günaydın anneler
limonu sormuşsunuz söyleyeyim. şeker yüklemesi sırasında verilen glikozun tadı hamilelere kötü geldiği için içine limon sıkıyorlar.
bende zaten şekerli sudan nefret ederim. yanıma muhakkak limon alacağım
evet bende çok şaşırdım bilmiyorumkismile
sevracım canım ben de iğneden korkuyorum ama git otur hemşirenin karşısına ve şöyle düşün "BUNU YAPARSAM BEBEĞİM DAHA SAĞLIKLI OLUCAK!" gözlerini kapa ve içinden sürekli bunu geçir..
buarada doktor bana haftaya tetanoz aşını yaptır dedi ama ben bu hafta yaptırsam olur mu acaba?? bu akşam giderken yaptırim de haftasonuna denk gelsin istiyorum..
ilk defa duyuyoruuumm.. akannehir ben de alayım.. 24. haftada yapılıyo dimi şeker yüklemesi??? uzun mu sürüyo bu şey pekiii??? :uhm:
limon nie ? CADIARZU
eyvahedigeldismilebizi de böyle şutlamasınlar bir gün. anamm yazdıklarımıza dikkat edelim
benim evim kombi li ama
her odada peteklere asılı olan buhar vermesi için bişey var
adını bilmiom kaydirigubbakcemile3
içine su dolduruluyo.. sonra o kendisi buhar oluyo zamanla..
bizi de böyle şutlamasınlar bir gün. anamm yazdıklarımıza dikkat edelim
canım benım bebeğini düşün ol iğneni gel.Daha doğum yapıcaz iğne ne kı onun yanında.Epudraldekı iğneden çok korkuyorum ben de hep aklıma nasıl olcak dıye gecıyo.Bakalım hayırlısı.Hemşiresin kız bıde.Başkalarına vururken iğne ne yapıyosun sen.Başkalarında korkmuyon tabi demi:jeyyar:
korkmakmı dedin ödüm kopuyo ödüm.valla gı başkalarına yaparken hiç aklıma gelmiyo bilem epiduraldeki iğneden önce zaten o bölge farklı bi iğne ile uyuşturuluyo oda küçük uçlu acıtmaz yani tabi ben ondanda korkuyorum iğneden yarım saat önce emla krem sürcem diye hesaplıyorum tabi önce anesteziye sormak lazım ama uygun bence :jeyyar:
ellhhhh aklinialirimsmile
ismi gri olmuş ve altınd akapsama alanı dışında yazıyo..Kızlar siz Zeynep'in yasaklı olduğunun nerden farkına vardınız?
Şenizgünaydın koca göbeklileeerrr!
ösgemaklinialirimsmile
çok alemsin iğne zaten can acıtan birşey değil ki. senin korkun psikolojik bence.
emla da sürsen korkacaksın sonuçta. en iyisi sen genel anestezi yaptır kaydirigubbakcemile3
bakın ben nekadar enerjikimsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?