D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #52.401
aaa süpersin valla, şak diye yapıştırmışsın. alkisalkisalkis
Evet bu. Ben biraz kabiliyet düşmanı olaraktan, el işi bişi beceremediğim gibi, bunu bile yapıştıramamıştım., sağol...
güzel temennin içinde teşekkürler. :1hug:
Daha iyileri sizin olsun...
krem rengi melekli olan odayı mı aldın??
eğer doğru anladıysam mobilyan çok güzelmiş. ben zaten fazla renkli odaları sevmiyorum
iyi günlerde sağlıkla kullan
heyecanını paylaşmak istedik ama dae de sordu hangisi seninki diye anlamadık çünkü ve fiyat sordukkk
cnmmmmm
efet harıka bende cok begendım cnm allah saglıkla kullanmayı nasp etsnn
bu muymuş çok güzel güzel ve iyi günlerde inşallahhh sağlıkla kullansın bebeğin
ya çok güzelmiş bu oda mavili olanı varmı nerden aldınız ve fiyatı ne kadar? bayıldım bende beyaz istiyorum kırık beyaz
Yakında kk'ya resim yapıştırma,büyütme, küçültme, ticker ekleme kurslarımız açılacak
(özgecay koordinatörlüğünde). Ek iş naapcen bebişe mama parası sempatiksalakcinni
fiyat soruyoruuzzzzzkötükedihüso
Canım şu asya ısmının mıtolojıdekı anlamı vardı ya.Bılıyosan yada bulduğunda yazabılırmısın
aynen öle valla.. 50 kere yazınca da sıkılıyom ses etmiyom son günlerde soranlara sempatiksalakcinni
NC bu arada oda gerçekten çok sade ve şıkmış. ama çok pahalıymış hepsi yaa. Allah ödeme kolaylıgı versin inşallah
yogunum bakamıyorum pek cvp verildimi görmedim ben yazmıştım mitolojik anlamını canım burda..
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.
Kızlar mothercareden bakım setı var cantalı.İçinde tarak 2tane,burun aspretöru,2ceşit tırnak makası,tırnak torpusu,dişfırcası falan fılan aklıma gelmedı daha.çantasıyla set 36-38 mıydı neydı.iyimi fiyatı sızce alayımmı onu nedersınız
evet bende zeynep in listesinin çıktısını aldım. üzerine çızık atıyorum aldıklarımınsağol şeker, darısı başına.
biraz pahalı oldu evet ama napıym,
zeynepin listesi yaktı başımı, herşey onun suçu..klava:
Çok guzel canım bende boyle sade almak ıstıyom .Bebişin içinde sağlıkla buyusun.İçine sinmiştir zaten SUper çünkü:lepi:
sağol şeker, darısı başına.
biraz pahalı oldu evet ama napıym,
zeynepin listesi yaktı başımı, herşey onun suçu..klava:
iyiymi valla nerdeki mağzasında ben az önce gittim hiç bişey almadan geri döndüm offf :gitme:
evet bende zeynep in listesinin çıktısını aldım. üzerine çızık atıyorum aldıklarımın
evet bende zeynep in listesinin çıktısını aldım. üzerine çızık atıyorum aldıklarımın
masko modokodan dahamı ucuz acaba bendemi oraya gitsem modokoya bakıcam haftasonu bende bi
aaa istifa mı etti.
valla bu erkekler bir alem hee..
bende bakıyom şimdi bakalım tırnak makası, burun aspiratörü fln ıvır zıvır alacam artık. yeni evde bol bol yer var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?