bu deterjanda hacışakiri de iyi diyolardı ama bende dalinin alıyım o zaman zemuszemus
Kesin annem burada olur o yüzden yemek meselesi sorun olmaz :) adana mersin elazığ yöresinden hertür yemek olur :) ( içli köfte ,sarma dolma , bizim sarımsaklı köftemiz vardır ondan vs.vs. :) )
Hatta geçenlerde kardeşim geldi mersinden kadıncağız yine bir dünya yemek göndermiş :)
benim eşimde pazar fuara erkenden gitmek istiyor ama havuz için pazara izin aldım misafir olarak gelecek benimle, izin almışken gidelim istiyorum
oda fuar kalabalıklaşır yollar tıkanır diye mırın kırın ediyor
bizde erkencikten kahvaltı etmeliyiz o yüzden
:) arkadaşlar benim İstanbulda kimsem yok artık benim oğlumun mevlitüne sizler geliriniz :)
aynen canım benimde annem halledecek zaten komşular yakın akrabalar böyle kalabalığa yemek verince annemi çağırırlar, pilavla eti annem halledecek, içecekler hazır
daha tatlıyı bilmiyorum ama bilmiyorumkismile
ürünlerin geldiğinde buraya yazar mısın merak ettim kalitesi felan nasıl. Bende ordan bikaç şey beğendim korkuyorum ama almaya benimkide fizana felan gider diye.
bende 20.günü felan yapıcam bizde yemekli olur genelde mevlütler. Kayınvalidem memlekette kalıyor sanırım doğumdan sonra haziran gibi orda işler çok olduğundan 20.sinde mevlüdümüzü yaparız o sağ ben selamet oğlumla kalırım evimde.
ya, şu bebek detarjanları nasıl bişi?
kalıp sabunların rendelenmişimi acaba?
makinede kullanılıyodur dimi.
hheheheeh yegenlerıne hedıye almak ıstersen benı araanladım daeo erkek olsa kesın alcaktık ama farketmez kızım ısterse onada alıcam tabı aklımda olsun.Cahıl kalmışım yiğenlerımde var ama adını bılmıyom.Deli gıbı oynuyolar
Kız mexelina hamilelik mevlidi yokmu? Şöyle Mart'a doğru yapsan hamilelik mevlidini? Hani yemekli falan? Sarımsaklı köfteli? delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bana diyene bak,cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yarın inşallah elimde olacak ürünler :Saruboceq:. kalitesini yazarım. kötü çıkarsa deliririm valla
Kız mexelina hamilelik mevlidi yokmu? Şöyle Mart'a doğru yapsan hamilelik mevlidini? Hani yemekli falan? Sarımsaklı köfteli? delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizimkiler genelde tulumba tatlısı alırlar mevlüt için.
ya, şu bebek detarjanları nasıl bişi?
kalıp sabunların rendelenmişimi acaba?
makinede kullanılıyodur dimi.
Emin misin?
Geliriz tabi sen dert etme. Bu arada bende büyük ihtimal İzmirde yapıcam mevlütümü annem şimdiden beynimi yemeğe başladı. Yada burda ufak çaplı az kişinin geleceği bişey yapıcam. İzmirde öyle önce mevlüt sonra çakkıdı bişeyler yapabilirim.Sonuçta burdada bir sürü arkadaşım görümcemler falan var burda yapmazsam ayıp olur ama annemde haklı bütün kendi ailem izmirde hem ilk torun onlarında gönlünü hoş etmek lazım aman ne zor işler bunlar yaaa
ben kocişle bir konuşayım ben erken kalkıyorum zaten oda erken kalkmayı kabul ederse beraber gideriz ben sana haber veririm.
dalin in sıvı bebek deterjanı var. 2 kg.sı 18 tl fln.
ondan alcez.
kalıntı iz fln da bırakmıyormuş.
kullananlar çok iyi oldugunu söylüyor
dimi onun yabancı asortik bi adı vardı bebeğin gelmesine yakın bebeğe önden hoşgelndin partisi miymiş neymiş delikafadulden
ona kesin gelirim cokacimcoook
olabilir canım annemin kesin onunla ilgilide bi fikri vardır karışmayacam hazır derse alırız yapacam dersede yapsın
dimi onun yabancı asortik bi adı vardı bebeğin gelmesine yakın bebeğe önden hoşgelndin partisi miymiş neymiş delikafadulden
ona kesin gelirim cokacimcoook
olabilir canım annemin kesin onunla ilgilide bi fikri vardır karışmayacam hazır derse alırız yapacam dersede yapsın
cnm sen dedın sanırm o cantalı urunler vardı ya tarak vs 39 tl demstn bulamadm yafss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?