2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok saol canım.Valla bunu hemen babmıza soyleyelım.O benden daha çok istıyo bu ismi.kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldım bi yedım bı yedım sormayın mıdem agzımda yanııııııııııııı ama herseyı yyıesım vr dahadaa

efet herkes öle diyor ilk zamnlr kapsonlu havlu iyimş

bi de bornozu kısa süre kullanabiliyomuşsun ama normal kapşonlu havluyu hep kullanırsın..benim 18 yaşında kuzenim hala saçlarını kurulamak için bebeklik havlusunu kullanıyo:)

kızlar su uygun fıyatlı aldım dedıgnz hangi siteydı yaa bakmam lazım

belim çok ağrıyoooo hele dün gece felç oldum sandım zonklaya zonklaya kilitlendi kaldı öyle belim bugünde ağrıyo eve gidip yatmak istiyorum ama akşam nöb üm benneyaptımki

bi de bornozu kısa süre kullanabiliyomuşsun ama normal kapşonlu havluyu hep kullanırsın..benim 18 yaşında kuzenim hala saçlarını kurulamak için bebeklik havlusunu kullanıyo:)

MAASALLH KUZENINEkaydirigubbakcemile3

Çok uykum geldi yaa, evde olup öğle uykusu sefası çekmek istiyorum. Koltuk bi tarafıma batmaya başladı :bbo:

Çok saol canım.Valla bunu hemen babmıza soyleyelım.O benden daha çok istıyo bu ismi.kaydirigubbakcemile5

yaa en güzel. bizim babamızda mırın kırın etti ama sonra makus talihine boyun eğdi asyayı kabul etti aklinialirimsmile

yaa en güzel. bizim babamızda mırın kırın etti ama sonra makus talihine boyun eğdi asyayı kabul etti aklinialirimsmile

Evat Allah izin verirse kızların adı ASYA artık.Ama ben 2 isim koymayı düşünüyodum kararsızım şimdikafamçokkarıştı

Evat Allah izin verirse kızların adı ASYA artık.Ama ben 2 isim koymayı düşünüyodum kararsızım şimdikafamçokkarıştı

2 isim istemiyoruz biz. eşiminde 2 ismi var zorluk oluyor kendisine.
tek isim olsun bizim olsunyerimseniben

cnm su alısverıs yaptgnz sıte neydııı

Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

site bu canım ama dikkat et senin kargoları da alaska ya göndermesinler kaydirigubbakcemile3

evet bu site çok ucuz,hatta biara söylemiştim kadife tulumları çok şirin diye ama alaska olayı ne?yanlış mı gönderiyolar kargoları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…