işte bakın bütün hamilelerde bu dönemde aynı sorun var! neden olabilir acaba??
siz şeker yüklemenizi ne zaman yaptırcaksınız?
haftaya cumartesi 20 şubatta
inşallah yanımda limon götürmeyi unutmam
Allah Allah ... neyse ukla qelsin de öğreniriz..bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 ya bu burun tıkanıklığı benide mahfedio..
ve burnumu çektiğim zaman kanıyo.. sonrada acıyo nefes alırken bile bilmiyorumkismile
inşallah biran önce qeçer bu durum yaa acaba doğuma kadar sürücek mi :1shok:
günaydın kızlar... Recep,özge geçmiş olsun canım.Dikkat edin kızlar.Benımde odum kopuyo hasta olucam dıye
Canım burun kanaması fazla olmadığı muddetce normalmiş.Yani evın kaloriferliyse dahada çok oluyomuş genelde.Nemsizlikten oluyo o tıkanıklık.Ben buhar makınası çalıştırıyorum iii geliyo.Kızlar bıde bişey sorcam sızde buhar makınası kullanıyomusunuz.Bıraz ses çıkartıyo benımkı normalmi acaba ya.Yoksa gerımı versem.chıcconunkıler nasıl bılen varmı aranızda?
hasta değilim kıs ben..
sadece burnumu tıkalı gibi hissediyorum ben
böle basınclıymış da her an kanayabilirmiş gibi
benimki 28. haftamda yapılacak..daha bi ay var..haftaya cumartesi 20 şubatta
inşallah yanımda limon götürmeyi unutmam
evet kalorifer çok kurutuyo..ben buhar mak. almadım ama yatak odasındaki peteğin üstüne su koydum..Canım burun kanaması fazla olmadığı muddetce normalmiş.Yani evın kaloriferliyse dahada çok oluyomuş genelde.Nemsizlikten oluyo o tıkanıklık.Ben buhar makınası çalıştırıyorum iii geliyo.Kızlar bıde bişey sorcam sızde buhar makınası kullanıyomusunuz.Bıraz ses çıkartıyo benımkı normalmi acaba ya.Yoksa gerımı versem.chıcconunkıler nasıl bılen varmı aranızda?
benim evim kombi li ama
her odada peteklere asılı olan buhar vermesi için bişey var
adını bilmiom kaydirigubbakcemile3
içine su dolduruluyo.. sonra o kendisi buhar oluyo zamanla..
şimdiiiiii önce cesaretimi toplicaaam sonra gidip servislerden birinden buz torbası bulcaammmm sonra onu kolumda bekleticeeeemmm sonra aşı odasında gidiceeem burdan sonrası ordaki hemşirelere işkence kolumu uzatıcam çekicem vaz geçicem sonra bir daha uzatıcam v.s v.s sonrada umarım yani aşımı olup gelcem :çok üzgünüm:
günaydın kızlarr..
uklaaaa sayın editör
çabbıkk gelince söle bakiim zynp neden kapsama alanı dışında olmuş.
günaydın anneler
limonu sormuşsunuz söyleyeyim. şeker yüklemesi sırasında verilen glikozun tadı hamilelere kötü geldiği için içine limon sıkıyorlar.
bende zaten şekerli sudan nefret ederim. yanıma muhakkak limon alacağım
evet bende çok şaşırdım bilmiyorumkismileaaa kapsama alanı dışında mı olmuş akannehirakannehir
hayırdır inşallah
hiiççç gidesim yok ööffff içinizde en korkak benim galibee
hiiççç gidesim yok ööffff içinizde en korkak benim galibee
günaydın archi..hımm o zaman limonu ben de unutmim..senin yükleme ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?