2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fiyat soruyoruuzzzzzkötükedihüso

krem rengi melekli olan odayı mı aldın??
eğer doğru anladıysam mobilyan çok güzelmiş. ben zaten fazla renkli odaları sevmiyorum
iyi günlerde sağlıkla kullan

heyecanını paylaşmak istedik ama dae de sordu hangisi seninki diye anlamadık çünkü ve fiyat sordukkk
cnmmmmm

efet harıka bende cok begendım cnm allah saglıkla kullanmayı nasp etsnn

bu muymuş çok güzel güzel ve iyi günlerde inşallahhh sağlıkla kullansın bebeğin

ya çok güzelmiş bu oda mavili olanı varmı nerden aldınız ve fiyatı ne kadar? bayıldım bende beyaz istiyorum kırık beyaz

Ayyy, hepiniz çok saolun . Daha daha iyileri sizlerin olsun İnşallah.
2.550 TL fiyatı. 10 taksitle.
maskoda bebishroom ..
bu arada 18-21 Şubat arası, CNR'da bebek fuarı olacakmış. Aklınıza gelecek herşey mobilya, kıyafet, aksesuar, araba, ıvır, zıvır herşey olacakmış, duyurulurrrrrrrr

Yakında kk'ya resim yapıştırma,büyütme, küçültme, ticker ekleme kurslarımız açılacak
(özgecay koordinatörlüğünde). Ek iş naapcen bebişe mama parası sempatiksalakcinni

aynen öle valla.. 50 kere yazınca da sıkılıyom ses etmiyom son günlerde soranlara sempatiksalakcinni

NC bu arada oda gerçekten çok sade ve şıkmış. ama çok pahalıymış hepsi yaa. Allah ödeme kolaylıgı versin inşallah

Canım şu asya ısmının mıtolojıdekı anlamı vardı ya.Bılıyosan yada bulduğunda yazabılırmısın

yogunum bakamıyorum pek cvp verildimi görmedim ben yazmıştım mitolojik anlamını canım burda..
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.

sağol şeker, darısı başına.
biraz pahalı oldu evet ama napıym,
zeynepin listesi yaktı başımı, herşey onun suçu..klava:

Kızlar mothercareden bakım setı var cantalı.ıçinde tarak 2tane,burun aspretöru,2ceşit tırnak makası,tırnak torpusu,dişfırcası falan fılan aklıma gelmedı daha.çantasıyla set 36-38 mıydı neydı.iyimi fiyatı sızce alayımmı onu nedersınız

nirdesin sen kıss
bu arada pıde super oldu canım tarıf ıcın saol kocıs bayıldı ve yumusak oldu ben sert olur sanıyodum..

iyiymi valla nerdeki mağzasında ben az önce gittim hiç bişey almadan geri döndüm offf :gitme:

kızlar bana buhar makınası onerın bende alayım artık yaaa bu nedır kackere sordum hep cevap verdınz ama uygun fıyatlı bıtane bulamadım soguk buharmı sıcak buharmı önerebılcenz bıtane varsa bari bugn onu sipariş edem bebeeeemeee sıcak buhar saglıklı dıyorlar ama

evet bende zeynep in listesinin çıktısını aldım. üzerine çızık atıyorum aldıklarımın

buarada ukla nın göruntu burda ama ses yok sanırımmm

Çok guzel canım bende boyle sade almak ıstıyom .Bebişin içinde sağlıkla buyusun.İçine sinmiştir zaten SUper çünkü:lepi:

aminnn..
ayyy, bööle düşünmenize çok sevindim gerçekten.
bende pahalı oldu acelemi ettim diye hayıflanıyorum kaç gündür.
daha anneme bile bahsetmedim aldığım mobilyadan, o kadar yani.
ama içimi rahatlattınız çok teşekkürler.
:1hug:

Çok güzelmş canım güle güle kullansın bebişin. ama benim ne suçum var ben o listenin hepsini alın demedimki aklınızda olsun dedim daha ben almadım mesela :)

iyiymi valla nerdeki mağzasında ben az önce gittim hiç bişey almadan geri döndüm offf :gitme:

canım bursadayım ben zafer plaza mağzasında ben de7li badılerden aldım.onu almadım eşimde kızdı bakıyon bakıyon almıyon dedi.ona kalsa sepete atıyo herşeyı bazen sınır oluyom

kızlar buarada şimdi aklıma geldı bakınırken bebegımın ateş ölçerı var kurbagalı arzum dıjıtal ateş olcerı var ehehehehe hamıs kalmadn once arkdasım hedıye etmıstı bebegın olunca ılk hedıyesı benden dıye ınanmıyorm yaaa sımdı resmı gorunce aklıma geldı eheheheeh cok komıgım yafss:S

evet bende zeynep in listesinin çıktısını aldım. üzerine çızık atıyorum aldıklarımın

bende öyle yapıyorum, hatta orda sallanan emzirme koltuğu vardı ya, illa olmalı diye tutturdum ama çok güzel denedim çok rahat, İnşallah sağlıkla kullanabiliriz.
Listeyi görenler bir gülüyor ama nedense, sonra da valla bravo diyolar.
tebrikler zeynoya.

masko modokodan dahamı ucuz acaba bendemi oraya gitsem modokoya bakıcam haftasonu bende bi

Aslında hiç farkı yok, sonradan Modokoya baktım, orda Kervan Mobilya'yı sonradan keşfettim, keşke ordan alsaydım dedim, ama olsun benimki de güzel dimi.
index ordada çok güzel şeyler var, fiyatta hemen hemen aynı.

aaa istifa mı etti.
valla bu erkekler bir alem hee..

bende bakıyom şimdi bakalım tırnak makası, burun aspiratörü fln ıvır zıvır alacam artık. yeni evde bol bol yer var.

evet canım istifa etti bide gerekçesi bebeğimizi düşünmesiymiş az para alıyormuş bebeğimiz için daha çok para kazanması gerekiyormuş. E be salak dedim boşunamı demişler iş işteyken eş eşleyken değiştirilir diye şimdi senin restini görüp alırlarsa istifayı işleme ve sen bu arada istediğin gibi iş bulamazsan e ozaman benim gazabımdan kim kurtaracak seni dedim şimdilik hiç ses etmedi. Bende bilerek konuyu açmıyorum şimdilik bakalım allah sonumuzu hayır etsin.

Kız şu burun aspiratörü tırnak makası falan mother care bak demedimmi neden yine tek tek sipariş veriyon??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…