- Konu Sahibi daemon
-
- #49.601
valla canım benim drum 28. haftanda İndirect coombs testini tekrar yaptırcaz dedi bilmiyomki iğnede doğumdan sonra ilk bebekte sakıncası yok ama 2.bebek için doğum sonrası iğne şartmışş
biz yedik bişey olmadı beğendikde sen gelmeyince acaba siz zehirlendinizmi diye şeettiydimbilmiyorumkismile
test yaptırmaya gerek var mı ben yaptırmadım yaptırmıycam da doktor ilk bebekde sorun olmaz demişti.
benim çocukluğumada insene beraber ip atlayalımmsempatiksalakcinni
kadıkoye ıncem bıde arkadasım aradı gecen gelıcektı hasta oldu.
bende ısım var dedım onunda aksama dershanesı varmıs bende gelıyım azcık geseriz dedı bende tamam dedim.
ama elh e söleme kızar bana:1closedeyes:eyvahedigeldismile
anaaamm eyvahedigeldismile
yannış yazmışım nan bidaha oku düzelttimmm bilmiyorumkismilebeğenmedinis mii..akannehir
besle kargayı oysun gözünü iştebenneyaptımki
anlamadım benbilmiyorumkismilefakat bebegın kanı babanın kanından olursa annenın kanından olursa ıgne yokmus.
iyidir canım sen nasılsınselam kızlar gelemedim bayadır nasılsınız görüşmeyeli
dün sevray dı bugün senakannehiranlamadım benbilmiyorumkismile
ayy elhamra gebertcekkk akannehir
kaçalımbilmiyorumkismile
bende doğum sonrası iğnemi yaptırcam
ama anne kanında olursa mı baba kanında olursa mı iğne yapılacağını yazmamış kidün sevray dı bugün senakannehir
kan uyuşmazlığından mı bahsediyorsunuz?
yannış yazmışım nan bidaha oku düzelttimmm bilmiyorumkismile
hatta bundan sonra lahmacun siparişlerini titizköz kebapa değil sana vericekmişiz koçiş öle didikaydirigubbakcemile3
anam nere kactı bu hatunayy elhamra gebertcekkk akannehir
anlamadım benbilmiyorumkismile
lehmacuunnnnn tanesi 3 tlbilmiyorumkismile
dost kazığı mı bu
yaaaa kocam beni sevmiyoooo ne yapcammm bennnnn çok cnm sıkkınnnn çkkkkbilmiyorumkismile
senide mi sevmiyo bugün kocalardan yana dertliyiz anlaşılan.
ya nıe gelırgelmez korkutuyosunuz benı..
ukla yasıyo mu onu söleyın sız..kaydirigubbakcemile3
ben cıkıcam. bı yere makına teslım etmem lazım da cocuk aksamları musaıt olamıyomus gunduz ıstedı o yuzden benım teslım etmem lazım. aksama ancak gelırım heralde.
benim çocukluğumada insene beraber ip atlayalımmsempatiksalakcinni
kadıkoye ıncem bıde arkadasım aradı gecen gelıcektı hasta oldu.
bende ısım var dedım onunda aksama dershanesı varmıs bende gelıyım azcık geseriz dedı bende tamam dedim.
ama elh e söleme kızar bana:1closedeyes:eyvahedigeldismile
bende sorun yok ben kocamı getirim senin karşına :çok üzgünüm:
ayy elhamra gebertcekkk akannehir
lehmacuunnnnn tanesi 3 tlbilmiyorumkismile
anam nere kactı bu hatun
yanı soylekı zaten senın kanın negatıf baba pozıtıf onun ıcın kan uyusmazlıgı oluyorya.annenın kanından olursa bebek antıkor olusmadıgı ıcın ıgne yok.babanın kanından olursa vucut onu bır yabancı madde olarak algılıyormus onun ıcın ıkıncı bebekte rısk oluyor anlatabıldımmı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?