günaydın kızlar..
ay şimdi bebeğim tekmeliyo da elbisemin üstünden karnımın inip kalktığını görüyorum çok komik:)
yalnız bizim sıpa çok aksi, ne zaman babasına bak tekmeliyo deyip dinletmeye ya da karnımı göstermeye kalksam, duruyo tekmelemiyo bidaha:)
ama dün eşim hafiften göbeğimin inip kalktığını görünce çok duygulandı..
günaydın kızlar nasılsınızzz bugünnn benm oğlanda dun cok yaramzdı acaba yatıs seklımden falanmı sıklıdı içerden durtup durdu benı
Kızlar 3 haftada 2.5 kg daha almışımve hiç doymuyorum. Hamurr işi ve tatlı yememeye çalışıyorum. Ama bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ve kendime geldiğimde çikolatanın yarısı bitmiş oluyor. Sizin iştahınız ne alemde?
Kızlar 3 haftada 2.5 kg daha almışımve hiç doymuyorum. Hamurr işi ve tatlı yememeye çalışıyorum. Ama bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ve kendime geldiğimde çikolatanın yarısı bitmiş oluyor. Sizin iştahınız ne alemde?
hahaha benim kız da öyle babasını çağırıp bak tekmeliyor diyorum adam elini koyunca duruyor. eşimde bekliyor 5 dk sıkılıp gidiyor. sonra benimkisi gene tekmelemeye başlıyor.
anneci olacak bizim bebeler yerimseniben
gÜNAYDIN TATLİŞKOMM a.s.
Belki yatış pozisyonunu beğenmemiştir afacan yerimseniben
bende doymuyorum yaaKızlar 3 haftada 2.5 kg daha almışımve hiç doymuyorum. Hamurr işi ve tatlı yememeye çalışıyorum. Ama bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ve kendime geldiğimde çikolatanın yarısı bitmiş oluyor. Sizin iştahınız ne alemde?
Ben çok iştahsızım ya geceleri karnım geriliyo diye hiçbişey yiyemiyom
O halimde bile dünyayı yemişim gibi ölüm ölüm ölüyom :çok üzgünüm:
hakkaten ya, niye öyle yapıyolarki acaba :sm_confused:
anlamıyolardır da ama bu kadar da tesadüf olmaz yani..
buarada bu haftalardan itibaren karna güçlü bi ışık kaynağı tutunca bebek kafasını o yöne çeviriyomuş..
bende doymuyorum yaa
hele sabahları önüme ne koysalar yiyebilirim
sanırım doyma hissimi kaybettim.
ne olacak bu halimiz bilmiyprum valla
dün akşamda koca bie paket çerezza cips i aldım elime uzandığım yerde
bi baktım bitmiş
o yorgunlukla nası giriştiysem cipse akannehir
ay ay bakalım bizim şeker yüklemeler nasıl çıkacak eyvahedigeldismilebende şu şeker tahlili öncesi kaybetmiştim doyma hissimi sonra öyle bir korkmuşum ki birden kendime geldim şimdi ödüm kopuyor fazla yicem diye ama dünden beri bir doyumsuzluk başladı yine sanki offf offfffffffffff eyvahedigeldismile
eşimin eli benim elime göre daha soğuk sanırım oradan hissediyorlar. ya da ben öyle tahmin ediyorum. çünkü adam ne zaman ellese duruyor benimki.
ay ay bakalım bizim şeker yüklemeler nasıl çıkacak eyvahedigeldismile
ay ay bakalım bizim şeker yüklemeler nasıl çıkacak eyvahedigeldismile
benim eşim ve bebek çok iyi anlaşıyolar sizinkilerin tam tersi bi durum var bizde şöyleki hamile kaldım kalalı varsa yoksa bebek eşim beni unutmuş durumda tamamen bebeğe odaklandı dış dünya ile irtibatını kesti resmen bebekte babasına karşı öyle gün boyu müzik dinletiyorum yemek yiyorum tatlı vs oynamıyo akşam babası gelip konuşmaya başlayınca onunla nerdeyse karnımdan çokcak gibi oluyo.eşim 3 ay yanımda olmayacak bari sesini kaydedelim dedim ounamayıpta beni korkutursa dinletirim sesini dedim.eşim iki gün gelmesin iki gün boyu oynamıyo belkide eşimin ses tonu daha müsaittir duymasına:ecrin_bebek:
bende doymuyorum yaa
hele sabahları önüme ne koysalar yiyebilirim
sanırım doyma hissimi kaybettim.
ne olacak bu halimiz bilmiyprum valla
dün akşamda koca bie paket çerezza cips i aldım elime uzandığım yerde
bi baktım bitmiş
o yorgunlukla nası giriştiysem cipse akannehir
bende şu şeker tahlili öncesi kaybetmiştim doyma hissimi sonra öyle bir korkmuşum ki birden kendime geldim şimdi ödüm kopuyor fazla yicem diye ama dünden beri bir doyumsuzluk başladı yine sanki offf offfffffffffff eyvahedigeldismile
benim yemem normal ama artık rahmimiz mideyi iyice yukarı sıkıştırdığından olsa gerek, boğazıma kadar doluymuş gibi hissediyorum..
benim eşim ve bebek çok iyi anlaşıyolar sizinkilerin tam tersi bi durum var bizde şöyleki hamile kaldım kalalı varsa yoksa bebek eşim beni unutmuş durumda tamamen bebeğe odaklandı dış dünya ile irtibatını kesti resmen bebekte babasına karşı öyle gün boyu müzik dinletiyorum yemek yiyorum tatlı vs oynamıyo akşam babası gelip konuşmaya başlayınca onunla nerdeyse karnımdan çokcak gibi oluyo.eşim 3 ay yanımda olmayacak bari sesini kaydedelim dedim ounamayıpta beni korkutursa dinletirim sesini dedim.eşim iki gün gelmesin iki gün boyu oynamıyo belkide eşimin ses tonu daha müsaittir duymasına:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?