2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede once gıt hasım ıscanda falan bak.

len yalançııı..
orda 1060 lıraya tepe home da vardı yazmıssın ya dun gece..alsanaalsanasmile
uleeeennnn
hööttttttt
açtırma benim ağzımııııııııııı
pembeydi nan o takım
pembe oda mı alcan oğluna alsanaalsanasmile
gıcık anne

ahh canım kıyamamm:1hug:

başka model mı yoktu sanki.
bızde baska begenırdık belkı.
ıyı be almayız senın aldıgın yerden hıhhh:umursamaz:

bencede once gıt hasım ıscanda falan bak.

len yalançııı..
orda 1060 lıraya tepe home da vardı yazmıssın ya dun gece..alsanaalsanasmile

ben bişi diyimmi galba bizde aldık takımıbilmiyorumkismile
ve inanamıyorum özgenin hikayesinin aynısı
kızım sen niye beni taklit ediyon nansempatiksalakcinni
eşimin iş yerinde ellerinde kalmış bi takım vardı
soyluyodu hep eşim amaaan elinde kalmış malı banamı kakalıcan diyodum
gıttım gördum beğendim
beyaz alıcam derken pembe beyaz
sallanmayan derken sallanan
buyumeyen derken buyuyen yatak oldu
sımdı dolabının gelmesını beklıycez bı sure dıgerlerı mağazada duruyo
boy aynası bıle var cok komik yaw
benim kulplarda çiçekkaydirigubbakcemile3

du resmini bulim netten odanın

anaauumm inanmıyom nann delikafadulden
kaderimiz bir bizim sempatiksalakcinni
süper olmus güle güle kullan yiiurum begendiysen
ben de işte burda oda takımımı burnumdan getiren bazı şahıslarnan uğrasıyorum sempatiksalakcinni

hayırlı olsun elhamra ne güzel bir bir alıyorsunuz oda takımlarını. benim tembel kocayla ancak kıyafet alabildik bu haftasonu.
mobilyayıda herhalde önümüzdeki 5 sene içerisinde alırız :mymeka:

bu akşamda belimi ovdururum sonra kolumu bacağımı ama kocam martta gidiyo mayıs sonu gelcek doğuma kadar yok bilmiyorumkismile :ecrin_bebek:

Ya ama hem doğum yapan hemde taş düşürenler böbrek sancısının daha beter olduğunu söylüyorlar kızma hemen kocana oda birilerinden duymuştur yazık adama.

Canım benim sıpam biraz iri ya ondan benim gözüm korktu almaya ara verdim. 7 li body aldım 3 tane tulum set aldım hastane çıkışım var birkaç tane tekli tulumun var çorap larımızı ve eldivenlerimiz var birde battaniye ve yeleklerimiz. 2 tane zıbın set alıcam başka set düşünmüyorum yine body ve ayrı alt alırım bir iki tane zaten hediyede geliyor bir sürü.Kilo gidişi kesinleşsinde doğuma yakın alıcam valla aldıklarım elimde kalsın istemiyorum.

fetih mobılyacılar carsısında en kotu mobılya 1800 den baslıyo
modokoda 2000 den
maltepeye gıderken sagdakıler desen yıne aynı kuzum..
hepıcıgını gezdım benboshayallersmile

bebişim kız özel biyerden almamış meronostan almış bide tepeye bakın diyo zaten onlarda bzizim butaraftada var o açıdan şey ettim.

hayırlı olsun elhamra ne güzel bir bir alıyorsunuz oda takımlarını. benim tembel kocayla ancak kıyafet alabildik bu haftasonu.
mobilyayıda herhalde önümüzdeki 5 sene içerisinde alırız :mymeka:
ya var ya hiç belli olmuyo
ööle bakarken bi bakmışsın alıyosun sempatiksalakcinni

kızlar oda tkm alanlar bebişleriniz sağlıkla kullansın inş tkmları göremiyorum ama eminim çok güzellerdir

Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler

daem sanamı diyo gı
bilmiyorumkismile

akannehir ben sana bişi demedim tımammıı odaya laf ediyorsun ondan kızdım ama dae de onayladı parlak kısmını eğer öyle ise almıcam ben de..bişi demedik burnundan gelmesin güle güle kullan.ben de beyaz beyaz diye tutturdum sonum pembe beyaz olacak galibaabilmiyorumkismile

Ben de oda takimi aldim.. Modoko dan nasil ekliyoruz resmini..evde cektim kotu biraz ama bakalim begenecek misiniz?

cnm hyrlı olsn hepnz hızlı cıktınz valla benmde senın gıbı olck kocamn oda takımı ısterkn sanrm tek besıge kalczzz fıkrımı degstryr mıllt odayı sonna yaprsn falan bundn sonra bastan dusunmcm hıc bişeyı

ama ben taş düşürdüm 3 sene evvel hemde ebat olarak kırdırmam gereken ebatlardaydı bunun yanında binlerce doğum gördüm hiç karşılaştırılcak gibi bile diilllerrr bilmiyorumkismile

canım oda çok gül güle güle kullansın bebişinnnnn

bu akşamda belimi ovdururum sonra kolumu bacağımı ama kocam martta gidiyo mayıs sonu gelcek doğuma kadar yok bilmiyorumkismile :ecrin_bebek:

hadiiiiiiiiii o niye iş için falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…