offf kızlar valla o bazanın altındaki giysilerimi ayıklayıp hurçlara yerleştirmek beni bitirdi yaaa.. sonra sırt üstü uzanınca belim resmen battıı, resmen acı çektim bi 10 dk. falan.
hala da belim bacağım hafiften ağrıyo..
off daha bu aksam ve yarın da yapacaklarım var.
çamaşırlarımı ve geceliklerimi fln bavula yerleştirmem lazım, bir de gardroptaki katlı duran kıyafetlerimi hurçlara..
off naapcam ben yaa..
sadece giysilerimle ilgilendiğim halde bu kdr yoruluyom..aslında kendim yorulmuyorum da belim feci ağrıyo
tabak çanakları fln Allahtan taşınma firması toplayacak.
özel ıvır zıvır eşyaları da eşim toparlıyo..
adamlar hiçbişeye dokunmayın dedi de, giysilerimi fln da onlara toplatamam yani, kendim yapmam şart.
off
yok canım zorlamamaya calışıyorum daAllah yardımcın olsun canım çok zor iş eşyaları toplamakben daha önce bekarken 2 kez kendim başıma taşınmıştım bilirim ama özellikle hamile olmak ayrıca zorluyordur allahtan aileler ve taşıma irketleri var . Kendini ve yeğmuru çok zorlama ...a.s.
evet canımGünaydın kızlarrrrr.
Özgecim kolay gelsin zor iş valla ama okadarınada yapmak şart yavaş yavaş dinlene dinlene yap bence.
Özgem yorulduğun an bırak zorlama kendni, hiçbişey sağlığından öte değil :1no2:
yok canım zorlamamaya calışıyorum da
hamilelikten herhalde
birkaç kere eğilip kalkmak belimi koparıyo sanki..
ben artık oturdugum yerden toplicam
hurçlara fln yerleştirme işini de kocama bırakacam artık napayım..
ayy anneciğimi mi çağırsam
onu da yormak istemiyorum
ayy evet insan nasıl üzülüyor yaa
geçmiş olsun özge otur kalk yapmak benimde belimi çok ağrıtıyor. fazla eğilmemeye çalış sende.
bu arada bu gece rüyamda kızımı gördüm öyle güzeldi ki. (tabi aynı babasına benziyordu o ayrı meseleklava:) her gelene kızımı gösteriyordum bakın en kadar güzel diye.
sabah kalkıp rüya olduğunu görünce çok üzüldüm yaa. ne güzel doğurmuştum bebeğimi.
tamam canım bugün daha dikkatli olcam boshayallersmileGünaydın kızlar ve minikleri
Özge Allah kolaylık versin, Yağmur'unu düşün herşeyi ağır ağır yap.
Canım senin annen ankaradaydı dimi. Bak ben bugün bu siteden sipariş verdim sweet heart isimli çiçekten gönderdim . Bu sitenin ankarada da şubesi varmış.
Meyve Çiçek | İlk Ve Orjinal Taze Meyve Çiçekleri | Sevdiklerinize Lezzetli Ve ÖZel Sağlıklı Yenebilir Meyve Çiçekleri
günaydın demeyi unutmuşum aceleylesempatiksalakcinni
herkese günaydın
amiin canım :Saruboceq:kolay gelsin özge hakkaten zor iş valla benimde taşınmam lazım aslında çok yüksek kira veriyorum ben yani oraya vercem parayı fazlasıyla bebişe harcarım aslında ama şu taşınma konusu gözümü korkutuyo cesaret edemiyorum birtürlü daha bir seneyi yeni doldurcam bu evde birsürü değişiklik yaptım evde o emeklerime ve harcamalarımada acıyorum inş allah hepimizi istediğimiz gibi evlere nasip eder ev sahibi olarak :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3Bi daha olmasın
Bi daha olmasın
sağol canım..buarada özgecim dikkat et kendine, olmazsa akşamları eşinle beraber toparlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?