2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ctesi günü yazdım pazar kaynanamlarla yazlıga gidecez, eski avizeleri almaya, giderken ve dönerken de oda bakacaz yol üstünde avcılarda fln dedim.
okusaydın sempatiksalakcinni

hem bu takımın erkeği mavi, sen de mavi istemiyordun laelaelaelaelae

zaten erkek için o dolap içindeki perdeler fln çok süslü bence..

geçen akşam kocama sinir oldum bi arkadaşıyla konuşuyo telefonda adam taş düşürüyomuş bizimkinin yoruma bakın yaaaaa çok zordur kardeşim anlamaya çalışıyorum ama mümkün deyil tabi taş düşürmek doğum yapmaktan daha zor diyolar çok geçmiş olsun ay sinirden çatladım ortadan ikiye eşit bi şekilde tabi yine alım gitti morum geldi susim dedim susamadım siz doğum yapmayı ne sanıyosunuz dedim nerden bilim öyle duydum dio hadi dedim ben sana sorcam bunun hesabını ben bir doğurana kadar o dokuz doğurmazsa görür o gününü ne kadar az sorun yansıtırsan yaptığının önemi o kadar az oluyo.o gece ve ertesi gece sabaha kadar kolumu ovdurdum aşı yerim ağrıyodu hoş gerçekten çok ağrı yaptı ama o cümleyi kurmasaydı yatar uyurdum sinir oldum ay

evet bılıyorum parmaklıklarının ust tarafıydı galıba dımı kagıtla kapladıkları yer.
bızde sorduk onu ama bunların hepsı bole fabrıka bu sekılde uretıyor dedıler.
bende erkek adama olurmu böle sey dedım=)

ösgeee hanımmmm... madem ıkı aydır dusundugum takıma laf edıyon haber vereydın o zamn burda dah aguzellerı var dıye...alsanaalsanasmile

Ben mothercare den aldıklarımı yeni doğan aldım onun bedenleri çok büyük. ama başka markaları hep 0-3 aldım çokda bişey almadım büyükken giyeceklerini doğumdan sonra alıcam.

Zeynepcim çok almadım derken mesela hepsinden kaç parca aldın canım.Ya bızim bu şehırde hiç buyuklerımız yok bı eşim bi ben.herşeyı ikimiz halletmeye çalışıyoz ve ikimizde çalışıyoruz.Çok sınırım bozuluyo bazen ya.Sinir oluyom beceremeyınce.8.ayda gelır annemler çok gec olur ozamnda.Telefonda sorarakda bılemıyo onlar.Çıldırcam yani.Ya 3-6 aylık olanları bende sonradan alırım çünkü zaten artık sureklı bişeyler alıp durcaz bebişlere.Valla zor ya.Alıyorum ama ya çok alıyosam yada bedenlerı yanlış alıyosam dıye sınır oluyom.Satıcılarda herşeyı satma meraklısı anlamadığımızı gorunce.eşimle ikimiz birbirimize bakıp duruyoz.kaydirigubbakcemile3

tobe tobe utanmadn bıde karsılastırmamı yapıyor dengesız ay bunlar hepsını toplucan bıaraya dayaklık yapcnnn

yokya gecmıyr ztn kramp deıl bu dırek kıtlenyr kalıyor kasılıyor bende sakat gıbı yuryrm işyernde yolda

geçmiş olsun güneşim..benim de bazen kalçamdan itibaren sağ bacağıma bir ağrı saplanıyor..ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum..çok ayakta durduğum günler oluyo..çok yorma kendini canım..

ahh canım kıyamamm:1hug:

başka model mı yoktu sanki.
bızde baska begenırdık belkı.
ıyı be almayız senın aldıgın yerden hıhhh:umursamaz:

alsanaalsanasmile pöfffff
geliyo patak
patak patak patak
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

iii yapmşşn cnm erkeklere mustehak baktm ben benmkıde böle konsyr artık fırsat vermyrm her aksm kasımam masaj zorla yaptryrm oda alısrı artk gorevı gıbı ben demedn halledyr.
sanki dogum yaptılrda bılyorlar yaaaaaklava:klava:

ben de dün kızımın ilk kıyafetlerini aldım.. 0-3 aylık aldım.zaten hepsi pamuklu yüksek ısıda yıkayınca biraz da çeker diye düşündüm..yenidoğan kıyafetleri avuç içi kadar.. bilmiyorum tabi insan çok canlandıramıyor ne kadar olacağını ama yine de 0-3 aylık daha iyi gibi geldi

ben istemem öyle parlak marlak yahuu sade diye beğendim ben beyaz olsun istiyorum fabrikasına gidince sorucam eğer öyle ise almam değilse alıcam 600 liraya oohh olmazsa da bakarım avcılardan ben de dibimiz zaten avcılar esimin cok tanıdık mobilyacısı var orda bankacı ya orda

ahh canım kıyamamm:1hug:

başka model mı yoktu sanki.
bızde baska begenırdık belkı.
ıyı be almayız senın aldıgın yerden hıhhh:umursamaz:
vallahi yoktu nan başka model
ara sor
bir bu takım vardı o da kampanyalıydı laelaelaelaelae

Kız mobilyacılar çarşısının göbeğinde oturuyon üstelik modoko yakın üstelik avcılardakilerin hepsi bizim butarafta E5 üzerindede var maltepeye doğru giderken hatta geçince bir sürü yer var ayı tarz ne isin var ıstanbulun öteki ucunda

bencede once gıt hasım ıscanda falan bak.
vallahi yoktu nan başka model
ara sor
bir bu takım vardı o da kampanyalıydı laelaelaelaelae

len yalançııı..
orda 1060 lıraya tepe home da vardı yazmıssın ya dun gece..alsanaalsanasmile

geçmiş olsun güneşim..benim de bazen kalçamdan itibaren sağ bacağıma bir ağrı saplanıyor..ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum..çok ayakta durduğum günler oluyo..çok yorma kendini canım..

saol cnm sanada gecmiş olsn sanırm bunu cekecegız doguma kadr baska yolu yok

fetih mobılyacılar carsısında en kotu mobılya 1800 den baslıyo
modokoda 2000 den
maltepeye gıderken sagdakıler desen yıne aynı kuzum..
hepıcıgını gezdım benboshayallersmile

heh bu da sana kapak olsun dae sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…