2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi günlerde kullansın bebeişin canım :)

kız ben daeye diyom, elh e şikayet ediyom onu, sen niye alınıyon orda kaydirigubbakcemile3

fetih mobılyacılar carsısında en kotu mobılya 1800 den baslıyo
modokoda 2000 den
maltepeye gıderken sagdakıler desen yıne aynı kuzum..
hepıcıgını gezdım benboshayallersmile

heh bu da sana kapak olsun dae sempatiksalakcinni

uleeeennnn
hööttttttt
açtırma benim ağzımııııııııııı
pembeydi nan o takım
pembe oda mı alcan oğluna alsanaalsanasmile
gıcık anne

daem sanamı diyo gı
bilmiyorumkismile
küstüm işteee...
ösgeyede elh ede.
konusmıycam artık..

hayırlı olsun elhamra ne güzel bir bir alıyorsunuz oda takımlarını. benim tembel kocayla ancak kıyafet alabildik bu haftasonu.
mobilyayıda herhalde önümüzdeki 5 sene içerisinde alırız :mymeka:

benimde annem bakcak cnm şanslıyız yakınları bakcak olanlar güvenipte küçücük bebeği tanımadık birinin ellerine bırakmak zor elbette sana şunu önerebilirim bakıcı konusunu son ana bırakma sen izindeyken bulduğun bakıcıda seninle olsun gözlemle bebkle iletişimi nasıl bakabilcek durumdamı hem olmazsa yeni bakıcı bulabilme konusunda zamanın olur ayrıca eve kamera öneririm ve bakıcıda kameranın olduğunu bilsin caydırıcı olur bir çok konuda veeee kesinlikle kendi evine gelsin bakıcı sen bebeği bakıcıya bırakma çünkü insan kendi evinde oyalanacak bişiler buluyo herzaman dip köşe temizle düzelt kurcala aklına gelen bişiler ara falan derken kendi evinde hep bişiler oluyo yapcak yabancı bir evde böyle olmuyo ama

bende kendı annemden uzagım mecburen kaynvalıdem baakcak ıcım raht etmesede benı zorgunler beklıyor bılıyorummm umarım basedebılrm

bende dün bi ara annemle çıkmıştımm tepe natilus mothercarden bebişime kışlık mont aldık çok cici kırmızı renkte

valla bulamadım resmini odanın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…