uleeeennnnbencede once gıt hasım ıscanda falan bak.
len yalançııı..
orda 1060 lıraya tepe home da vardı yazmıssın ya dun gece..alsanaalsanasmile
tatlı adamdı, bi de benim kuzenimle birlikte çalışmışlar eskiden, bayaa ilgilendi, bi de indirim yaptı :) ama bu boy kilo olayı bayaa canımı sıktı. bi de 10 kg aldım ben, demekki bebeğe hiç bişi gitmemiş. ayrıca takvimimi kontrol ettim, geç döllenme felan yok bizde. ayyyyyyy ne zor işlermiş, bi de ben normalde acaip geniş biriyimdir, kolay kolay telaş etmem, ama bu değişik bir olaymış
evet ya insan kafaya çok takıyor. bende kendime kızdım diyorum 6 kilo almışsın bebeğe kilo olmamış. bundan sonra aşırı yemeyeceğim dedim. kendimi annem gibi hissettim yaa. o da üzülürdü hep zayıf olmamıza kaydirigubbakcemile3
kızlar selammm...
biz bugün ne işler becerdikk..
bebek odasını aldık avcılar merinos kampanya yapmıştı
seri sonu bi bebek odası takımı 3100 tl.den, 1800 e düşmüş, ondan da, büyüyen yatak, komodinler, 2 kapılı dolap ve kitaplık, bu takım 936 ya düşmüştü.. sempatiksalakcinni
ellerinde de az kalmıştı.
pembe beyaz bir takım sade ve şık
kulpları kuzu şeklinde fln
çok beğendik.. aldık valla bilmiyorumkismile
içinin yatağı da 89 tl idi, onu da aldık..
ama kocaman bir büyüyen yatak ben sıgarım içine valla..
yaptık bi delilik aldık bakalım.
sonra onun yanında istikbal centroom vardı
oradan da DEKO nun, üzerinde çakmaktaşların kızları vardır ya ÇAKIL :)))
onun oldugu lisanslı pembe bi halı aldık bilmiyorumkismile
3 hafta sonra gelecek bakalım hepsi..
bu arada kızlar yine tepe home avcılar satış mağazasıında süper indirimli bebek odaları var bakın mutlaka
beşik, dolap ve şifonyer 1060 tl ye geliyordu, oraya da bakın derim mutlaka.. biz onu da begendik..
resmini fln bulursam eklicem netten ama seri sonu oldugu için yok sanırım
bu arada odayı ve halıyı kaynanamlar aldı sempatiksalakcinni
başka ayrıntı isterseniz yarın veririm, şimdi kocişle film izlicez
hepinizi öpüyorum
sevgililer gününüz kutlu olsunnn
ahh canım kıyamamm:1hug:
başka model mı yoktu sanki.
bızde baska begenırdık belkı.
ıyı be almayız senın aldıgın yerden hıhhh:umursamaz:
bencede once gıt hasım ıscanda falan bak.
len yalançııı..
orda 1060 lıraya tepe home da vardı yazmıssın ya dun gece..alsanaalsanasmile
ben bişi diyimmi galba bizde aldık takımıbilmiyorumkismile
ve inanamıyorum özgenin hikayesinin aynısı
kızım sen niye beni taklit ediyon nansempatiksalakcinni
eşimin iş yerinde ellerinde kalmış bi takım vardı
soyluyodu hep eşim amaaan elinde kalmış malı banamı kakalıcan diyodum
gıttım gördum beğendim
beyaz alıcam derken pembe beyaz
sallanmayan derken sallanan
buyumeyen derken buyuyen yatak oldu
sımdı dolabının gelmesını beklıycez bı sure dıgerlerı mağazada duruyo
boy aynası bıle var cok komik yaw
benim kulplarda çiçekkaydirigubbakcemile3
gıttım gördum beğendim
iii yapmşşn cnm erkeklere mustehak baktm ben benmkıde böle konsyr artık fırsat vermyrm her aksm kasımam masaj zorla yaptryrm oda alısrı artk gorevı gıbı ben demedn halledyr.
sanki dogum yaptılrda bılyorlar yaaaaaklava: klava:
geçen akşam kocama sinir oldum bi arkadaşıyla konuşuyo telefonda adam taş düşürüyomuş bizimkinin yoruma bakın yaaaaa çok zordur kardeşim anlamaya çalışıyorum ama mümkün deyil tabi taş düşürmek doğum yapmaktan daha zor diyolar çok geçmiş olsun ay sinirden çatladım ortadan ikiye eşit bi şekilde tabi yine alım gitti morum geldi susim dedim susamadım siz doğum yapmayı ne sanıyosunuz dedim nerden bilim öyle duydum dio hadi dedim ben sana sorcam bunun hesabını ben bir doğurana kadar o dokuz doğurmazsa görür o gününü ne kadar az sorun yansıtırsan yaptığının önemi o kadar az oluyo.o gece ve ertesi gece sabaha kadar kolumu ovdurdum aşı yerim ağrıyodu hoş gerçekten çok ağrı yaptı ama o cümleyi kurmasaydı yatar uyurdum sinir oldum ay
Zeynepcim çok almadım derken mesela hepsinden kaç parca aldın canım.Ya bızim bu şehırde hiç buyuklerımız yok bı eşim bi ben.herşeyı ikimiz halletmeye çalışıyoz ve ikimizde çalışıyoruz.Çok sınırım bozuluyo bazen ya.Sinir oluyom beceremeyınce.8.ayda gelır annemler çok gec olur ozamnda.Telefonda sorarakda bılemıyo onlar.Çıldırcam yani.Ya 3-6 aylık olanları bende sonradan alırım çünkü zaten artık sureklı bişeyler alıp durcaz bebişlere.Valla zor ya.Alıyorum ama ya çok alıyosam yada bedenlerı yanlış alıyosam dıye sınır oluyom.Satıcılarda herşeyı satma meraklısı anlamadığımızı gorunce.eşimle ikimiz birbirimize bakıp duruyoz.kaydirigubbakcemile3
fetih mobılyacılar carsısında en kotu mobılya 1800 den baslıyo
modokoda 2000 den
maltepeye gıderken sagdakıler desen yıne aynı kuzum..
hepıcıgını gezdım benboshayallersmile
canım benimde 23 haftalıkken 550 gr'dı ve bende 10 kilo aldım sinir oluyorum kendime bebk beslensin derken kendimi besliyorum sanırım ve benim geç döllenme 1 hafta geriden takip ediyor. İnşallah bu aylardan sonra bebişimiz beslenir.tatlı adamdı, bi de benim kuzenimle birlikte çalışmışlar eskiden, bayaa ilgilendi, bi de indirim yaptı :) ama bu boy kilo olayı bayaa canımı sıktı. bi de 10 kg aldım ben, demekki bebeğe hiç bişi gitmemiş. ayrıca takvimimi kontrol ettim, geç döllenme felan yok bizde. ayyyyyyy ne zor işlermiş, bi de ben normalde acaip geniş biriyimdir, kolay kolay telaş etmem, ama bu değişik bir olaymışdilekdilek al canım burayı oku
yuppiiiiiii tşk ederim canım:lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-buradan-devam-ediyor-5077.html
ooooooo herkes karyolasını aldı bizde dün baktık ama sadece bakmakla kaldık karyolayı annem alacağı için annemle gidip tekrardan bakıcaz. Senin bebişde güle güle yatsın.
gıttım gördum beğendim
ya var ya hiç belli olmuyohayırlı olsun elhamra ne güzel bir bir alıyorsunuz oda takımlarını. benim tembel kocayla ancak kıyafet alabildik bu haftasonu.
mobilyayıda herhalde önümüzdeki 5 sene içerisinde alırız :mymeka:
anaauumm inanmıyom nann delikafadulden
kaderimiz bir bizim sempatiksalakcinni
süper olmus güle güle kullan yiiurum begendiysen
ben de işte burda oda takımımı burnumdan getiren bazı şahıslarnan uğrasıyorum sempatiksalakcinni
anaauumm inanmıyom nann delikafadulden
kaderimiz bir bizim sempatiksalakcinni
süper olmus güle güle kullan yiiurum begendiysen
ben de işte burda oda takımımı burnumdan getiren bazı şahıslarnan uğrasıyorum sempatiksalakcinni
gıttım gördum beğendim
ama ben taş düşürdüm 3 sene evvel hemde ebat olarak kırdırmam gereken ebatlardaydı bunun yanında binlerce doğum gördüm hiç karşılaştırılcak gibi bile diilllerrr bilmiyorumkismileYa ama hem doğum yapan hemde taş düşürenler böbrek sancısının daha beter olduğunu söylüyorlar kızma hemen kocana oda birilerinden duymuştur yazık adama.
Canım benim sıpam biraz iri ya ondan benim gözüm korktu almaya ara verdim. 7 li body aldım 3 tane tulum set aldım hastane çıkışım var birkaç tane tekli tulumun var çorap larımızı ve eldivenlerimiz var birde battaniye ve yeleklerimiz. 2 tane zıbın set alıcam başka set düşünmüyorum yine body ve ayrı alt alırım bir iki tane zaten hediyede geliyor bir sürü.Kilo gidişi kesinleşsinde doğuma yakın alıcam valla aldıklarım elimde kalsın istemiyorum.
bebişim kız özel biyerden almamış meronostan almış bide tepeye bakın diyo zaten onlarda bzizim butaraftada var o açıdan şey ettim.
kızlar aldığımız oda bu.. fakat bu resimdeki yatagının büyümüş hali.
şimdiki halinde komodinler yatağın üstünde ve yanda parmaklıklar var.
birde bu resimde en solda duran şifonyeri almadık biz. onun yanındaki küçük raf gibi şey de yok
az önce yanlış yazmışım, şifonyer dahil değil, 2 adet komodin, onlar da yatağın ayak ucundakiler zaten.
işte bu yatak, bu dolabın 2 kapılısı, kitaplık ve 2 komodin bizim aldıklarımız
bu akşamda belimi ovdururum sonra kolumu bacağımı ama kocam martta gidiyo mayıs sonu gelcek doğuma kadar yok bilmiyorumkismile :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?