kıs dedik ya uzaklaştırma almışkızlar sımdı zeyneple facede konustumda 3 kere mail atmıs maıl adresıyle baglantı kurulamıyormus gıbı bi uyarı gelıyormus maillerden cevap gelmezse tekrar uye olmayı deneyecekmiş kızlara selam söle merak etmesınler dedı
kıs dedik ya uzaklaştırma almış
bağlantı kurulamaz tabi mail adresiyle sempatiksalakcinni
Günaydın kızlar,
Geçmişi okumadım ama neden uzaklaştırma aldığını bilen var mı Zeynep'in
bu arada kızlar
dün benim kız öle bi oynuyodu ki
annemlerde uzandım sırt üstü
annem geldi elini koydu
2-3 kere güm pat hissetti..
yani ilk hisseden annem oldu..
o öküz kocama da kaç kere seslendim gel diye ama içerdeki odada uyumuş meğerse..
o daha sonra hissetti. her vuruşunda "anaaaaa" dedi.
sonra gitti tekrar yattı :umursamaz:
amiiin hepimizi inşallahmaşallah cnm allh bozmasnnn:lepi:
Zeynep'le grupta iletişim kurduk, mail attı:
Bende şimdi faceden güneşe yazıyordum okuyorum yazdıklarınızı aşağıdaki misafir benim Sabah geldim açmaya mail adresinizle site arasında bağlantı kurulamıyor adresinizi aktif edin diye uyarı çıkıyor.
Ben iş mailimle üyeyim ya acaba akşam bizim server falanmı gitti geldide sorun oldu anlamadım. Daha öncede birkere olmuştu yönetime mesaj attım hallettiler. Ama busefer kimse geri dönmüyor tam 2 kez mesaj attım. Sizede kopyalayım uyarıyı siteye girince aşağıdaki uyarı çıkıyor:
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :
Merhaba, zyuvanc@mediamaxturkey.com adresine malesef ulaşamıyoruz lütfen mailinizi aktif edin ve editor@kadinlarkulubu.com adresine bildirin lütfen. Adresiniz değişti isede yeni adresinizi bize bildirin lütfen...
Süre: Hiç
ya koca iğne giriyo acıtmazmı birde madem acıtmıyo niye millet yaygarayı basıyo iki saat ovalanıyo falan birde tetanos için çok acıtıyo diye biliyorum bu güne kadar hiç yaptırmadım ben bilmiyorum evet aslında genel anestezi o açıdan daha iyi çünkü ben işlem sırasındada korkucam sırasıyla yapılanları gözümün önüne getircem falan ama ben genel anestezi alamam sanırım bir ameliyatım var ve uyanmam sorun olmuştu
bu arada kızlar
dün benim kız öle bi oynuyodu ki
annemlerde uzandım sırt üstü
annem geldi elini koydu
2-3 kere güm pat hissetti..
yani ilk hisseden annem oldu..
o öküz kocama da kaç kere seslendim gel diye ama içerdeki odada uyumuş meğerse..
o daha sonra hissetti. her vuruşunda "anaaaaa" dedi.
sonra gitti tekrar yattı :umursamaz:
bende elini zorla koyuyom bizimkinin
öööle bekliyoz
bişide diyemiyo
derse sen sevmiyosun bu cocugu ...dan bi giriyorum...kaydirigubbakcemile3
sende öle yapaklinialirimsmile
sn özge hn
benim mail adresim
arada çalışmıyo
bi bakıma alsanız
opuyorumnanaktan
tamam öle diyiiimm sempatiksalakcinni
sizin mail adresinin son kullanma tarihi geçmiş, tamir edilemez sempatiksalakcinni
dün gecede bizimki babası gelince 2 göbek attı. bende istiyorum ki eşimde benim gibi sevinsin ama nerdeeee.
evet oynuyor dedi hissettim dedi yattı.klava: klava:
ben her oynayışında sanki ilk kez oynuyormuş gibi seviniyorum. erkeklerde tık yok
taksit yapmıyoz.. sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
taksite virsene yeni bideneaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
genel anesteziyi düşündün yani .
yaygarayı basanlara inanma. gerçektende acımıyor iğne olurken. derin nefes alıp kendini sıkmazsan hiç birşey hissetmezsin
dün gecede bizimki babası gelince 2 göbek attı. bende istiyorum ki eşimde benim gibi sevinsin ama nerdeeee.
evet oynuyor dedi hissettim dedi yattı.klava: klava:
ben her oynayışında sanki ilk kez oynuyormuş gibi seviniyorum. erkeklerde tık yok[/B]
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr güzel anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiii
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr güzel anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiii
taksit yapmıyoz.. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?