2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende elim boş döndüm bugün kararsızlıktan offf akşama gidip alıcam ama bişeyler alışveriş krizim tuttu

Özge dikkat et bazen ürünlerin gelişi 1 ayı bile buluyor. Ben bakım çantası siparişi vermiştim, 3.5 hafta boyunca üreticiden tedarik edilmeyi bekledi, en son ben kızdım, iptal ettim siparişi

Özge dikkat et bazen ürünlerin gelişi 1 ayı bile buluyor. Ben bakım çantası siparişi vermiştim, 3.5 hafta boyunca üreticiden tedarik edilmeyi bekledi, en son ben kızdım, iptal ettim siparişi
tamam canım olsun acelemiz yok nasıl olsa..
bana da geçenlerde kıyafet fln almıştım 1 haftayı geçti yollamaları.
bir şikayet maili döşedim.
hemen gönderdi namussuzlar

kızlar gecen gun tatlı cadının yastıklı battanıyelerı cok hoşuma gitmşti öle bişiler arıyorum aslndaaaa

tamam canım olsun acelemiz yok nasıl olsa..
bana da geçenlerde kıyafet fln almıştım 1 haftayı geçti yollamaları.
bir şikayet maili döşedim.
hemen gönderdi namussuzlar

Sen yine şanslıymışsın, yazmadığım şey kalmamıştı, sürekli aynı cevabı veriyorlardı.

Ama yine de internetten alışveriş deyince hep ilk oraya bakasım geliyor.

Sen yine şanslıymışsın, yazmadığım şey kalmamıştı, sürekli aynı cevabı veriyorlardı.

Ama yine de internetten alışveriş deyince hep ilk oraya bakasım geliyor.
aynen bende yaa..
niye böyle ben de anlamadım.. elim ilk oraya gidiyor.
zamanında çok memnun da kaldıgım bir yer onunla da ilgili sanırım.
son zamanlarda niye böyle oldu anlamadım

ya kızlar,
ben de mobilyalarımdan bahsettim,
kimse heyecanımı paylaşmadı aşkolsun yani. senağlama
bu arada bebek sayfasındaki 2. mobilya bizimkisi.

benim el becerim yok maalesef, o yüzden kendim yapamadım ama biraz ıkına sıkına da olsa taksit taksit ödiycem, canımız sağolsun İnşallah... :hooray:

Canım herhalde bahsettiğin şu takım olsa gerek?

Çok güzelmiş hakikaten de, miniğin güle güle büyüsün içinde.

ya ben daha mobilya almayı bırak bakmadım bilee off napıcam sizin yazıları okudukça kötü oluyorum ben

krem rengi melekli olan odayı mı aldın??
eğer doğru anladıysam mobilyan çok güzelmiş. ben zaten fazla renkli odaları sevmiyorum
iyi günlerde sağlıkla kullan

heyecanını paylaşmak istedik ama dae de sordu hangisi seninki diye anlamadık çünkü ve fiyat sordukkk
cnmmmmm

efet harıka bende cok begendım cnm allah saglıkla kullanmayı nasp etsnn

kocamın gözünü para bürümüş de ondan sempatiksalakcinni
şimdi bir sürü masraf da var ya sempatiksalakcinni

Benim kocam beni çalıştırmayıp evde oturtacağına kendi istifa etti pazartesi günü. Daha direktörü işleme almamış istifasını neymiş efendim rest çekmiş gitmesini istemiyolarsa zam yaparlarmış adam gibi. ıyi halt ettin dedim valla bu adam beni katil edecek söyleyeyim çok sinir oluyorum yaa sanki ben ona demedim sen is ara ama sakın istifa etme iş işteyken değiştirilir diye off offffklava:

ama doktora mızmızlanacam tabii ayıpsınn sempatiksalakcinni

bu arada ben iznimi 4 aydan 5 aya tamamlıcam kızlar. +15 gün yıllık izin alacam, sonra bir 15 gün de ücretsiz fln alacam.
daha da uzatamam kocam beni gebertirrr
[/QUOTE]

Bende 5 aya tamamlıcam benim içerde birikmiş iznim var 14 iş günü bide bu seneki iznim var 14 iş günü bide bir hafta falan blok süt izni kullanıcam öyle dönücem inşallah

Kızlar burdaki kız 22 haftalık hamileymiş, bu göbek mi şimdi?

Christine Briskey : Pregnancy Model for Week 22

meloş ben bu kadına bi çarparım bide yer çarpar gıcık şey

aynen bende yaa..
niye böyle ben de anlamadım.. elim ilk oraya gidiyor.
zamanında çok memnun da kaldıgım bir yer onunla da ilgili sanırım.
son zamanlarda niye böyle oldu anlamadım

ben geçen 2 hafta önce bir sürü şey sipariş ettim 6 parça falandı hepsi ertesi gün itibariyle tek tek gelmeye başladı bu aralar düzelmiş sanırım

Son düzenleme:
ya çok güzelmiş bu oda mavili olanı varmı nerden aldınız ve fiyatı ne kadar? bayıldım bende beyaz istiyorum kırık beyaz

aaa süpersin valla, şak diye yapıştırmışsın. alkisalkisalkis
Evet bu. Ben biraz kabiliyet düşmanı olaraktan, el işi bişi beceremediğim gibi, bunu bile yapıştıramamıştım., sağol...

güzel temennin içinde teşekkürler. :1hug:
Daha iyileri sizin olsun...

Yakında kk'ya resim yapıştırma,büyütme, küçültme, ticker ekleme kurslarımız açılacak
(özgecay koordinatörlüğünde). Ek iş naapcen bebişe mama parası sempatiksalakcinni

aaa istifa mı etti.
valla bu erkekler bir alem hee..

bende bakıyom şimdi bakalım tırnak makası, burun aspiratörü fln ıvır zıvır alacam artık. yeni evde bol bol yer var.

Çok guzel canım bende boyle sade almak ıstıyom .Bebişin içinde sağlıkla buyusun.İçine sinmiştir zaten SUper çünkü:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…