ben hergün kendime şeker yüklüyorum çok iyi birşeymiş gibi :mymeka:
tutamıyorum boğazımı
ay ama tutamıyoruz kendimizi naapalım yyaa :kedi:
bende korkuyorum bu kadar çikolata tatlı yememe kesin tavan yapmıştır.bilmiyorumkismile Ben haftaya gidiyorum kızlar şeker yüklemesine
Günaydın kızlar,
Sanırım konumuz iştah ahh ahhh o doyumsuzluk bende de var. Ne bulursam silip süpürüyorum hemde fütursuzca hiç anlamıyorum bile o elimdeki çikolata, bisküvi ne zaman bitmiş. Bide bende acayip çikolata isteği başladı önceden ben çikolata asla yemezdim şimdi hiç hayır diyemiyorum.
benim eşim ve bebek çok iyi anlaşıyolar sizinkilerin tam tersi bi durum var bizde şöyleki hamile kaldım kalalı varsa yoksa bebek eşim beni unutmuş durumda tamamen bebeğe odaklandı dış dünya ile irtibatını kesti resmen bebekte babasına karşı öyle gün boyu müzik dinletiyorum yemek yiyorum tatlı vs oynamıyo akşam babası gelip konuşmaya başlayınca onunla nerdeyse karnımdan çokcak gibi oluyo.eşim 3 ay yanımda olmayacak bari sesini kaydedelim dedim ounamayıpta beni korkutursa dinletirim sesini dedim.eşim iki gün gelmesin iki gün boyu oynamıyo belkide eşimin ses tonu daha müsaittir duymasına:ecrin_bebek:
ben hergün kendime şeker yüklüyorum çok iyi birşeymiş gibi :mymeka:
tutamıyorum boğazımı
Sahi şeker yüklemesi yerine çikolata yüklemesi neden yapmıyorlar ki?
Acaba özellikle tatlıdan tiksinelim diye mi yapılan bişey bu?
Günaydın kızlar.Bu iştah ve kılo meselesı benımde başıma bela.Eskıden bukadar kılo alcağımı soyleseler nasıl gulerdım.Ya ekmeği bile sınırlı yıyom.Öyle çikolata fılan yemıyom ama benım kılolar almış başını gıdıyo.Kafayı yıcem Ama yuruyuş yapmıyorum onu ıtıraf etmelıyım.Ne yapcaz ya doğurmayı planladığım kılodayım ve daha 3,5 ay var doğurmama.Bitmişim ben.Sporada gıtsem çare omıcak.senede kıloları vermekle uğraşcaz sanırım.Özge canım dıkkat et buarada.Bede de oluyo bel ağrılarından.Hele iş bitip uzandımmı bıdaha kalkamıyorum yerımden.Yınede yorma kendını.Yazık kendınede.Bıde kızlar tetonoz aşısını hangı haftalarda oluyosunuz acaba.Butun herşeyı toptan yazabılıyorum kızlar ama okuyorum sureklı sızı.İş çok rapor çok.Bakalım ne olcak boyle
Günaydın kızlar.Bu iştah ve kılo meselesı benımde başıma bela.Eskıden bukadar kılo alcağımı soyleseler nasıl gulerdım.Ya ekmeği bile sınırlı yıyom.Öyle çikolata fılan yemıyom ama benım kılolar almış başını gıdıyo.Kafayı yıcem Ama yuruyuş yapmıyorum onu ıtıraf etmelıyım.Ne yapcaz ya doğurmayı planladığım kılodayım ve daha 3,5 ay var doğurmama.Bitmişim ben.Sporada gıtsem çare omıcak.senede kıloları vermekle uğraşcaz sanırım.Özge canım dıkkat et buarada.Bede de oluyo bel ağrılarından.Hele iş bitip uzandımmı bıdaha kalkamıyorum yerımden.Yınede yorma kendını.Yazık kendınede.Bıde kızlar tetonoz aşısını hangı haftalarda oluyosunuz acaba.Butun herşeyı toptan yazabılıyorum kızlar ama okuyorum sureklı sızı.İş çok rapor çok.Bakalım ne olcak boyle
valla önümüze 1 kavanoz çikolata koysalar bizde yesek ne güzel şeker yüklemesi olur değil mi kaydirigubbakcemile3 geçen doktorda bebek oynasın diye kesme şeker getirdiler. nasıl güzle geldi anlatamam. normalde de kesme şekerden nefret ederdim yiyenlere derdim nasıl yiyordunuz bunu at gibi diye. şimdi kendim at gibi oldum delikafadulden
doktorum 5. aydan sonra tetenoz aşısı olabilirsin dedi. bende haftaya falan giderim. seninde zamanın gelmiş gibi 23. haftandasın. bende yakın zamanda fırsatın varsa aşını ol.
Kız archi senin tabloda Tahmini Doğum Tarihi 14 Haziran görünüyor ama tickerin benimkinden 1 gün geri. Hangisi gerçek?
kızlar günaydın siz sağlıkocağına gidip kayıt yaptırdınızmı ben dün doktoruma sordum gerek yok dedi onlar sistemden takip ediyolar zaten dedi aşıyıda artık yaptırabiliceğimi söyledi şartmı ki bu aşıyı yaptırmak kendi mahallenizdeki sağlık ocağındamı yapıyolar yoksa herhangi bi yerdede oluyomu mesela işyerimin yakınında var buraya gitsem olurmu ki?
herkese günaydın. benim dün gece lekelenmem olmuş, birazdan doktora gideceğim. inşallah birşey yoktur...
herkese günaydın. benim dün gece lekelenmem olmuş, birazdan doktora gideceğim. inşallah birşey yoktur...
canım geçmiş olsunherkese günaydın. benim dün gece lekelenmem olmuş, birazdan doktora gideceğim. inşallah birşey yoktur...
kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrason kagıdımaa bakıyordumda.
orda bebegımın boyu hangi deger sizde
mean velocity mi acaba?
psv
edv
var bide?
cevap veriyorum hiçbiri kaydirigubbakcemile3
son adetim 7 eylül ona göre doğum tarihim 14 haziran. ama bebek geriden geldiği için tickerımı geriye almıştım. yani benim hesabı ben bile bilmiyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?