ben bişi diyimmi galba bizde aldık takımıbilmiyorumkismile
ve inanamıyorum özgenin hikayesinin aynısı
kızım sen niye beni taklit ediyon nansempatiksalakcinni
eşimin iş yerinde ellerinde kalmış bi takım vardı
soyluyodu hep eşim amaaan elinde kalmış malı banamı kakalıcan diyodum
gıttım gördum beğendim
beyaz alıcam derken pembe beyaz
sallanmayan derken sallanan
buyumeyen derken buyuyen yatak oldu
sımdı dolabının gelmesını beklıycez bı sure dıgerlerı mağazada duruyo
boy aynası bıle var cok komik yaw
benim kulplarda çiçekkaydirigubbakcemile3
kız ben daeye diyom, elh e şikayet ediyom onu, sen niye alınıyon orda kaydirigubbakcemile3
akannehir ben sana bişi demedim tımammıı odaya laf ediyorsun ondan kızdım ama dae de onayladı parlak kısmını eğer öyle ise almıcam ben de..bişi demedik burnundan gelmesin güle güle kullan.ben de beyaz beyaz diye tutturdum sonum pembe beyaz olacak galibaabilmiyorumkismile
fetih mobılyacılar carsısında en kotu mobılya 1800 den baslıyo
modokoda 2000 den
maltepeye gıderken sagdakıler desen yıne aynı kuzum..
hepıcıgını gezdım benboshayallersmile
heh bu da sana kapak olsun dae sempatiksalakcinni
uleeeennnn
hööttttttt
açtırma benim ağzımııııııııııı
pembeydi nan o takım
pembe oda mı alcan oğluna alsanaalsanasmile
gıcık anne
ben bişi diyimmi galba bizde aldık takımıbilmiyorumkismile
ve inanamıyorum özgenin hikayesinin aynısı
kızım sen niye beni taklit ediyon nansempatiksalakcinni
eşimin iş yerinde ellerinde kalmış bi takım vardı
soyluyodu hep eşim amaaan elinde kalmış malı banamı kakalıcan diyodum
gıttım gördum beğendim
beyaz alıcam derken pembe beyaz
sallanmayan derken sallanan
buyumeyen derken buyuyen yatak oldu
sımdı dolabının gelmesını beklıycez bı sure dıgerlerı mağazada duruyo
boy aynası bıle var cok komik yaw
benim kulplarda çiçekkaydirigubbakcemile3
anaauumm inanmıyom nann delikafadulden
kaderimiz bir bizim sempatiksalakcinni
süper olmus güle güle kullan yiiurum begendiysen
ben de işte burda oda takımımı burnumdan getiren bazı şahıslarnan uğrasıyorum sempatiksalakcinni
küstüm işteee...
daem sanamı diyo gıbilmiyorumkismile
kız ben daeye diyom, elh e şikayet ediyom onu, sen niye alınıyon orda kaydirigubbakcemile3
oda çok güzelmiş canım bakabildim en sonunda hem genç kız odası gibi hem bebek odası gibi.ya var ya hiç belli olmuyo
ööle bakarken bi bakmışsın alıyosun sempatiksalakcinni
ya var ya hiç belli olmuyo
ööle bakarken bi bakmışsın alıyosun sempatiksalakcinni
aynen öle yiurum döf onu aaalattı beni mafoldumben
daem sanamı diyo gıbilmiyorumkismile
sağol canikom aklinialirimsmilecanım oda çok gül güle güle kullansın bebişinnnnn
hayırlı olsun elhamra ne güzel bir bir alıyorsunuz oda takımlarını. benim tembel kocayla ancak kıyafet alabildik bu haftasonu.
mobilyayıda herhalde önümüzdeki 5 sene içerisinde alırız :mymeka:
canım benimde 23 haftalıkken 550 gr'dı ve bende 10 kilo aldım sinir oluyorum kendime bebk beslensin derken kendimi besliyorum sanırım ve benim geç döllenme 1 hafta geriden takip ediyor. İnşallah bu aylardan sonra bebişimiz beslenir.
ooooooo herkes karyolasını aldı bizde dün baktık ama sadece bakmakla kaldık karyolayı annem alacağı için annemle gidip tekrardan bakıcaz. Senin bebişde güle güle yatsın.
akannehir ben sana bişi demedim tımammıı odaya laf ediyorsun ondan kızdım ama dae de onayladı parlak kısmını eğer öyle ise almıcam ben de..bişi demedik burnundan gelmesin güle güle kullan.ben de beyaz beyaz diye tutturdum sonum pembe beyaz olacak galibaabilmiyorumkismile
cnm hyrlı olsn hepnz hızlı cıktınz valla benmde senın gıbı olck kocamn oda takımı ısterkn sanrm tek besıge kalczzz fıkrımı degstryr mıllt odayı sonna yaprsn falan bundn sonra bastan dusunmcm hıc bişeyı
sagolun bebişkolarımmmİyi günlerde kullansın bebeişin canım :)
küstüm işteee...
ösgeyede elh ede.
konusmıycam artık..
noluyo yawru kurtlarım yaaklinialirimsmile
ben aldımmbilmiyorumkismileKızlar süt pompası almamız şart mı? Ne zaman kullanılıyor?
Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler
bilmiyorumkismileküstüm işteee...
ösgeyede elh ede.
konusmıycam artık..
bilmiyorumkismile
dae düşsün kafana.
konısmıycamm senlen
sağol canımm.. sen daha güsellerini al inşallah :kedi:oda çok güzelmiş canım bakabildim en sonunda hem genç kız odası gibi hem bebek odası gibi.
hadiiiiiiiiii o niye iş için falanmı
ben aldımmbilmiyorumkismile
Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler
çoğul eki kullanmışsın dae dışında biri var gibi ben de üstüme alındım tımammmıııbilmiyorumkismile iyi madem o zmn opuyorumnanaktan
bende dün bi ara annemle çıkmıştımm tepe natilus mothercarden bebişime kışlık mont aldık çok cici kırmızı renkteKızlar günaydın..Hepinize iyi haftalar dilerim.Ben bugün ctsi calıştığım için evdeyim.Çok da mutluyum acıkcası..Özgüş güle güle kullan yağmurun odasını canım güzelmiş.Cok acıktık biz ama apartman görevlisi ekmek almamış bu sabah birazdan cıkıp ekmek almaya gidicem hava da cok soğukmuş yamafoldumben
dün sevgililer gününüz nasıl geçti sahii kaydirigubbakcemile3 var mıydı adının layığınga bir güzellikle karşılaşan?bizim klasikti valla.temizlik yaptık beraber sonra annesini ziyaret ettik en son da sinemaya gittik romantik komedi'yi izledik.eglenceli bir film olmuş.fena değildi yani.çakma abd romantik komedileri gibi ama olsun.güldük eğlendik biz.kızıma da dün cok cici bir kot pantalon aldım üstünmde uğur böcüğü var ayy cok şeker onun içinde hayal edemiyorum minişimi...
bilmiyorumkismileayy ben daha yeni okuyom ç.ok ağrım varrrrgünaydın kızlaarr...
özge odanızı hiç beğenmedim. senlen küstüm.
sattın bisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?