2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
midem yanıyor fış fışşş diyee yaaaaaaaaa

:roflol: hemen de kendininkinin hesabını yapıyon uyanık:))

off bugün hiç bakamıyorum buraya size yazamıyorum :gitme:yayınevlerinin sözleşmeleri ile uğraşıyorum bugün cok sıkıcı bir iş tek tek hepsine bakıyorumklava:

Kız Cleopatra çatılat neresi?

buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden

Haziran ayında hurma satışı patlaması yaşanacak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benım gondercek kımsem yok hepsı odun cevremdekıelr

bizimkilerde develiturkbayragi

heheh develiden tandgm okdr cok varkı kız kkomşulrmz aıle dostlarımız falan hehe bak daha bı kanımm kaynadıı şimdiii memleketlım snde yaknsn bızeee :CüvCüv:

Kız Cleopatra çatılat neresi?

Haziran ayında hurma satışı patlaması yaşanacak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

çatılat yazmışım :roflol:
çatılar.. yani rahimimize orkid qibi koyucaz işte bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden

yiyelim pırt diye çıksın bebekler.:teytey:

inşallah canım. bende hep eşime sipariş veriyorum öyle şeyleri. bana abuk subuk çiçekler yaptırma adam gibi şeyler al diyorum. bakalım nasıl hediyeler gelecek bize de

hesap yapmadım kız sadece bakarken içim gitti zaten ogün bi gelse çiçek böcek gözümüz görmez herhalde sadece bebişimizi görürüz

doğru söylüyosun a.s
bi doğsalar :asigim:
geçen park yatağını aldık, kurup yatak odamıza koyduk, eşimle bakıp sanki oğlumuz içindeymiş gibi düşünüyoz..
dün de eşimin eline bi çocuk kitabı verdim yatarken, okudu oğluna, her akşam okicak böyle, çocuk onun sesine alışacağı için doğduktan sonra da bütün masalları o okicak :jeyyar: :))

kıslar bebekleriniz ne sıklıkla oynuo?

pırt mı :roflol:

oohh doğum hikayemize de yazarız..
pırtlattık bi anda diye :roflol:

ay benim kocam zaten normalde öle şeyler akıl edemz, hele çocugu olunca o heyecandan hiçbişi almaz bana.. öküz noolcak..

ben abimi hatırlıyom da
karısı doğum yaptıgının ertesi günü gidip kuyumcuya pırlanta kolye ve bilezik fln almıştı
klava:
hani o kdrında tabi gözümüz yok da, şöle şık bişi alsın lütfen yani klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…