aaa iyi bende öğlen arayayım diyordum iyi olmasına çok sevindimmmmopuyorumnanaktanKızlar şimdi mehtap aradı sesi gayet iyi geliyordu çok sıkılmış hastanede olmaktan. Bugün akşam üstü çıkıcakmış büyük ihtimal ayrıntılı ulturasonda falan iyi çıkmış herşe ynts de biraz kasımla görmüşler ama sonuçlarını vermemişler daha mehtapa sanırım normal kasılmalarmış. Dün biraz canı sıkılmış yanında problemli bi kadın varmış sürekli şikayet etmiş herşeysen mehtapta stres olmuş biraz ağlamış falan doktorlar hemen ilgilenmiş doğumhaneye götürüp kontrol etmişler a sakinleştirmişler şimdi daha iyiymiş çok sevindi aramama hepinize çok selamı var. İnşallah çıkarsa bugün akşama kk ya girer
Kızlar şimdi mehtap aradı sesi gayet iyi geliyordu çok sıkılmış hastanede olmaktan. Bugün akşam üstü çıkıcakmış büyük ihtimal ayrıntılı ulturasonda falan iyi çıkmış herşe ynts de biraz kasımla görmüşler ama sonuçlarını vermemişler daha mehtapa sanırım normal kasılmalarmış. Dün biraz canı sıkılmış yanında problemli bi kadın varmış sürekli şikayet etmiş herşeysen mehtapta stres olmuş biraz ağlamış falan doktorlar hemen ilgilenmiş doğumhaneye götürüp kontrol etmişler a sakinleştirmişler şimdi daha iyiymiş çok sevindi aramama hepinize çok selamı var. İnşallah çıkarsa bugün akşama kk ya girer
ooo süperrr hihoyyytKızlar şimdi mehtap aradı sesi gayet iyi geliyordu çok sıkılmış hastanede olmaktan. Bugün akşam üstü çıkıcakmış büyük ihtimal ayrıntılı ulturasonda falan iyi çıkmış herşey nts de biraz kasımla görmüşler ama sonuçlarını vermemişler daha mehtapa sanırım normal kasılmalarmış. Dün biraz canı sıkılmış yanında problemli bi kadın varmış sürekli şikayet etmiş herşeysen mehtapta stres olmuş biraz ağlamış falan doktorlar hemen ilgilenmiş doğumhaneye götürüp kontrol etmişler a sakinleştirmişler şimdi daha iyiymiş çok sevindi aramama hepinize çok selamı var. İnşallah çıkarsa bugün akşama kk ya girer
kıslaarrr..
Kızlar şimdi mehtap aradı sesi gayet iyi geliyordu çok sıkılmış hastanede olmaktan. Bugün akşam üstü çıkıcakmış büyük ihtimal ayrıntılı ulturasonda falan iyi çıkmış herşey nts de biraz kasımla görmüşler ama sonuçlarını vermemişler daha mehtapa sanırım normal kasılmalarmış. Dün biraz canı sıkılmış yanında problemli bi kadın varmış sürekli şikayet etmiş herşeysen mehtapta stres olmuş biraz ağlamış falan doktorlar hemen ilgilenmiş doğumhaneye götürüp kontrol etmişler a sakinleştirmişler şimdi daha iyiymiş çok sevindi aramama hepinize çok selamı var. İnşallah çıkarsa bugün akşama kk ya girer
dae nerde yaw dün bana yedirdi lahmacunları kendi gelmedi zehirlendimi acepbilmiyorumkismile
daeee aklinialirimsmilekıslaarrr..
bilmiyorumkismilegelmiş züt annem bende kötü bişey oldun sandım dıııkıslaarrr..
ukla bişey sorcam sana sende mi vardı kan uyuşazlığı. Benim kocamlada aramda kan uyuşmazlığı varda doktor iğneye felan gerek görmemişti şimdi ark.konuştum onunda bir arkadaşında varmış kesinlikle iğne olmalısın demiş.kafa karıştı yaaa
elbette eskisi kadar bakımlı diilim zayıfta diilim saçlarım boyasız hatta şekli bile kalmadı saçlarımın modelsiz garip duruyo ama eşim kestirmeme izin vermiyo batıl inanç saçını kestirirsen eşinin bebeğin ömrü kısalır demiş bi nine sağolsun kuaförün önünden geçemiyorum sayesinde takılmış eşim.haftalardır oje dahi sürmüyorum keyifli gezilerimiz falan yok bütün rezervasyonları iptal ettirdi eşim kış için yazdan yaptırmıştık hem daha ucuz oluyo die dağ tatili falan onlarıda iptal ettirdik e bunun yanında stresli garip bişi oldum yok yok bu adam ilgilenmiyo benimle eskisi gibi sanırım
BUGÜNKİ BAHANEN NE YIURUMlmaz:
daeee aklinialirimsmile
ukla bişey sorcam sana sende mi vardı kan uyuşazlığı. Benim kocamlada aramda kan uyuşmazlığı varda doktor iğneye felan gerek görmemişti şimdi ark.konuştum onunda bir arkadaşında varmış kesinlikle iğne olmalısın demiş.kafa karıştı yaaa
elbette eskisi kadar bakımlı diilim zayıfta diilim saçlarım boyasız hatta şekli bile kalmadı saçlarımın modelsiz garip duruyo ama eşim kestirmeme izin vermiyo batıl inanç saçını kestirirsen eşinin bebeğin ömrü kısalır demiş bi nine sağolsun kuaförün önünden geçemiyorum sayesinde takılmış eşim.haftalardır oje dahi sürmüyorum keyifli gezilerimiz falan yok bütün rezervasyonları iptal ettirdi eşim kış için yazdan yaptırmıştık hem daha ucuz oluyo die dağ tatili falan onlarıda iptal ettirdik e bunun yanında stresli garip bişi oldum yok yok bu adam ilgilenmiyo benimle eskisi gibi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?