bilmiyorumkismileson ayda 20 kilo birden alalım yani :))
Kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı çiçek göndermeye çalışıyorum bir saattir neyseki başardım. Şimdi hastaneler çiçek kabul etmiyor ya meyve çiçeği yada çikolata kabul ediyorlarmış bende çikolatalı drajelerle dolu bir bebek arabası sepeti ve balon yaptırdım çok güzel oldu umarım bizede böyle şeyler gelir.
benim buraya üye olan bi arkadaşımda bi topicde okumuş
son ayında pamuğu halis zeytin yağına bulayıp
çatılatımıza koyarsak .. doğumda rahim hemen açılıyormuş yumuşadığı için ohaoldumsmile
buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden
Kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı çiçek göndermeye çalışıyorum bir saattir neyseki başardım. Şimdi hastaneler çiçek kabul etmiyor ya meyve çiçeği yada çikolata kabul ediyorlarmış bende çikolatalı drajelerle dolu bir bebek arabası sepeti ve balon yaptırdım çok güzel oldu umarım bizede böyle şeyler gelir.
:teselli:off bugün hiç bakamıyorum buraya size yazamıyorum :gitme:yayınevlerinin sözleşmeleri ile uğraşıyorum bugün cok sıkıcı bir iş tek tek hepsine bakıyorumklava:
bizimkilerde develiturkbayragi
tamam be alsanaalsanasmile
evet ya çok çabuk geçmeye başladı zaman..
Kız Cleopatra çatılat neresi?
Haziran ayında hurma satışı patlaması yaşanacak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
:roflol: hemen de kendininkinin hesabını yapıyon uyanık:))
ay evet ya hiçbişi görecek gözümüz olmaz valla..hesap yapmadım kız sadece bakarken içim gitti zaten ogün bi gelse çiçek böcek gözümüz görmez herhalde sadece bebişimizi görürüz
Haziran ayında hurma satışı patlaması yaşanacak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden
hesap yapmadım kız sadece bakarken içim gitti zaten ogün bi gelse çiçek böcek gözümüz görmez herhalde sadece bebişimizi görürüz
yiyelim pırt diye çıksın bebekler.:teytey:
inşallah canım. bende hep eşime sipariş veriyorum öyle şeyleri. bana abuk subuk çiçekler yaptırma adam gibi şeyler al diyorum. bakalım nasıl hediyeler gelecek bize de
oohh doğum hikayemize de yazarız..yiyelim pırt diye çıksın bebekler.:teytey:
inşallah canım. bende hep eşime sipariş veriyorum öyle şeyleri. bana abuk subuk çiçekler yaptırma adam gibi şeyler al diyorum. bakalım nasıl hediyeler gelecek bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?