2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özledim ama:kedi:

yaşıyom yiirummmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

benimkide bana sarılmıyoki bebeğe sarılıyo karnıma sarılıyo yani :çok üzgünüm:

evet canım 28. Haftada testler tekrarlanıyo ama iğneyi doğumun 72.saati içinde yapıyolar

ukkklaaa bende de var kan uyuşmazlığııı
ama biz amniyo yaptırdık ya o zaman vurulduk kan uyuşmaz.iğnesini
sorum şu:28 haftada ne testiiiiiii

kocadan sorunu oannar
oturun bakim karşıma
hepinizin çocukluğuna inicem

arkadaşlar bizde de var kan uyuşmazlığı.28.haftada her ihtimale karşı ilk iğneyi yapıyolar.sonra doğumdan sonra hemen bebeğin kan grubuna bakıp eğer + ise 2.iğneyi yapıyolar.
o yapılan test de indirekt cooms(bebek ve anne antikorlarının karışıp karışmadığına bakılıyo) adı verilen bir test.bana da yapıldı daha önce.şimdi 28.haftada da önce o test yapılcak sonra da iğne yapılcak.

sevracım eşini karşına alıp bu endişeni konuşursan için rahatlar bence..

konuştum bi ara ama saat gecenin 5 iydi saçmalama hayatım sadece bebeğimizide seviyorum ve sizin için endişeleniyorum hadi uyu dedi çişe kalkmıştım oda fırladı kalktı daha ben kalkmadan ama bebiş için tabi tekmemi attı oynadımı noldu bişimi oldu hepsini bi kerede söledi bebek beni unutturdu sanırım ama o bunu kabul etmiyo tabiki seni her zaman daha çok seveceğim sonuçta en sonunda yine başbaşa kalcaz çocuk bi yere kadar yanımızda falan dedi geçen gün de ama davranışları hiçte öyle göstermiyo

ayy tam dae geldi bana iş cıktı..

daee nereye gııı..
akşama kadar nie sürüyo bi makina vermek

ukkklaaa bende de var kan uyuşmazlığııı
ama biz amniyo yaptırdık ya o zaman vurulduk kan uyuşmaz.iğnesini
sorum şu:28 haftada ne testiiiiiii

test yaptırmaya gerek var mı ben yaptırmadım yaptırmıycam da doktor ilk bebekde sorun olmaz demişti.

valla canım benim drum 28. haftanda İndirect coombs testini tekrar yaptırcaz dedi bilmiyomki iğnede doğumdan sonra ilk bebekte sakıncası yok ama 2.bebek için doğum sonrası iğne şartmışş

nie kötü bişi olsun ki bana

bende bendeeeolumunekankayizsmile

heh iyi korktum bişi olur basıma kalır dıye..
beyendınısmı lehmacunları

biz yedik bişey olmadı beğendikde sen gelmeyince acaba siz zehirlendinizmi diye şeettiydimbilmiyorumkismile

bak ben böle bilmiyordum ii oldu öğrendiğim

kocadan sorunu oannar
oturun bakim karşıma
hepinizin çocukluğuna inicem
benim çocukluğumada insene beraber ip atlayalımmsempatiksalakcinni
ayy tam dae geldi bana iş cıktı..

daee nereye gııı..
akşama kadar nie sürüyo bi makina vermek

kadıkoye ıncem bıde arkadasım aradı gecen gelıcektı hasta oldu.
bende ısım var dedım onunda aksama dershanesı varmıs bende gelıyım azcık geseriz dedı bende tamam dedim.
ama elh e söleme kızar bana:1closedeyes:eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…