2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende senin gibiydim çikolata yemeyen insandım şimdi çikolata canavarı oldum

ne güzel kıymetini bil, benim eşim bebekle hiç ilgilenmiyor.sürekli ben aralarında bağ kurmaya çalışıyorum karnımı elletiyorum ama pek ilgilenmiyor.
sanırım doğunca bebeğin farkına varacak

ben hergün kendime şeker yüklüyorum çok iyi birşeymiş gibi :mymeka:
tutamıyorum boğazımı

Sahi şeker yüklemesi yerine çikolata yüklemesi neden yapmıyorlar ki?
Acaba özellikle tatlıdan tiksinelim diye mi yapılan bişey bu?

Günaydın kızlar.Bu iştah ve kılo meselesı benımde başıma bela.Eskıden bukadar kılo alcağımı soyleseler nasıl gulerdım.Ya ekmeği bile sınırlı yıyom.Öyle çikolata fılan yemıyom ama benım kılolar almış başını gıdıyo.Kafayı yıcem Ama yuruyuş yapmıyorum onu ıtıraf etmelıyım.Ne yapcaz ya doğurmayı planladığım kılodayım ve daha 3,5 ay var doğurmama.Bitmişim ben.Sporada gıtsem çare omıcak.senede kıloları vermekle uğraşcaz sanırım.Özge canım dıkkat et buarada.Bede de oluyo bel ağrılarından.Hele iş bitip uzandımmı bıdaha kalkamıyorum yerımden.Yınede yorma kendını.Yazık kendınede.Bıde kızlar tetonoz aşısını hangı haftalarda oluyosunuz acaba.Butun herşeyı toptan yazabılıyorum kızlar ama okuyorum sureklı sızı.ış çok rapor çok.Bakalım ne olcak boyle

Sahi şeker yüklemesi yerine çikolata yüklemesi neden yapmıyorlar ki?
Acaba özellikle tatlıdan tiksinelim diye mi yapılan bişey bu?

valla önümüze 1 kavanoz çikolata koysalar bizde yesek ne güzel şeker yüklemesi olur değil mi kaydirigubbakcemile3 geçen doktorda bebek oynasın diye kesme şeker getirdiler. nasıl güzle geldi anlatamam. normalde de kesme şekerden nefret ederdim yiyenlere derdim nasıl yiyordunuz bunu at gibi diye. şimdi kendim at gibi oldum delikafadulden

doktorum 5. aydan sonra tetenoz aşısı olabilirsin dedi. bende haftaya falan giderim. seninde zamanın gelmiş gibi 23. haftandasın. bende yakın zamanda fırsatın varsa aşını ol.

Canım ben de hedeflediğim kiloya vardım ama önümde daha 4 ay var. Ama sakın çok ağır rejim falan yapma bebek vücundaki yağ ile beslenmeye başlarsa beyin fonksiyonları etkilenmeye başlıyormuş. Yani mutlaka günlük gıdanı al. Napalım artık doğumdan sonra dişimizi sıkacaz.
Beni sağllık ocağından 23-24. haftalarda çağırdılar tetanoz aşısı için.

Kız archi senin tabloda Tahmini Doğum Tarihi 14 Haziran görünüyor ama tickerin benimkinden 1 gün geri. Hangisi gerçek?

Evet haklısın canım.Bana doktorum gel yapalım haftaya dedi.Ama bende korkmuyom dıyodum ama kaçıyorum sanırım iğneden.Nekadar önemli aslında.Ama kesın şu haftalar arasında denmıyo demi.Doktoruma sorucam ama bana kızacak gel dıye soramıyorum onabilmiyorumkismile

kızlar günaydın siz sağlıkocağına gidip kayıt yaptırdınızmı ben dün doktoruma sordum gerek yok dedi onlar sistemden takip ediyolar zaten dedi aşıyıda artık yaptırabiliceğimi söyledi şartmı ki bu aşıyı yaptırmak kendi mahallenizdeki sağlık ocağındamı yapıyolar yoksa herhangi bi yerdede oluyomu mesela işyerimin yakınında var buraya gitsem olurmu ki?

Kız archi senin tabloda Tahmini Doğum Tarihi 14 Haziran görünüyor ama tickerin benimkinden 1 gün geri. Hangisi gerçek?

cevap veriyorum hiçbiri kaydirigubbakcemile3
son adetim 7 eylül ona göre doğum tarihim 14 haziran. ama bebek geriden geldiği için tickerımı geriye almıştım. yani benim hesabı ben bile bilmiyorum şu an

herkese günaydın. benim dün gece lekelenmem olmuş, birazdan doktora gideceğim. inşallah birşey yoktur...

Günaydın canım. Benide arayacaklardı sözde iki kere verdim telefon numaramı doktora hala aramadılar. Bende haftaya gidip sağlık ocağında kendim yaptırıcam. herhangi bir sağlık ocağında yapılabiliyormuş bu aşı.

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrason kagıdımaa bakıyordumda.
orda bebegımın boyu hangi deger sizde
mean velocity mi acaba?
psv
edv
var bide?

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrason kagıdımaa bakıyordumda.
orda bebegımın boyu hangi deger sizde
mean velocity mi acaba?
psv
edv
var bide?

FL değeri varsa onu 7 ile çarp
yaklaşık olarak bebeğin boyunu verecektir sana

cevap veriyorum hiçbiri kaydirigubbakcemile3
son adetim 7 eylül ona göre doğum tarihim 14 haziran. ama bebek geriden geldiği için tickerımı geriye almıştım. yani benim hesabı ben bile bilmiyorum şu an

Doktorun tahmini doğum tarihi hakkında bişey demedi mi?

herkese günaydın. benim dün gece lekelenmem olmuş, birazdan doktora gideceğim. inşallah birşey yoktur...

Geçmiş olsun tatlım, stres yapma eminim herşey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…