ee artık sen boş bırakmamışındır zaten anlamıştır o da sana karışmaması gerektiğini sempatiksalakcinnibananeee
hava yapmasın bana
bana bıraksa ben makınayı bı gun dah agec satardım ama ıstedıgım fıyata verırıdım
benım ısıme karısınca delı oluyorum
bız fuar acılır acılmaz orda olalım dıyoruz canım
sız bızım ıcın plan degıstırmeyın uyarsa beraber gıderız
sanırım saat 10 acılıyo fuar bızde 10 da orda olmayı planlıyoruz
bananeee
hava yapmasın bana
bana bıraksa ben makınayı bı gun dah agec satardım ama ıstedıgım fıyata verırıdım
oyun makınası canım
bebıkler dogsun buyusun burdakı herkese satıcam
bebeklerı orgutlıycem
anne babanıza cemkırım playstatıon aldırım dıyesempatiksalakcinni
:) arkadaşlar benim İstanbulda kimsem yok artık benim oğlumun mevlitüne sizler geliriniz :)
Nasıl yemekli? Zeynepin bahsettiği gibi kabul günü yaparmış gibi tabak dimi?
:
:) arkadaşlar benim İstanbulda kimsem yok artık benim oğlumun mevlitüne sizler geliriniz :)
hImm anladım canım sen adama oc kaç sattın pekı bana ucuz geldıde
hayy bu civil bebeyi de babaeskiyi de kargoyu daaaaaaaaa
adamlar hem anlış adrese göndermişler ürünü hemde ben uğraşıyorum hala hatayı düzeltmek için.
az sonra şikayet maili atacağım çok sinirlendim:mymeka:
Geliriz tabii ki , cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bız fuar acılır acılmaz orda olalım dıyoruz canım
sız bızım ıcın plan degıstırmeyın uyarsa beraber gıderız
sanırım saat 10 acılıyo fuar bızde 10 da orda olmayı planlıyoruz
bananeee
hava yapmasın bana
oyun makınası canım
bebıkler dogsun buyusun burdakı herkese satıcam
bebeklerı orgutlıycem
anne babanıza cemkırım playstatıon aldırım dıyesempatiksalakcinni
ben kocişle bir konuşayım ben erken kalkıyorum zaten oda erken kalkmayı kabul ederse beraber gideriz ben sana haber veririm.
büyük ihtimal pilav et içecek ve tatlı olacak
ben gelirim zaten yakınız yerimseniben
ben mevlütü hiç düşünmedim. neyse annem halleder onu da. benim bilgim yok o konularda
sen ne yemek yapıcagını söl eben gelırımsempatiksalakcinni
ürünlerin geldiğinde buraya yazar mısın merak ettim kalitesi felan nasıl. Bende ordan bikaç şey beğendim korkuyorum ama almaya benimkide fizana felan gider diye.hayy bu civil bebeyi de babaeskiyi de kargoyu daaaaaaaaa
adamlar hem anlış adrese göndermişler ürünü hemde ben uğraşıyorum hala hatayı düzeltmek için.
az sonra şikayet maili atacağım çok sinirlendim:mymeka:
şişko nolcek
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookKesin annem burada olur o yüzden yemek meselesi sorun olmaz :) adana mersin elazığ yöresinden hertür yemek olur :) ( içli köfte ,sarma dolma , bizim sarımsaklı köftemiz vardır ondan vs.vs. :) )
Hatta geçenlerde kardeşim geldi mersinden kadıncağız yine bir dünya yemek göndermiş :)
Şişko değil canım, seksi tombul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?