2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun nıe sessız herkes ya

ben hepsiburada.com un altını üstüne getiriyom bilmiyorumkismile

artık alcam bişiler, haftaya fln anca gelir yeni eve.. delikafadulden

arzum bebbe ateş ölçer, arzum bebbe oda ve benyo termometresi, arçelik biberon ısıtıcısı, arçelik sterilazör seçtim şu ana kadar. 4ü 86 tl tuttu akannehir

sanırım biberon ısıtıcıyla sterilazörü sonraya bırakcam. ıvırzıvırları alcam bu sefer sempatiksalakcinni

Güneşimmmmmmmmmmmmm bende yemeimi yedim geldim
Ne alıcaksın o siteden banada söle alalım beraber olmamı

hehehe yaparlar dıyosun yanıııı osmangazı yazarmısm izmire gnderceklerıne bursaya falan gnderırlermş ordada var nasılsa ehuheheh

Güneşimmmmmmmmmmmmm bende yemeimi yedim geldim
Ne alıcaksın o siteden banada söle alalım beraber olmamı

tamam cnm bakcam sımdı uygun dedıler ya fıyatları merak ettım korkuyrm acaba gelen urunun kalıtesı kotu olurmu dıye aslnda netten alınca

Ya Özge banada baskı yapın yaaa delikafadulden hiç böle şeyleri yok benm kızmın ne kararsız annesi varmış yaaa :umursamaz:

kuşum h.g nasılsın sabah fena deıldı herke bi yemege kaçtı kaçış o kaçıışşşşş yemek tatlı geldı sanrm herkeseeeee:)
ŞİŞKOLAR NOLCAK

bugun herkest ebır alısverıs telasıdır gıdıyo
bende ogluma yaptıgım ısımılıgı boyayım barı
gorusurzz

canım nerde doğu yapmayı düşünüyorsunn

cnm belli diil doktorum bıkac hastane onercek onlrdn bırını secıcem ama ben cınarlıyı dusunyr gıbıym cok ıyı dıyorlar yenı hali ama doktorumudegstrsemmı kararsızm sen enrde dusunyrsn

evet bu site çok ucuz,hatta biara söylemiştim kadife tulumları çok şirin diye ama alaska olayı ne?yanlış mı gönderiyolar kargoları?

benim kargoyu kırklareline göndermişler de o yüzden öyle yazdım.
şimdi kargomun geri dönmesini bekliyorum akannehir

Ya Özge banada baskı yapın yaaa delikafadulden hiç böle şeyleri yok benm kızmın ne kararsız annesi varmış yaaa :umursamaz:

aynen bend ekararsız kalıyorm rezıllk annem dedı barı hıc bişi almadın dahada alma ben herseyını aldım bebegın dedı barı kendıne 2 cesıt pıjama alda koy kenara acıl bişey falan olur rezllık cekme ona bıle karar veremedım daha:sm_cool:

Bilmemmmmmmm ama o kötüdür bu kötüdür diye diye bişi almadık farkındamısın

efet haklısn sanırm anneme guvenıyorm allhtn bısıler alms bakms en son hastane cıkısını bıle almayı beceremedm dun gıtmıs onuda alms gelms nasıl bılmym malum anam ankaradaaaa ofyaaa

tepe natilusa gittim az önce öğle arasında kızlar bütün indirimler bitmiş nerdeyse yeni ürünler gelmiş çok güzel şeyler var ama çok pahalı ya bizim ki kendini bu kadar naza çekmeseydi alıcaktm bi sürü şey tembel oğlum benim zemuszemus

ya bu ateş ölçerleri hangisinden alıyosunuz, makattan kulaktan, koltukaltından ölçen vs. bisürü var??

ama nası rahat ediyosunuz hiçbişey almadan :uhm:

hehehe tukendı dıyor ındırımde urunlere cok seker seyelr du bakalım iceee inceleyım barim

ya bu ateş ölçerleri hangisinden alıyosunuz, makattan kulaktan, koltukaltından ölçen vs. bisürü var??

valla ben kulaktan ölçenlerden almadım. normal arzum makat ya da koltukaltından ölçen var ondan aldım. diğeri gereksiz pahalı geldi. belki ilerde lazım olursa o zaman alırım dedim
bilmiyorumkismile

ama nası rahat ediyosunuz hiçbişey almadan :uhm:

bilmem sureklı bişi alma istegı oluyor ama gıdyrm bişi almadn donup glyrm halbukı kendıme öle deılım karasz deılm gırer bı magazadn alır cıkrm ama bebek ıcın acaba ıyımı deılmı dıye dusunrken bı bakmsm elı boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…