2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım daeo erkek olsa kesın alcaktık ama farketmez kızım ısterse onada alıcam tabı aklımda olsun.Cahıl kalmışım yiğenlerımde var ama adını bılmıyom.Deli gıbı oynuyolar

Kız mexelina hamilelik mevlidi yokmu? Şöyle Mart'a doğru yapsan hamilelik mevlidini? Hani yemekli falan? Sarımsaklı köfteli? delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ne güzel hepiniz Fuara gideceksiniz bende gitmeyi çok isterdim ama arabamız yok bende otobüslerde uzun yolda bayılıcak gibi oluyorum. Keşke bende gidebilsem mafoldumben

:) arkadaşlar benim İstanbulda kimsem yok artık benim oğlumun mevlitüne sizler geliriniz :)

Geliriz tabi sen dert etme. Bu arada bende büyük ihtimal İzmirde yapıcam mevlütümü annem şimdiden beynimi yemeğe başladı. Yada burda ufak çaplı az kişinin geleceği bişey yapıcam. İzmirde öyle önce mevlüt sonra çakkıdı bişeyler yapabilirim.Sonuçta burdada bir sürü arkadaşım görümcemler falan var burda yapmazsam ayıp olur ama annemde haklı bütün kendi ailem izmirde hem ilk torun onlarında gönlünü hoş etmek lazım aman ne zor işler bunlar yaaa

bizimkiler genelde tulumba tatlısı alırlar mevlüt için.

yarın inşallah elimde olacak ürünler :Saruboceq:. kalitesini yazarım. kötü çıkarsa deliririm valla

Son düzenleme:
bebekim doğsunda :) walla hepinizi beklerim :) annemler çok güzel yemekler yaparlar .

ya, şu bebek detarjanları nasıl bişi?

kalıp sabunların rendelenmişimi acaba?

makinede kullanılıyodur dimi.

dalin in sıvı bebek deterjanı var. 2 kg.sı 18 tl fln.
ondan alcez.
kalıntı iz fln da bırakmıyormuş.
kullananlar çok iyi oldugunu söylüyor

anladım daeo erkek olsa kesın alcaktık ama farketmez kızım ısterse onada alıcam tabı aklımda olsun.Cahıl kalmışım yiğenlerımde var ama adını bılmıyom.Deli gıbı oynuyolar
hheheheeh yegenlerıne hedıye almak ıstersen benı ara
0800 43764379583276548375=)))

olsun canım kızı erkegımı var bunun.
playstatıon olmazsa baska bır suru oynıycak oyun makınası var
hele bı buyusunler=)

Kız mexelina hamilelik mevlidi yokmu? Şöyle Mart'a doğru yapsan hamilelik mevlidini? Hani yemekli falan? Sarımsaklı köfteli? delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şişkooo
ayhh pardon seksi tombul

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Bana diyene bak,
ben azından sadece hayalini kuruyorum
senin gibi ıspanaklı pideleri götürmüyorum, tamam mı
bi de götürsem ne olurum acep? delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yarın inşallah elimde olacak ürünler :Saruboceq:. kalitesini yazarım. kötü çıkarsa deliririm valla

Emin misin?

Son düzenleme:

dimi onun yabancı asortik bi adı vardı bebeğin gelmesine yakın bebeğe önden hoşgelndin partisi miymiş neymiş delikafadulden
ona kesin gelirim cokacimcoook

bizimkiler genelde tulumba tatlısı alırlar mevlüt için.

olabilir canım annemin kesin onunla ilgilide bi fikri vardır karışmayacam hazır derse alırız yapacam dersede yapsın

ya, şu bebek detarjanları nasıl bişi?

kalıp sabunların rendelenmişimi acaba?

makinede kullanılıyodur dimi.

makinede kullanım için tabi ama nasıl olduğunu bilmiyorum sanırım bende dalinin sıvı olanından alırım heleki ilk zamanlar kokusu çok güzel dalinin zemuszemus

annem gelirse yaparız tabi neden olmasın :) alışveriş için gelecek ama daha tarih belli değil şimdi Mersinde :)

Bizim oralar çok sıcak olacağı için ve yeni taışşınmış olacağım için pek Eylül ekimden önce Adana Mersin düşünmüyoruz :) Gerçi bana kalsa hiç gitmicem ama bir adana bir mersin oğlum yollarda telef olur diye düşünüyorum ama kısmet

ben kocişle bir konuşayım ben erken kalkıyorum zaten oda erken kalkmayı kabul ederse beraber gideriz ben sana haber veririm.

cnm sen dedın sanırm o cantalı urunler vardı ya tarak vs 39 tl demstn bulamadm yafss

Haaa baby shower. Kız olmaz öyle gavur icatları. Bizi ancak hakiki Türk usulü köfteli möfteli bişey paklar.

Baby Shower canım o sosoyetik partinin adı. Gıcık oluyorum ben kendi güzelim adetlerimizi yapmayıp yabancılara özenenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…