bugün kocasının izin günü..Elhamraaaaaaaaaa nerdeeeeeee kızlarrrr
ismi didikle diye bi site var, ordan da ilginç bilgiler bulabilirsiniz yerimseniben ama anlamı üstüne değil..
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,
asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası anlamına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.
canım, asya nın anlamları bunlar yerimseniben
bugün kocasının izin günü..
bide alışverişe gitceklerdi
efet herkes öle diyor ilk zamnlr kapsonlu havlu iyimş
bi de bornozu kısa süre kullanabiliyomuşsun ama normal kapşonlu havluyu hep kullanırsın..benim 18 yaşında kuzenim hala saçlarını kurulamak için bebeklik havlusunu kullanıyo:)
MAASALLH KUZENINEkaydirigubbakcemile3
Çok saol canım.Valla bunu hemen babmıza soyleyelım.O benden daha çok istıyo bu ismi.kaydirigubbakcemile5
yaa en güzel. bizim babamızda mırın kırın etti ama sonra makus talihine boyun eğdi asyayı kabul etti aklinialirimsmile
yaa en güzel. bizim babamızda mırın kırın etti ama sonra makus talihine boyun eğdi asyayı kabul etti aklinialirimsmile
cnm su alısverıs yaptgnz sıte neydııı
Evat Allah izin verirse kızların adı ASYA artık.Ama ben 2 isim koymayı düşünüyodum kararsızım şimdikafamçokkarıştı
cnm su alısverıs yaptgnz sıte neydııı
bugun nıe sessız herkes ya
2 isim istemiyoruz biz. eşiminde 2 ismi var zorluk oluyor kendisine.
tek isim olsun bizim olsunyerimseniben
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
site bu canım ama dikkat et senin kargoları da alaska ya göndermesinler kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?