Iıııy kiz, her taraf yağ olur. Bebek yaklaştığında ebe yada doktor sürüversin artık o yağı.
Ben de orgazm olmak doğumu kolaylaştırıyormuş diye duymuştum, kocaya kadının göğüslerini falan elletiriyorlarmış.
:roflol::roflol:
doğum sancısı başlayınca mı oluyormuş o iş. akannehirakannehir
doğum sırasında ellesinde gözünün üstüne çakıvereyim adamın.
benim eşimde bilmez doğumdan sonra hediye falan alındığını
geçenlerde söyledim, alacaksın dimi dedim,
alırım ne istiyorsun dedi
sana bırakıyorum içinden geldiği gibi güzel birşey al işte dedim
bakalım son telaşlarla inşallah unutmaz
kesin o sıra akıllarına gelmez. şimdi hayal ettimde benimkisi panik olur o sıra. herkese sinirlenir .
kendini bile unutma ihtimali var . benim hediye de arada kaynar.
:roflol::roflol:
doğum sancısı başlayınca mı oluyormuş o iş. akannehirakannehir
doğum sırasında ellesinde gözünün üstüne çakıvereyim adamın.
kıslar bu ticker mi dha iyi benim şuan kullandığım mı?
ben bebekim için süslü şekerlerden yaptırcam ama 30-40 taneyok bebek şekeri güzeldi. Ya çubuklu kalplilerden seçiyorsun yada magnet olanlardan sitesinde var zaten paket 100 lira ama sen daha güzellerini seçersen fark veriyosun o zaman 150 ye falan geliyor. Zaten ben ayrıca pelitten çikolata yaptırıcam daha doğrusu görümcem yaptırıcak onun bir arkadaşı pelite malzeme veriyor çok uygun fiyata yaptırabiliyorlar banada ayarlıcak. 50 tane şeker az gelir
ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa kafamçokkarıştı
ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa kafamçokkarıştı
beim eşimin tatiline denk geliyor kendimi sanslı hissediyorum 2.5 ay evde şimdiden korkmaya başladım bu bebege nasıl bakabilecekmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?