günaydın kızlarrr..
amanın stella ne diyon su vermemek fln ne demek akannehir
çok iyi araştırmak lazım o zaman
Günaydın kızlar,
Stellacığım bazı kreşlerde kamera oluyor, internetten çocuğunun tüm gün ne yaptığını takip edebiliyorsun. Öyle bir sistem varmıydı senin bahsettiğin yerde?
günaydın kızlarrr
günaydın canıımm
Kızlar kreşe vermekten konuşmuşsunuz 3 erken bir yaş değilmi? ben 4 yaşına doğru oyun gruplarına vermeyi düşünüyorum haftada 2-3 gün le başlıyorlar sonrasında bir 6 ay sonra falan normal kreşe başlar diye düşünüyorum şimdilik hele o günler bi gelsinde o zamanda kreş topiği açarız araştırırız hepberaber :)
ay evet yaa bu cumartesi ve pazar beni de büyük işler bekliyor.canım taşınma olayını halletmişsin gözün aydın darısı özgeciğimle daemoncuğumun başına.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
canım taşınma olayını halletmişsin gözün aydın darısı özgeciğimle daemoncuğumun başına.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
ay evet yaa bu cumartesi ve pazar beni de büyük işler bekliyor.
taşınma firması olarak Trakyalılar diye bir firma var, orayla anlaştık.
daha önce orayla taşıtan tanıdıklar var çok iyi olduklarını söylediler.
herşey, tabak çanakları dahil onlar toplayacak, biz hiçbir şeye dokunmayacağız.
eşyaları demonte, sonrada monte edecekler fln fln herşey
700 TL.
bize bir tek yeni evde tabak çanakları ve giysilerimizi yerleştirme işi kalacak.
yok canım hiç sanmıyorum olsa yapamazlardı
ama o kamera sistemi bi ara çok yaygındı sonra çocuklar anne babaları onları izliyor diye rahat hareket edemiyor ve piskolojilerini etkiliyor diye çoğu yerde kaldırıldı diye biliyorum
Kızlar kreşe vermekten konuşmuşsunuz 3 erken bir yaş değilmi? ben 4 yaşına doğru oyun gruplarına vermeyi düşünüyorum haftada 2-3 gün le başlıyorlar sonrasında bir 6 ay sonra falan normal kreşe başlar diye düşünüyorum şimdilik hele o günler bi gelsinde o zamanda kreş topiği açarız araştırırız hepberaber :)
herkese günaydıın
günaydın bayanlar
zeynepcim kreş için 3 yaş en ideal yaş . çocuk 3 yaşından itibaren sosyalleşmeye başlıyor. uzmanların bir çoğu da 3 yaşından sonra anne evde bile olsa çocuğun kreşe gitmesini öneriyor.bende 3 yaşında kreşe göndermeyi düşünüyorum
700 TL.
bize bir tek yeni evde tabak çanakları ve giysilerimizi yerleştirme işi kalacak.
700 TL.
KIZLAR| 0-3 AY | Carters | MARKABEBE.COM - Bebek Giyim,Çocuk Giyim,Marka Giyim,İndirimli Giyim,Outlet
bunlar daha ucuz daha bı cıvıl cıvılll istiıommm yaaa ben bunlardan kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?