2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorun tahmini doğum tarihi hakkında bişey demedi mi?

Geçmiş olsun tatlım, stres yapma eminim herşey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.

tahmini doğumun haziran 25 bende ona göre ticker yapmıştım zaten.ama her gittiğimde 3-5 gün değişiyor doğum tarihim bende artık tickeri ellemiyorum öyle kaldı garibim

ozamn bebegımın boyu kısamı?
FL:3.47 YAZIYOR ÇARPINCADA 24.29 CIKIYOR 21+6 İKEN

yok canım kısa da değil normal. benim kızın 20+4 ken 23 cm di boyu

MAŞALLH CNM NE BILIM ILK ZAMNLR UZUN OLCK FALAN DEIDLER BENM DOKTOR SAFMDR NEDR YA SORMAZSM SOLEMYR SORSMDA NORML DIYOR GICIK OLUYRM VALLA KORKUYRM YOKSA HEMEN DOKTOR DEGSTRCEMİSTYRM BEN SOLEMEDEN BUTUN AYRINTILARI SÖLESN BANAAAAAAAAAAklava:

gunaydın hanımlar yaaa benım fl 36.5 dıyor rıca etsem bı hesaplarmısınız bucuk ısın ıcıne gırınce ben hesaplayamam matematık bende sıfırdırda.

günaydın kızlar..mavermis gecmis olsun insallah bişey yoktur bize de haber ver.bende de olmuştu ama bişey cıkmadı dikkat et yorma kendini dinlen dedi dr.o kdr yani telaş yapma cok ama mutlaka doktora git tabiki.
konu kg ve babalarla bebişler arasındaki iletişim sanırım.benim kızım anneci olacak babasına hiç yüz vermiyor babası zavallım bekliyor elini koyup amatık yok o gelince duruyor gidince hemen bi tekme atıyor.ama baslarda böyle olabilirmiş.baskasına tepki vermezlermiş hissedip.bakalım ilerleyen zamanlarda neler değişecek.kg konusunda şükür bu 4 haftayı 0 kg ile tamamlıcam insallah ctsi günü.ilacı bırakmam cok ise yaradı.doktorum bıraktırdı bu arada denemek icin demekkibenim hızla kg almamın sebebi elevitmiş.nefret ediyorum pis eleviitttttt..eleviti almamış olsaydım eğer bu 6 kg yu bile almayacaktım ben eminim.3-4 kg en cok alacaktım.eleviti bıraktım 10 gün icmedim hiç bebeğin de gelişimi 2 gün önde cıktı.simdi yediklerime cok daha fazla dikkat ediyorum vitamini bıraktığım için.doktor nasıl bir öneride bulunacak bakalım vitamin acısından bu gittiğimde merak ediyorum kg aldırmayacak yeni bir vitamin önerir umarım.sanki megadyn daha iyi gibiydi kg acısından onu kullanırım belki.

MAŞALLH CNM NE BILIM ILK ZAMNLR UZUN OLCK FALAN DEIDLER BENM DOKTOR SAFMDR NEDR YA SORMAZSM SOLEMYR SORSMDA NORML DIYOR GICIK OLUYRM VALLA KORKUYRM YOKSA HEMEN DOKTOR DEGSTRCEMİSTYRM BEN SOLEMEDEN BUTUN AYRINTILARI SÖLESN BANAAAAAAAAAAklava:

Benim doktorum 17. haftadan itibaren boy bilgisi vermiyor. Zaten artık verdikleri boy bilgisi tahmini ölçemiyorlarki uyluk kemiğini ölçüp onu 7 ile çarpıyorlar buda tahmini değer gerçi kiloda tahmini bir değer sonuç olarak. Takmana gerek yok bu durumu doktorun herşey normal yolunda gidiyor demesi yeterli. Sonuçta doktorlarında elinde tahmini normal değerler var onlara göre yorum yapıyorlar takılma bukadar.

Günaydın pembik, ben de gittiğimde sorayım o zaman şu vitamin işini. Sen nasıl oldun bu arada?

benımkıde oyle canım bogazlıyalım bu dr ları bız.kucuk harfle yaz canım ya okumak zor oluyo kargacık burgacık gıbı gelıyor bana.

Günaydın pembik, ben de gittiğimde sorayım o zaman şu vitamin işini. Sen nasıl oldun bu arada?

saol canım daha iyiyim bgn.aman nazar değmesin cok işim var zaten .. vitamin olayı benim dikkatimi cekince kendim sormadan bıraktım 10 gün içmedim ama bebeğin gelişimi güzel çıktı 2 gün önde dedi doktor bu arada benim de öne gelmiş oldu yani doğum tarihim simdilik ama kaydirigubbakcemile3 belki sonlara doğru yine değişir bilemiyorum nasıl olacak..sen de sor bence meloşum bu arada dün yazamadım ıspanaklı pide tarifini sana ama ben ztn sana bilerek vermedim sen yakınsınya ben ben sana yaparım dae uzak ondan tarifi verdim ona kaydirigubbakcemile3 bir gün gel ben sana kendi ellerimle yaparım opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam ya kafama takılıp duruyor. Benim karnım aşağı doğru sarkıkhani böle sadece göbek var taa mideden başlamıyor. Annemde burdaki bir ablada aynısını sölüyor neden öyle acaba.?

benımde oyle canım mıdeden baslamasına daha var oralara kadar cıkmadı bebıslerımız ama az kaldı sabret bıraz

benımde oyle canım mıdeden baslamasına daha var oralara kadar cıkmadı bebıslerımız ama az kaldı sabret bıraz

Anneme bende öyle söyledim kadın panik yaa. Diyoki sen 7 aylık doğurucan hamile kaldığımdan beri aynısını söyleyip duruyor. Benim amcam 7 aylık doğmuş halamda 7 aylık doğurdu sanki illaki onlara çekicem ayy deli ediyor beni.Bu aralarda tutturmuş senin bebeğin zayıf inşallah kilo alır diye.23 haftalıkken 550 gr.dı

21 h 4 gunde ıyımıdır yanı

canım iyidir herhalde ortalama olarak böyle oluyor boyları.
ama sorun olsaydı doktorun zaten uyarırdı seni. çünkü her bebeğin gelişimi bir olmuyor. bazıları daha iri bazıları daha minyon olabiliyor.

kızlar slm yoğunluğumun arasında arada okuyorumm sizleriii ayy maşallahhh yanlışmı görüyorumm zynpmrt arkdaşımız nerdiyse 6,5 aylık olcak ne kadar duygulanıyorum böyle görünceeee maşallahhhh

Ooooh ziyafet var desene, süper olur ama ben yine 2.5 kg almışım o yüzden de unlu ve tatlıları tamamen kesiyorum. Tatlı olarak sadece sabahları iki kaşık keçi boynuzu pekmezi ve meyve yicem. Şimdiden doğumda olmak istediğim kiloya ulaştım. Ama yine de buluşup süt içeriz şeker. Bu arada buluşmaya geliyorsun dimi?

gunaydın cnm sanadaaaaaaaa

ahucum senin bebeişinin boyu da 25,55 cm

nasıl anladın heemn kısss:)

ya haklsnda ılk bastan berı hıc bilgi vermeynce sınrlenmeye basladım cadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…