Kızlar sizin karnınızda ağrı falan oluyor mu? Gerilme gibi mesela?
kızlar ya şimdi bizim bebişler yazın geliyo...kaç tane battaniye alıcaksınız kalın olarak????
Yeni öğrendiğine göre kızdır kesin :)
Kız mı?
nursena cinsiyeti ne bebişin
heç oğlan dememişsiniz evet kızmış kız kardeşim yoktu çok sevindim kızıma bacı olacak eşim evi karılar hamamına çevirdiniz daha baş gelemem % 75 öndesiniz ya diyooo bütün kızlar toplanacaz yaniiiNursena ?????????????
ayyyy korkulur sizden heee ne fanasınız kızzz elektirik gitti yazamadanyazmadan çıkarsan böyle deşifre ederim
sempatiksalakcinni
hayırlı olsun canım
teşekkürler allah hepimize sağ salim almak nasip etsin inşallahNursena hayırlı olsun cnmmmm
ince bir polar kestirip kenarını oyalarım bide hastane çıkışlarında olan battaniyeler varya onlar yeter yazın çok bişey kullanamıyosun zatenkızlar ya şimdi bizim bebişler yazın geliyo...kaç tane battaniye alıcaksınız kalın olarak????
heç oğlan dememişsiniz evet kızmış kız kardeşim yoktu çok sevindim kızıma bacı olacak eşim evi karılar hamamına çevirdiniz daha baş gelemem % 75 öndesiniz ya diyooo bütün kızlar toplanacaz yaniii
ayyyy korkulur sizden heee ne fanasınız kızzz elektirik gitti yazamadan
teşekkürler allah hepimize sağ salim almak nasip etsin inşallah
ince bir polar kestirip kenarını oyalarım bide hastane çıkışlarında olan battaniyeler varya onlar yeter yazın çok bişey kullanamıyosun zaten
puke cim eylül ve alya yı begendim..
ben de ilk çisem koymak istemiştim kızımın adını ama sonra beni ailecek soğuttular o ismden, çisem işesem diyerek.. bilmiyorumkismile
bir de ben nehir ismine bayılıyorum nedense.. ve damla ismine..
kızımın adını yağmur koyacağım, ilerde ikinci bir çocugum olur ve o da kız olursa ismini de damla koyacağım inşallah..
vereliniortakben bi ara yağmuruda düşündümadaş olucaklarmış,tuğçe olarak kaldı..nehir ismini bende çok beğeniorum puke onuda düşün derim
puke cim eylül ve alya yı begendim..
ben de ilk çisem koymak istemiştim kızımın adını ama sonra beni ailecek soğuttular o ismden, çisem işesem diyerek.. bilmiyorumkismile
bir de ben nehir ismine bayılıyorum nedense.. ve damla ismine..
kızımın adını yağmur koyacağım, ilerde ikinci bir çocugum olur ve o da kız olursa ismini de damla koyacağım inşallah..
:umursamaz:
çisem işesem haaa ayy koptum yaa kaydirigubbakcemile3 daha yağmuru doğurmadan damlasını düşünüyor:umursamaz:
bilmiyorumkismile
yağmur damla aynı şey gibi ya o nedennen sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
yağmur damla aynı şey gibi ya o nedennen sempatiksalakcinni
yok kız biliyo musun hiç düşünmüyom şu anda ikincisini..isimlere laf ettiğimiz yok cicikooo yağmur önce bir doğsun da diyorum 2.sini düşünüyor ismini de hazırlamış bile pek sabırsız acelecigördüm seni canımm
aynenay millet zaten ne çıkarcağını şaşırıyo bende bürsürü isim buldum her birine bi kulp taktılar :)
yok kız biliyo musun hiç düşünmüyom şu anda ikincisini..
ama ilerde düşünür müyüm diye de şüphelerim yok değil..
bakalım dediğin gibi hayırlısıyla şu bi doğsun onunla başa çıkabilelim de
sonrasını düşünürüz
aynen
bi arada dila mı koysam diye düşündüm
ona da çocuguna dilli milli isim koyma didiler bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?