bugun nıe sessız herkes ya
2 isim istemiyoruz biz. eşiminde 2 ismi var zorluk oluyor kendisine.
tek isim olsun bizim olsunyerimseniben
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
site bu canım ama dikkat et senin kargoları da alaska ya göndermesinler kaydirigubbakcemile3
verdıgın lınkte sıtenın gırıs sayfası acılıyor hangısını aldınız.
bıde fıyat rıca etsek??
hadi ya, pardon canım.
en üst sıradaki 2. mobilya, şu beyaz - pembe olan var ya o işte.
Mobilya 2.550 tl.
ama, diğer ekler de tuttu bayağı. taksit taksit ödiycez artık.
Güneşimmmmmmmmmmmmm bende yemeimi yedim geldim
Ne alıcaksın o siteden banada söle alalım beraber olmamı
ben hepsiburada.com un altını üstüne getiriyom bilmiyorumkismile
artık alcam bişiler, haftaya fln anca gelir yeni eve.. delikafadulden
arzum bebbe ateş ölçer, arzum bebbe oda ve benyo termometresi, arçelik biberon ısıtıcısı, arçelik sterilazör seçtim şu ana kadar. 4ü 86 tl tuttu akannehir
sanırım biberon ısıtıcıyla sterilazörü sonraya bırakcam. ıvırzıvırları alcam bu sefer sempatiksalakcinni
ŞİŞKOLAR NOLCAKkuşum h.g nasılsın sabah fena deıldı herke bi yemege kaçtı kaçış o kaçıışşşşş yemek tatlı geldı sanrm herkeseeeee:)
arzum bebbe ateş ölçer, arzum bebbe oda ve benyo termometresi, arçelik biberon ısıtıcısı, arçelik sterilazör seçtim şu ana kadar. 4ü 86 tl tuttu akannehir
sanırım biberon ısıtıcıyla sterilazörü sonraya bırakcam. ıvırzıvırları alcam bu sefer sempatiksalakcinni
tamam cnm bakcam sımdı uygun dedıler ya fıyatları merak ettım korkuyrm acaba gelen urunun kalıtesı kotu olurmu dıye aslnda netten alınca
canım nerde doğu yapmayı düşünüyorsunn
evet bu site çok ucuz,hatta biara söylemiştim kadife tulumları çok şirin diye ama alaska olayı ne?yanlış mı gönderiyolar kargoları?
cnm su alısverıs yaptgnz sıte neydııı
Ya Özge banada baskı yapın yaaa delikafadulden hiç böle şeyleri yok benm kızmın ne kararsız annesi varmış yaaa :umursamaz:
ŞİŞKOLAR NOLCAK
bugun herkest ebır alısverıs telasıdır gıdıyo
bende ogluma yaptıgım ısımılıgı boyayım barı
gorusurzz
Bilmemmmmmmm ama o kötüdür bu kötüdür diye diye bişi almadık farkındamısın
aynen bend ekararsız kalıyorm rezıllk annem dedı barı hıc bişi almadın dahada alma ben herseyını aldım bebegın dedı barı kendıne 2 cesıt pıjama alda koy kenara acıl bişey falan olur rezllık cekme ona bıle karar veremedım daha:sm_cool:
ya bu ateş ölçerleri hangisinden alıyosunuz, makattan kulaktan, koltukaltından ölçen vs. bisürü var??
ama nası rahat ediyosunuz hiçbişey almadan :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?