benim oğlumunda henüz bir adı yok aklıma isim gelmiyo deniz ya da ulaş olabilir diye düşündüm ama başka isimler de arıyorum bi yandan çok kararsızım...
SATdaşım nerelerdesin sen yaaa
benimde karnımda gerilme çok oluyor ozellikle yemeklerden sonra ikiye ayrılcakmış gibi hissediyorum.
Aaa yeni_gelin sen puke mi oldun yoksa? :1shok::1shok::1shok:
Ben genelde gündüz online oluyorum geceleyin de sıkılırsam falan giriyorum.
Of yorulunca karnım komple ağrıyor, öyle sancı gibi değil, top gibi bütün karnım ağrıyor. Perşembe günü ayrıntılı ultrasona girecem bkalım doktora sebebini soracam.
Bir de bi tarafa top olup sertleşmesi de var ama o ağrı yapmıyor kafasıyla yada poposuyla itiyor diye düşünüyorum o zaman. Bak onu da sorayım
şey ama az vermesem olmaz mıbilmiyorumkismile
Günaydın Kızlaaaaaaaarrrr..
ßuqün size hiç bakamıcam..
Eskişehirden ve burdan Misafirlerim qelicek..
anlıyacağınız çok yoğun olucam..
hepinizi öpüorumm qörüşürüzz..
offf kızlar valla o bazanın altındaki giysilerimi ayıklayıp hurçlara yerleştirmek beni bitirdi yaaa.. sonra sırt üstü uzanınca belim resmen battıı, resmen acı çektim bi 10 dk. falan.
hala da belim bacağım hafiften ağrıyo..
off daha bu aksam ve yarın da yapacaklarım var.
çamaşırlarımı ve geceliklerimi fln bavula yerleştirmem lazım, bir de gardroptaki katlı duran kıyafetlerimi hurçlara..
off naapcam ben yaa..
sadece giysilerimle ilgilendiğim halde bu kdr yoruluyom..aslında kendim yorulmuyorum da belim feci ağrıyo
tabak çanakları fln Allahtan taşınma firması toplayacak.
özel ıvır zıvır eşyaları da eşim toparlıyo..
adamlar hiçbişeye dokunmayın dedi de, giysilerimi fln da onlara toplatamam yani, kendim yapmam şart.
off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?