evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın teki
bizim oda açık ofis şeklinde bu kız da benim şefe kıl olurdu ne laf sölerdi bi görseniz
ayyy ne zaman yanına geçti bi samimiler bi samimşler yuh diyorum artık yaaakötükedihüso
gececek canım gececek tuzlu bişeyler yemeye çalışsan onlarda mı bulandırıyor susamlı çubuk felan yesenAslında batıl inanç diyolar ama bende inanıyorum buna. Bu dönemlerde reflü şikayeti artıyormuş bende ne yesem midem yanıyor. özelikle susamlı ve börek tarzı yiyecekler öldürüyor beni.
efet cnm zaten bitek onu dusunerek sukredebılıyorum cunku bende böle problemler hıc olmadı cok sukur havada uctum yere dustum okdr boynmu kıryordum yınede bebegım tehlıkeye gırmedı kanama vs. ama ,işte en kotu yasadıgm bu gunde 3-5 kez kusmalarbide artık yedıklerımden tıksınyrm cıkardıgım için inş gecer 6 aydn sonra belki biumut benmkıcokacimcoook
şeker yüklemesi beni ürkütüyorrr
p.tesi yapılacak ama offffffff şekerli su mu vercekler??????????bilmiyorumkismile
kullan tabi . kansızlık insanı çok halsiz ve yorgun yapıyor
bende pekmez içemezdim eskiden şimdi her sabah 1 kaşık içiyorum. akşamları da kan hapımı alıyorum. bende çok farketti.
elim ayağım ateş gibi. herkes üşüyor ben yanıyorum. zaten hamileliğin başında da kan değerlerim yüksek çıkmıştı.
doktorda 3 ay ilaç vermedi ama 3 ayın sonunda kan değerlerin iyi bile olsa bir süre sonra düşecek kullanmaya başla dedi.
bence sende doktoruna sor ve kullanmaya başla. bebekler artık büyüyor ve enerjimizi sömürüyorlar sempatiksalakcinni
hamilelerin duası kabul olurmuş sen bol bol dua et.valla dilekcim ben de dua ediyorum bunun için muhtaç olsunlar bana diye gidince inşallah
gececek canım gececek tuzlu bişeyler yemeye çalışsan onlarda mı bulandırıyor susamlı çubuk felan yesen
Ateşli hatun seni aklinialirimsmileaklinialirimsmile
evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın teki
bizim oda açık ofis şeklinde bu kız da benim şefe kıl olurdu ne laf sölerdi bi görseniz
ayyy ne zaman yanına geçti bi samimiler bi samimşler yuh diyorum artık yaaakötükedihüso
şeker yüklemesi beni ürkütüyorrr
p.tesi yapılacak ama offffffff şekerli su mu vercekler??????????bilmiyorumkismile
Hoşgeldin kuzucuğummmmm Şeniz
Bizim baba hissediyo ama görsen sanki bebek onun karnında gözlerinin içi gülüyo bi heycan bi heycan adamda kaydirigubbakcemile3
Hayirdir ozgecim canin birseye mi sikkin?
ayyy evet yaaaa haftasonu gelsinnn demiii ösggeeeeee
yada saat 6 olsun kocişin alsınnn hahahahasositososito-tatlicadiarzu-
senin kocan da cık diyodu zaten sempatiksalakcinniefet allahtan hafta ortası geldıde dıyorumkı haftasonuna az kaldı motıve olmaya calısıyorum sanırm bende artk evde uzanarak hamişlik gecırmek ıstıyorum yafsss
ben eskiden donardımm şimdi yanıyorum servisin penceresi açık geliyorumkullan tabi . kansızlık insanı çok halsiz ve yorgun yapıyor
bende pekmez içemezdim eskiden şimdi her sabah 1 kaşık içiyorum. akşamları da kan hapımı alıyorum. bende çok farketti.
elim ayağım ateş gibi. herkes üşüyor ben yanıyorum. zaten hamileliğin başında da kan değerlerim yüksek çıkmıştı.
kızlar bebek telsizi alan varmı aranızda merak ettım yada almayı dusunenlerrr böle goruntululler falan var ya
hamilelerin duası kabul olurmuş sen bol bol dua et.valla dilekcim ben de dua ediyorum bunun için muhtaç olsunlar bana diye gidince inşallah
gececek canım gececek tuzlu bişeyler yemeye çalışsan onlarda mı bulandırıyor susamlı çubuk felan yesen
bekleyim bari akiam üstü içerim bende ilacımı.doktor bana demir ilacımı almadan 2 saat önce süt içme dedi. bende öyle yapıyorum. sende bence bekle hemen alma
bizimki hissedemiyor yaa o kadar kımıl kımıl ama hiç denk gelmedi bundan 1 ay önce denk geldi şimdi daha çok hareketli ama hissedemiyor.Hoşgeldin kuzucuğummmmm Şeniz
Bizim baba hissediyo ama görsen sanki bebek onun karnında gözlerinin içi gülüyo bi heycan bi heycan adamda kaydirigubbakcemile3
ben almıycam zaten 1 yaşına kadar aynı odada yatırmayı düşünüyorum.kızlar bebek telsizi alan varmı aranızda merak ettım yada almayı dusunenlerrr böle goruntululler falan var ya
Evet canim zaten doktorum en son gittigimde yazmisti da ben kullanmiyordum.
Simdiye kadar doktorun verdigi birseyi kullanmadim, kullanmak ta istemiyordum.
Ama hic bukadar halsiz olmamistim daha hamileligimde yani ister istemez kullanicam sanirim.
benim dr eleviti hafta bir al sabahları demir ilacı iç dediğinden beri midem çok fena kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaaboshayallersmileEvet benimki de yuksek cikmisti, ve sonucta distan takviye, ilac en son duruma kadar
kullanmayim diye istedim aslinda ama cidden cok yorgunum bu son haftadir
surekli uyumak istiyorum o yuzden kullanayim mi ki diye dusunuyorum artik.
aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnn inşallahhhhaman boşver cnm sen herkesi şunun şurasında az bi zamanın kaldı sabret daha doğrusu sabredeceğin bişi yokmuş gibi davran canını sıkma hiçbişeye hayırlısıyla doğumunu yapar dönersin sonrada bakarsın duruma göre bebişin size uğur getirir eşinde işe girer inş
bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:
bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?