ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organlarına bakılıyor. yaklaşık 1 saat sürüyor. bende 2.5 saat sürdü çünkü kızım dönmedi doktorun istediği gibi.
canım bende 20 haftalık oldum perşembe günü benimde 2. düzey ultrasonum var çok heyecanlıyım nelere bakılacak diyosun....bebeğin damarlarındaki kan akışına kalp kapakcıklarına beyin ölçümüne kemik ölçümüne vücut değerlerine ve saymadığım biçok şeylere bakılacak çokönemli biultrasoninş. bi sorunumuz çıkmaz çok tedirginimkaç gündür
Canım benimde 159 çıkmıştı ama 100 lük sonucum iyi çıktı çok şükür ben çok endişelenmiştim. Umarım seninde 100 lük sonucun iyi çıkar.Bu arada maaşallah oğluşuna
ya kızlar benim dr. Hiç bahsetmedi bu ayrıntılı ultrasondan bende 7. Ayda die biliyorum ama şimdi siz aklımı karıştırdınız. Haftaya gidince sorucam bakalım ne dicekbilmiyorumkismile
ayrıca aklımda olan isimler
su
çisem
çisil
eylül
alya
minel
listem biraz geniş yani. Ve her geçen gün daha da genişliyo. Fikir verirseniz sevinirim :))
ya kızlar benim dr. hiç bahsetmedi bu ayrıntılı ultrasondan bende 7. ayda die biliyorum ama şimdi siz aklımı karıştırdınız. haftaya gidince sorucam bakalım ne dicekbilmiyorumkismile
su
Çisem
Çisil
eylül
Alya
Minel
listem biraz geniş yani. ve her geçen gün daha da genişliyo. fikir verirseniz sevinirim :))
cnm ikra ve ezra biz çok düşünmüştük bu isimleri özellikle ikra yı
ama babası ahsen isminden vazgeçemedi ve ahsen ada kaldı ismi
sen bilirsin çok kolay görünen ama zor iş isim konusu
cnm ikra ve ezra biz çok düşünmüştük bu isimleri özellikle ikra yı
ama babası ahsen isminden vazgeçemedi ve ahsen ada kaldı ismi
sen bilirsin çok kolay görünen ama zor iş isim konusu
pişt aşağıdakiler ses verinnnnnnn
archimim+, feride26, hsbsnd, melmea+, OZASFA, pembemavimasal, PuKe
benim oğlumunda henüz bir adı yok aklıma isim gelmiyo deniz ya da ulaş olabilir diye düşündüm ama başka isimler de arıyorum bi yandan çok kararsızım...
Kızlar kaçtım ben hadi iyi akşamlarrrrrrrrr
ya kızlar benim dr. hiç bahsetmedi bu ayrıntılı ultrasondan bende 7. ayda die biliyorum ama şimdi siz aklımı karıştırdınız. haftaya gidince sorucam bakalım ne dicekbilmiyorumkismile
su
Çisem
Çisil
eylül
Alya
Minel
listem biraz geniş yani. ve her geçen gün daha da genişliyo. fikir verirseniz sevinirim :))
erkek ismi derin, demir benim hoşuma giden isimlerden seninde aklında bulunsun beğenirsen
Kızlar sizin karnınızda ağrı falan oluyor mu? Gerilme gibi mesela?
Kızlar sizin karnınızda ağrı falan oluyor mu? Gerilme gibi mesela?
canım babanın görüşüde çok önemli eşin nediyor bu konuda hangi isme yakın??
Çisil ve çisem güzel bence alya ismini ayşe arman koyduğundan beri patlama oldu buaralar çok var. Ben eylülüde severim ama sank, eylül koymak için eylülde doğması gerekir gibi gelir bana hep
ağrı değilde bir tuhaf oluyor. sonra karnım kaskatı kesiliyor. ya bebek toplanıyor ya da kasılma oluyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?