2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlumunda henüz bir adı yok aklıma isim gelmiyo deniz ya da ulaş olabilir diye düşündüm ama başka isimler de arıyorum bi yandan çok kararsızım...

Deniz ve Ulaş' bizde düşünmüştük Kardeşlerimizde Deniz istediğinden kendi çocuklarına koyamadık:)) Sonunda IIgaz koyduk ama bence Ulaş çok üzel bir isim.Eşim Ilgaz ismini daha çok benimseyince Ilgaz da kaldık.Atların dolu dizgin delice koşuşu demekmiş.

Ulaş güzel bence birde Devin var o da hoş

SATdaşım nerelerdesin sen yaaa
benimde karnımda gerilme çok oluyor ozellikle yemeklerden sonra ikiye ayrılcakmış gibi hissediyorum.

Aaa yeni_gelin sen puke mi oldun yoksa? :1shok::1shok::1shok:
Ben genelde gündüz online oluyorum geceleyin de sıkılırsam falan giriyorum.
Of yorulunca karnım komple ağrıyor, öyle sancı gibi değil, top gibi bütün karnım ağrıyor. Perşembe günü ayrıntılı ultrasona girecem bkalım doktora sebebini soracam.
Bir de bi tarafa top olup sertleşmesi de var ama o ağrı yapmıyor kafasıyla yada poposuyla itiyor diye düşünüyorum o zaman. Bak onu da sorayım

Selammmmm... Daemon kuzum ordaysan bizim oğluşun ismini Barış olarak değiştirirmisin listede. Artık kesinleştirdik. Bu arada kız ismi arayanlara kızımın adı Eylül. Tavsiye edebilirim. Çok sıcak bir isim...

merhabalar yine herkese :))
Melmea evt o benim )

ya sana da dr mu dedi ayrıntılıya gir die? Benimki bişi demedi bak şimdi iyice sinir oldum yawsss klava:

bebek odasının boyasını aldık,
Antimikrobiyal duvarlar mikrop barındırmıyormuş
rengi seçiyorsunuz bilgisayara giriyor kodunu ,
beyaz boyanın için bazı renk karışımları damlatıyor makina sonra karıştırıyor istediğin renk oluyor,
ama gözüme daha açık gibi geldi adam boya duvarda kuruyunca koyulaşır dedi, inşallah doğrudur.

günaydın kızlar nasılsınız uykusuz geceler başladı uyutmuyo beni cadıı
sol yanım uyuştu resmen

Günaydın Kızlaaaaaaaarrrr..
ßuqün size hiç bakamıcam..
Eskişehirden ve burdan Misafirlerim qelicek..
anlıyacağınız çok yoğun olucam..
hepinizi öpüorumm qörüşürüzz..

offf kızlar valla o bazanın altındaki giysilerimi ayıklayıp hurçlara yerleştirmek beni bitirdi yaaa.. sonra sırt üstü uzanınca belim resmen battıı, resmen acı çektim bi 10 dk. falan.
hala da belim bacağım hafiften ağrıyo..
off daha bu aksam ve yarın da yapacaklarım var.
çamaşırlarımı ve geceliklerimi fln bavula yerleştirmem lazım, bir de gardroptaki katlı duran kıyafetlerimi hurçlara..
off naapcam ben yaa..
sadece giysilerimle ilgilendiğim halde bu kdr yoruluyom..aslında kendim yorulmuyorum da belim feci ağrıyo
tabak çanakları fln Allahtan taşınma firması toplayacak.
özel ıvır zıvır eşyaları da eşim toparlıyo..
adamlar hiçbişeye dokunmayın dedi de, giysilerimi fln da onlara toplatamam yani, kendim yapmam şart.
off

Allah yardımcın olsun canım çok zor iş eşyaları toplamak ben daha önce bekarken 2 kez kendim başıma taşınmıştım bilirim ama özellikle hamile olmak ayrıca zorluyordur allahtan aileler ve taşıma irketleri var . Kendini ve yeğmuru çok zorlama ...a.s.

Günaydın kızlarrrrr.

Özgecim kolay gelsin zor iş valla ama okadarınada yapmak şart yavaş yavaş dinlene dinlene yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…