2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sırt üstü yatmak zararlımıymış ben geceleri genelde öyle yatıyorummm
bebişim çok hareket ediyo artık hatta geçenlerde babamıza bi selam verelim bebişim dedim anında babasının elinin olduğu yere hızla bi tekme attı çok şaşırdık :))) ya denk geldi ya da bizi anladı :)))

efet bende 3kez erkek dedı hala bişi almıyorum kocam en sonncusnda kız cıkacak gor bak dedı erkek dedı tekrar doktor ama gösterdı burası pipisi dıye emın olduk öle ancaa

Sen bazen 2 kişilik düşünüyosun şanslısın kuzum
Ben her zman öle düşünüyom kırıcam kafasını gözünü sonra hamilelikden hormonlarım tavan yaptı pardon dicem alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

üzülme hepsi aynı. bende geçen kızdım sinirlendim ama huyları öyle. benimkisi de sanki çocuğu kendi kendime yapmışım gibi hiçbirşeye karışmıyor.ama çocuk işinde değil her işte öyledir hep bana güvenir, bir işin ucundan tutmaz.
bende istiyorum ki benim gibi heyecanlı olsun kendisi de bir iş yapsın diye ama nafile canım.
biz anneliğe hemen alışıyoruz ama onlar babalığa hemen adapte olamıyorlar.

Anlayabiliyorum seni canim, yani cinsiyetini soyledikten sonra doktor artik bebegine bir sekil veriyorsun.
Ben cinsiyetini ogrendigimden beri daha cok seviyorum daha farkli hayal ediyorum.
Hele ben kizi cok istiyordum ama herkes bana erkek diyordu bende erkege alistirdim
kendimi ki uzulmeyeyim diye, hayirlisi olsun diye dua ettim hep.
Doktorum en son 100% kiz dedi okadar sevindim ki anlatamam,
ama aklimin ucunda hep acaba kaldi birkez daha duymak istiyorum sonra kiyafetleri alicam.
Ama is kiyafet te degil aslinda cunku bu saatten sonra erkek derse cok zor alistiririm herhalde kendimi. :1ninca:

gunaydın canım yaaa nerdeyse butun erkekler aynı galıba onlara gore hıcbırseye gerek yok bır don bır pıjama yeter onlara gore.yada bazen bızmı abartıyoruz yoksa dıyede dusunmuyor degılım.cok zor yaa bu ısler.erkeklerı ıdare etmek te en zoru.

içi geçmiş bizim kocaların alsanaalsanasmile

aynen öle cnm ama böle devam ederse gecırcem ıcını icee onun dun ztn astım suratımı oturdum anlasın dıye gece gelmş sarılıyor gıcıkmıdr nedr sabahda opmedım arabadn ınerken akıllanır belkı bakalım

efet bende 3kez erkek dedı hala bişi almıyorum kocam en sonncusnda kız cıkacak gor bak dedı erkek dedı tekrar doktor ama gösterdı burası pipisi dıye emın olduk öle ancaa

bize de şimdi işte kızımın kuşunu gösterdi tarif etti tabi ben bişeye benzetemedim ama yinede bir kez daha desin kesinleşsin istiyorumboshayallersmile

Ay yerim onun selamını ben yaa
evet canım nerden duydum hatrlamıyom ama sola yatmak iyimiş, sırt üstü yatınca nefesle ilgili bi problemimi oluyomuş neymiş :uhm: tamda hatrlamıyom valla :1no2:

hayırlısı olsun canım ilkçocukmuş kız-erkek farketmez. Senin kaç haftalıkda?

Aman bizimkide herşeye ne gerek var diyo ama ben hevesleniyorum heveslendiğimide alıcam.

:lepi: gıcıklığına aslında kafa göz girmek lazım bende düşünmüyo değilim senin gibi.

evt bak beni ne kadar iyi anladın bana dünden beri herkes diyo ki mavi tulumu da giydirirsin ne olcak sanki ben tulumun mavinin derdine düşmüşüm ben kendimi erkek diye alıştırmışım 1 aydır. bebişimi her sevdiğimde oğluşum demişim pipiçini yerim ben onun demişim kimse bunu anlamadı walla.
bi tutturmuşlar mavi kıza da olur diye lmaz:lmaz:

orası öyle tatlım ama esim ve ailesinin parmaklarını oynatmayısı benim ve annemin tüm sorumluluğu üstlenmemiz bana şunu düşündürüyor acaba ben çeyizimde mi getiriyorum bu bebeği..sinirlerim bozuk bu konuda cok.arkadaslarım da hamilelik sendromların baslamıs senin takılma cok diyorlar belki de abartıyorum bilemiyorum daha cok var doguma belki de değişecek hersey o zaman.ayrıca erkekler bebekler doğana kdr hissedemiyorlar babalık duygusunu bizim gibi değiller.belki ondandır tatlım.ben kızım icin herseyin en güzelini yapmak istiyorum eksiği olmasın diye cabalıyorum..

Ay yerim onun selamını ben yaa
evet canım nerden duydum hatrlamıyom ama sola yatmak iyimiş, sırt üstü yatınca nefesle ilgili bi problemimi oluyomuş neymiş :uhm: tamda hatrlamıyom valla :1no2:

sırt üstü yatınca bebeğe giden kan akışı azalıyor.en iyisi dediğin gibi sola yatmak.
zaten ben de en çok sol tarafımda rahat ediyorum.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=32425&rid=2368 kızlar bergüzar korelin oğlu doğdu hastane kapısını nasıl süslemişler baksanıza adı da ali bu arada ben de kapı süsü asıcam hastane odama da eğer sezeryan olursam normal doğumda ztn cok az kalıcam hastanede belki de asmam

Resmen oynuyo senle heee canafarr maşallah kaydirigubbakcemile3

ayy çok şirin olmuş :))

DEli kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…