabi ben bişeye benzetemedim ama yinede bir kez daha desin kesinleşsin istiyorumboshayallersmile
Ay yerim onun selamını ben yaa
evet canım nerden duydum hatrlamıyom ama sola yatmak iyimiş, sırt üstü yatınca nefesle ilgili bi problemimi oluyomuş neymiş :uhm: tamda hatrlamıyom valla :1no2:
hayırlısı olsun canım ilkçocukmuş kız-erkek farketmez. Senin kaç haftalıkda?
Canim sirt ustu yatiyorum bi muddet tik yok,
Yan yatiyorum bi muddet tik yok, Karin ustu yatiyorum tik yok.
Yani anlayacagin hakkatten haylaz bizimki,
dogduktan sonra da boyle sakin olsa bari. :roflol::roflol:
Yada bazen dusunuyorum ic karnim cok genis benim o yuzden daha fazla hissetmiyorum.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=32425&rid=2368 kızlar bergüzar korelin oğlu doğdu hastane kapısını nasıl süslemişler baksanıza adı da ali bu arada ben de kapı süsü asıcam hastane odama da eğer sezeryan olursam normal doğumda ztn cok az kalıcam hastanede belki de asmam
aynen öle cnm ama böle devam ederse gecırcem ıcını icee onun dun ztn astım suratımı oturdum anlasın dıye gece gelmş sarılıyor gıcıkmıdr nedr sabahda opmedım arabadn ınerken akıllanır belkı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?