D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #50.881
heee öyle mi sevgili daeee
1. ben ne bileyim siz begencek misiniz, taaa kaç km yol nası geleceksiniz
2. sen daha gecen gün demedin mi biz odadan vazgeçtik yatak ve dolap alcam diye aaaaa
3. kızımın odasını begenmediğin için ben senle konuşmuyorum asıl :dilcikar:
özge oda takımını almışsın az önce baktım geçmişe
çok güzel canım yağmur bebek güzel günlerde mışıl mışıl yatsın
içinde inşallah
saol canım, benim eskiden çok olurdu ama uzun süreden beri böle canım yanmamıştı yürümeme bile engell, müdürüm sabah hayırdır ne oldu dedi, dedim yürüyemiyorum bacağımdan kasıldı dedim adamın yaptığı yoruma bakın " ben kocanın yerinde olsam bu çürüğü nerden aldım derim dedi, ne çok rahatsız oluyosun dedi" bende dedim kocam bana kıyamaz hem ben hamileyim bırakında o kadarda ağrı olsun dedim.. sinir oluyorum ya artık uyuzlar şaka yaptıklarını sanıyolarr akılları sıraacnm gunaydın sanada...
gecmiş olsun işte ben her gece bunu yasıyorum eşim acana kdr zaten hayatm kararıyorrr
magnezyum içemyrmben ama baksana sen ıcıyrmussn yıne faydası yokmş acaba egzersızlere falanmı baslamak gerekıyr alaksı varmdrhoş onu yapck dermanmda yok ama
Kızlar ya bişey sorcam bebeiş kıyafetlerını 0-3 aylıkmı alıyonuz genelde.Kafayı yıcem nasıl alayım tulumlarını dıye.Bıde pembemavı kot aldım dıyo odamı 0-3 aylık .Bu kıyafet işini ayırt edmıyo benım kafam ya.Ne alacağımı kestıremıyorum bı akıl verın lutfen.Eşimle gıdıyoruz hastane çıkışı çıtçıtlı badyler fılan .Başka nasıl almalıyom ölçüleri neler olmalı.Neye dıkkat etmeleyım soyleyın ya.Çok zor durumdayım bu konuda kafayı yıcem
kızlar size tavsiye ayağınıza kramp girince ayak parmaklarınızı dışarı doğru bükün içeri doğru değil. o zaman kramp azalıyor. bende eskiden çok olurdu bunu bir yerden öğrendim ve çok işime yaradı.
tekrardan geçmiş olsun hepinize.
herkese günaydın. c.tesi bizde detaylıya gittik. herşey yolunda dedi dr. adam çok komikti, bize hayat dersi verdi, çok arayı açmayın 3 sene sonra 2. yi mutlaka yapın, kardeşsiz olmaz diye.
neyse ama bizimki 1 hafta geriden geliyormuş, boyu 28 cm, kilosu 554 gr mış. ama tabii benim aklım bulandı, acaba benim yaptığım birşey yüzündenmi geri kaldı, yoksa ufak tefek mi olacak diye. amannn ne biliim işte kuruntu yaptım.[
Selam..Bize de aynısını dedi biliyomusun..Çok açmayın arayı, 2-3 sene sonra bi tane daha yapın dedi:) Sıkma canını, o büyür annesi sen hiç merak etme..Adamı nasıl buldun..
kız neler yapmadık ki nasıl kasıldıysa hala geçmedi 3 gündür masaj yapıyozzkızlar size tavsiye ayağınıza kramp girince ayak parmaklarınızı dışarı doğru bükün içeri doğru değil. o zaman kramp azalıyor. bende eskiden çok olurdu bunu bir yerden öğrendim ve çok işime yaradı.
tekrardan geçmiş olsun hepinize.
hadi beee..
cimriiii....
cğr atsan ben arardım
sen ara haber ver bırak gerısını biz düşünelim.
aramadan nerden bılcen gelıp gelmıycegımızı..
sen benım zırt pırt karar degıdtırdıgımı bılmıyon mu.
hem dolapla besıgı ayrıca satmıyolar mı sankı.
konusturma benı
gelıyo patak.
alsanaalsanasmile
bide küsüyomuş senın öle bi lüksün yokk tamaammm mmııı
saol canım, benim eskiden çok olurdu ama uzun süreden beri böle canım yanmamıştı yürümeme bile engell, müdürüm sabah hayırdır ne oldu dedi, dedim yürüyemiyorum bacağımdan kasıldı dedim adamın yaptığı yoruma bakın " ben kocanın yerinde olsam bu çürüğü nerden aldım derim dedi, ne çok rahatsız oluyosun dedi" bende dedim kocam bana kıyamaz hem ben hamileyim bırakında o kadarda ağrı olsun dedim.. sinir oluyorum ya artık uyuzlar şaka yaptıklarını sanıyolarr akılları sıraa
cnm zaten kasılınca ayak parmaklarımda kıtlenyr ben onları zapdedemyrm acayıp ıgrenc acı verıcı bi durum ama esım zorla parmklrımı acmaya calısyr once
saol canım, benim eskiden çok olurdu ama uzun süreden beri böle canım yanmamıştı yürümeme bile engell, müdürüm sabah hayırdır ne oldu dedi, dedim yürüyemiyorum bacağımdan kasıldı dedim adamın yaptığı yoruma bakın " ben kocanın yerinde olsam bu çürüğü nerden aldım derim dedi, ne çok rahatsız oluyosun dedi" bende dedim kocam bana kıyamaz hem ben hamileyim bırakında o kadarda ağrı olsun dedim.. sinir oluyorum ya artık uyuzlar şaka yaptıklarını sanıyolarr akılları sıraa
herkese günaydın. c.tesi bizde detaylıya gittik. herşey yolunda dedi dr. adam çok komikti, bize hayat dersi verdi, çok arayı açmayın 3 sene sonra 2. yi mutlaka yapın, kardeşsiz olmaz diye.
neyse ama bizimki 1 hafta geriden geliyormuş, boyu 28 cm, kilosu 554 gr mış. ama tabii benim aklım bulandı, acaba benim yaptığım birşey yüzündenmi geri kaldı, yoksa ufak tefek mi olacak diye. amannn ne biliim işte kuruntu yaptım.
yaa daeee...
hep kocamın suçuuu..
kampanya biter alalım diye tutturduuu..
bide o beyaz takımı da gördüm bir yerde.. yatağını gereksiz parlak bir kağıtla kaplamışlardı hiç beğenmedimm :kedi:
yeni modeller hep böle kaplı dediler
Bıde kızlar bu bebek arabasıyla oto koltuğu başka marka olsa ben oto koltuğunuyengemden alıcamda.Her bebek arabasının içine rahat oturuyomu?yoksa aynı markamı almam gerekıynu yenı almak ıstemıyorum çünkü 6 ay kullanıcak taş çatlasa.Ama farklı marka olsa oto koltuğunu bebek arabasının içine otuttururlen sorun yaşarmıyım acaba?
kız neler yapmadık ki nasıl kasıldıysa hala geçmedi 3 gündür masaj yapıyozz
hadi beee..
bidaa da hiçbişiyi sölemem..
ucuz takım var dedik haşim işcanda 5 haftadır düşünüyon
buna mı gelcektin
yeme beni beee alsanaalsanasmile
bi uçtan bi uca gelcekmiş..
oralarda mobilya oldugunu biliyonuz, ööle boş vaktiniz vardıysa gezeydiniz uygun mobilyacılarda.. laelaelaelaelae
ayrıca da küserim, hah küstüm bile aaaaa
niye çamur atayım ayol..akannehir arkadasım gecen ay aldı kurmus fotosunu cekti bana gayet guzeldi ama acaba simdikiler mi öyle.sen de almadın gittin baska aldın çamur atma benim alcağım takıma hınhh:dilcikar: dae bunla yola cıkılmaz kusum gel senle beraber fabrikasına gidelim biz kaydirigubbakcemile5
ay canımmm..bılıyorum o karamplar cok fena.
o müdürüne söle toplanır gelırız goruru gununu.
terbıyesızler.
komık olduklarınımı sanıyolar.
hc takma onları canım..
cok gecmıs olsun.
bı onerım olamıycak ne yazıkkı ben bunu nası cozucez cozemedım hala.
o kramplar benıde ölduruyor..
terbıyesızler yaa gel sen dogur deseydın bende sınır oluyorm benm mudurum deılde karsı masamda calısan uyuz cocuk ıkıde bır bu tarz yorumlar yapıyor cıldırcm yok nekdr hasta oluyrmsmda ızın alıyrmsmda dusuncesız bunlr allah baslarına verse yıne anlamazlar karılarınada yazık bunların yaaaaaaa
baktım ama üşendim neyse hayırlı olsun canım güle güle yatsın yağmurun.sağol canım..
ya uzun uzun yazdım sen bir 10 sayfa fln önceye fln bakabilirsin. dün gecenin son mesajları benim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?