2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uklacım sen kapı süsünü havuzlu handan mı almıştın ??

Ben orda biyere baktım paket yapmışlardı kapı süsü+altın yastığı+50 tane süslü bebek şekeri+seker sepeti+hoçgeldin bebe yazısı 100 TL idi. Ben paketi biraz bozabilirmiyim diye mesele paketteki kapı süsü yerine başka kapı süsü falan eklesem diye farkını verirsiniz dedi hesaladım en fazla 150 TL ye bu şekilde paket yapılıyor sizce uygunmu kızlar ????

Bu arada konuştuğum yerin internet sitesinin linki aşağıda

Süslü Bebek Odası Süslemeleri Süsü Kapı Süsü Malzemeleri - Süslü Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Hastane Kına Gecesi Düğün Süsü Kapı süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri

valla bebişn oynaması benim oturuş şeklimle çok alakalı..
sırtüstüyken çok fazla oynuyo genelde
yada kaykılıp oturdugumda

slm kızlar uzun zamandır girmiyordum bende haziranda dogum yapacam allahım izin verirse ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum karnımda çok acıkmıyor yinede yemek yiyorum tabiki acaba dogalmı

prlanta kolye ve bılezık haaaaaaaaaaa ölemiii!!! anaaaaaaumm ben kcoama duyrdum artık bı bıelzık yaptırrsın bana jest oglun olck karını odullendrrsn dedım
hayatım zaten amsrf yapcz bırsuru ne bılezıgı dıyor ehuheheeh
yanı agzımla soeldm adam yok artık dedım cıcegını alıp gelckms en guzelndn

ama bebek şekerine de baglı
bu fiyata 50 kurusluk şeker veriyolarsa değmez bence 150 fln..
çok daha uygununu bulursun gibi geldi nedense

yok onların durumları süper iyiydi zaten de onun da etkisi var..
o yusden o kdrda gözümüz yok dedim ama
yine de bişiler alması lazım..

gerçi kıymet bilene..
o kadın da herşeye rağmen yetmedi ve gidip abimi aldattı ayrı konu sempatiksalakcinni

slm kızlar uzun zamandır girmiyordum bende haziranda dogum yapacam allahım izin verirse ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum karnımda çok acıkmıyor yinede yemek yiyorum tabiki acaba dogalmı

doğumun haziranın kaçında canım? bilmiyorumkismile
doktoruna sordun mu normal mı diye? bilmiyorumkismile
çünkü bebeğin hareketlerini hissetme mevzusu biraz hassas bi konu
benim doktorum 2 qün hiç hissetmezsen qel dedi mesela CADIARZU

nee aldattımı şans işte yaaaa
bölelerineeeeeee ıyıler denk gelmyrmu sınır oluyorum yafsss

ama bebek şekerine de baglı
bu fiyata 50 kurusluk şeker veriyolarsa değmez bence 150 fln..
çok daha uygununu bulursun gibi geldi nedense

yok bebek şekeri güzeldi. Ya çubuklu kalplilerden seçiyorsun yada magnet olanlardan sitesinde var zaten paket 100 lira ama sen daha güzellerini seçersen fark veriyosun o zaman 150 ye falan geliyor. Zaten ben ayrıca pelitten çikolata yaptırıcam daha doğrusu görümcem yaptırıcak onun bir arkadaşı pelite malzeme veriyor çok uygun fiyata yaptırabiliyorlar banada ayarlıcak. 50 tane şeker az gelir

kıslar bebekleriniz ne sıklıkla oynuo?

benim bebe yemeklerden sonra kesin oynar. bir de gece 5 te oynuyor. saatini hiç şaşırmaz çok dakiktir. hemen hemen 2 saatte bir kesin oynuyor ama.

Hm ben şimdiden etraftakileri telkin etmeye başliim, çiçek yasak siz çiçek şekilli çikolata getirin diye.

meloş aynı şeye takılmışız ben de hemen aynı yorumu yaptım esime bak hazirana az kalmış yetişmezmis dedim
kaydirigubbakcemile3

Kalp kalbe karşıymış pembikim. Senin koca da benimki gibi bön bön baktı mı yüzüne yoksa?

çatılat yazmışım :roflol:
çatılar.. yani rahimimize orkid qibi koyucaz işte bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Iıııy kiz, her taraf yağ olur. Bebek yaklaştığında ebe yada doktor sürüversin artık o yağı.
Ben de orgazm olmak doğumu kolaylaştırıyormuş diye duymuştum, kocaya kadının göğüslerini falan elletiriyorlarmış.

canım bebegim 20 haftayı doldurdu 21 den gün aldık alahın izniyle haziran 27 bi aksilik çıkmassa 18 de konturolum var eger oynuyorsada çok hafif olmalı ya çok karışık duygular sürekli kendine bakıyon paronayakoldum en çokda yemek yeme sorunum var onu aşamıyorum

evet canım havuzlu handan aldım
ama o dediğin yere baktım biliyorum oradan almadım en alt katındakinden aldımm benn

doğru tabi 50 şeker az gelir.
şeker iyi istediğin gibi bişise o zaman uygun gibi..

bak şimdi babaannem gibi tükürük atmak istedim o hatuna.
öyle adam aldatılır mı
valla atabilirsin istediğin kdr tükürük sempatiksalakcinni
ben çok attım zati sempatiksalakcinni

heh
o acıyla benim göğüslerimi ellesin sıkıyosa bakalım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…