2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim eşim öğle yemeğine qelicek kızlar ben kalkimde
kocişe patates kızartim
öpüorum hepinizi qörüşürzz..:ecrin_bebek:
eşim qidince qelirim..:asigim:

Kızlar şimdi mehtap aradı sesi gayet iyi geliyordu çok sıkılmış hastanede olmaktan. Bugün akşam üstü çıkıcakmış büyük ihtimal ayrıntılı ulturasonda falan iyi çıkmış herşey nts de biraz kasımla görmüşler ama sonuçlarını vermemişler daha mehtapa sanırım normal kasılmalarmış. Dün biraz canı sıkılmış yanında problemli bi kadın varmış sürekli şikayet etmiş herşeysen mehtapta stres olmuş biraz ağlamış falan doktorlar hemen ilgilenmiş doğumhaneye götürüp kontrol etmişler a sakinleştirmişler şimdi daha iyiymiş çok sevindi aramama hepinize çok selamı var. ınşallah çıkarsa bugün akşama kk ya girer

dae nerde yaw dün bana yedirdi lahmacunları kendi gelmedi zehirlendimi acepbilmiyorumkismile

ya kızlaarrrr sabah baba adaylarının bebeklere olan ilgisi konusundan bahsettikyaaaa ya kafama takıldı acaba kocam bana olan ilgisinimi kaybetti

aaa iyi bende öğlen arayayım diyordum iyi olmasına çok sevindimmmmopuyorumnanaktan

çok şükür:Saruboceq:

ooo süperrr hihoyyyt

elbette eskisi kadar bakımlı diilim zayıfta diilim saçlarım boyasız hatta şekli bile kalmadı saçlarımın modelsiz garip duruyo ama eşim kestirmeme izin vermiyo batıl inanç saçını kestirirsen eşinin bebeğin ömrü kısalır demiş bi nine sağolsun kuaförün önünden geçemiyorum sayesinde takılmış eşim.haftalardır oje dahi sürmüyorum keyifli gezilerimiz falan yok bütün rezervasyonları iptal ettirdi eşim kış için yazdan yaptırmıştık hem daha ucuz oluyo die dağ tatili falan onlarıda iptal ettirdik e bunun yanında stresli garip bişi oldum yok yok bu adam ilgilenmiyo benimle eskisi gibi sanırım

hihoyyyt

dae nerde yaw dün bana yedirdi lahmacunları kendi gelmedi zehirlendimi acepbilmiyorumkismile

ukla bişey sorcam sana sende mi vardı kan uyuşazlığı. Benim kocamlada aramda kan uyuşmazlığı varda doktor iğneye felan gerek görmemişti şimdi ark.konuştum onunda bir arkadaşında varmış kesinlikle iğne olmalısın demiş.kafa karıştı yaaa

iğneyi zaten doğumdan sonra yaptırıyosun cnm

SENİN Kİ İLGİLENMİYOOOOOOO BENİMKİİİİ BENİİİ HİÇ SEVMİYOOOOOO
ÇOK SOĞUDU GİBİ GELİYOOOO YATAKTA SARILMIYO BİLEEEEE
ÇOK DERTLİYDİM BU KONUDA YARAMI DEŞTİNNN
OFFF OFFFFFFmafoldumben

BUGÜNKİ BAHANEN NE YIURUMlmaz:

daeee aklinialirimsmile

ya nıe gelırgelmez korkutuyosunuz benı..

ukla yasıyo mu onu söleyın sız..kaydirigubbakcemile3

ben cıkıcam. bı yere makına teslım etmem lazım da cocuk aksamları musaıt olamıyomus gunduz ıstedı o yuzden benım teslım etmem lazım. aksama ancak gelırım heralde.

evet canım 28. haftada testler tekrarlanıyo ama iğneyi doğumun 72.saati içinde yapıyolar

sevracım eşini karşına alıp bu endişeni konuşursan için rahatlar bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…