bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
ben eskiden donardımm şimdi yanıyorum servisin penceresi açık geliyorum
iş yerindekiler şaşırıyolar bana ne oldu sana böle değildin diyekaydirigubbakcemile3
yok yaw kızlar öle bişi yookk.. sadece evimde olmak istiyoruummm sempatiksalakcinni
senin kocan da cık diyodu zaten sempatiksalakcinni
ay süper bir kız daha desene sağlıkla gelsin bakalımkaydirigubbakcemile3
benziyo tip olarak ama koyu kızıl saçlısı işte kaydirigubbakcemile3Su ask ve cezadaki turuncu sacli kiz birden canlandi gozumun onunde hehe.
benim dr eleviti hafta bir al sabahları demir ilacı iç dediğinden beri midem çok fena kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaaboshayallersmile
Aaayyyy ne guzelll, darisi basimiza. :asigim:
Bizim haylaz bir defa tekmeliyor hemen babanin yanina gidiyoruz,
bekle babam bekle, yok ikinci defa tekmelemeye inat ediyor bizimki.
Daha hissedemedi yani bizimki, artik adam dalga gectigimi dusunecek hehe.
hehehe kocaMDA NE ISTEDIGINI BILMIYOR ÖZGECIM ANLAYAMADIM ONU BI DIYORKI CIK BI DIYORKI CIKINCA NASIL YETISCEZ MASRAFLARA BENDE ZIKKIMIN DIBI DIYORUM ICIMDEN ONAAAA BU ARALR BUNALIMA GIRIYORRR ZTNN NEYE HEVES ETSEM HEVESIMI KIRIYOR DUN DIYORUM BEBEK ŞEKERI FALAN YAPTRCZ DAHA DOGUMA FALAN BAAN DIYORKI NE GERKE VRkafamçokkarıştı
Sensim sırt üstü uzandğmda sinir mi oluyo noluyosa okadar çok oynuyoki anlatamam
Bi dene bakalım sende ama uzun süre öle kalma zararlı diyolar sırt üstü yatmayı
Ne kadar doğru bilmiyom tabi ama yatmıyom ben uzun süre
anaaaa insan neye uğradığını şaşırır.
bende bazen korkuyorum ya bu sefer gittiğimde erkek derse diye kaydirigubbakcemile3
bende kendimiz kıza göre ayarladım ismini bile bulduk .neyse canım sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
annem hep derdi hamileler az üşür diye. doğru bir tez demek ki
ah su erkekler gıcıklar ne olacak..benimkisi hevesimi kırmıyor evt hayatım yaparız ederiz diyor ama adamın kendisi hevessiz daha bir fikirle yanıma gelmedi bebekle ilgili gerek esya gerek baska bisey icin cok kızgınım ona yüzüne vurdum hepsinii sustu sanırım hak verdi ama değişen bisey olmayacak yine adamın huyu bu.akıl edemiyor düşünemiyor ben yaparken dahil oluyor illaki yönlendirmem gerekiyor off cok zor valla beni yoruyor bazen sanki 2 kişilik düşünüyorum herşeyi mafoldumben
hehehe kocaMDA NE ISTEDIGINI BILMIYOR ÖZGECIM ANLAYAMADIM ONU BI DIYORKI CIK BI DIYORKI CIKINCA NASIL YETISCEZ MASRAFLARA BENDE ZIKKIMIN DIBI DIYORUM ICIMDEN ONAAAA BU ARALR BUNALIMA GIRIYORRR ZTNN NEYE HEVES ETSEM HEVESIMI KIRIYOR DUN DIYORUM BEBEK ŞEKERI FALAN YAPTRCZ DAHA DOGUMA FALAN BAAN DIYORKI NE GERKE VRkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?