sıkılma kızzya ben uzun uzun netten fıyat arastırması yapmaya gıcık oluyorum
cok sıkılıyorum
anca bı sıteden alırım hepsını heralde ole cok fazl arastırma yapmadan.
Aynı huy bende de var, ben de çok mu acele ettim yoksa diyodum, seni görünce rahatladım. Güle güle kullanın hepsini.
Bezde eşimle gidip şu takımı sipariş ettik.
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::
Yalnız ilavesi var bunların dışında;
- beşik
- mobilyanın kulplarındaki ayıcıklarla desenli perdeler, beyaz tül
- aynı ayıcıklardan desenli halı
- isimlik (bulut)
- avize (ayıcıklı)
- yer lambası (ayıcıklı)
- duvar rafı
- sallanan emzirme koltuğu
- Ayıcıklı desenli duvar süsleri
mobilyaların rengi kırık beyaz. (3 kapılı Dolap+Şifonyer+Karyola+2 kapılı oyuncak dolabı)
Tekstili pembe-beyaz.
Karyola içindeki tekstilin tamamı, abajuru, perdesi, halısı, avizesi, isimliği, dolabın kapı kollarındaki ayıcıklar, duvar süsleri hepsi aynı desen.
Emzirme koltuğu da yine kırık beyaz.
Fazladan odaya fiskos koyucam, koltuğun yanına. Üzerinede yine pembe-beyaz örtü yere kadar.
Mobilyalar biraz sipariş usulü karma bişey oldu, ama temeli bu resimdeki şekilde.
Mart sonuna teslim alıcaz kısmetse sabırsızlanıyorum yani.. :dance:
ya kızlar,
ben de mobilyalarımdan bahsettim,
kimse heyecanımı paylaşmadı aşkolsun yani. senağlama
bu arada bebek sayfasındaki 2. mobilya bizimkisi.
benim el becerim yok maalesef, o yüzden kendim yapamadım ama biraz ıkına sıkına da olsa taksit taksit ödiycem, canımız sağolsun İnşallah... :hooray:
ya ben uzun uzun netten fıyat arastırması yapmaya gıcık oluyorum
cok sıkılıyorum
anca bı sıteden alırım hepsını heralde ole cok fazl arastırma yapmadan.
sıkılma kızz
çok güsel vakit geçirtiyo
Kızlar bebek doğduktan sonra mevlid ne zaman yapılıyor? Mevlidte ne yapılıyor? Ne ikram ediliyor? Neler oluyor?
güle güle kullansın bebişin canım. harıka bır takım yapmışsın kendıne. guzle gunlerde kullanın.
ama bazen gerçekten çok fıyat farkları oluyor bılgın olsun.
canım benim arkadaşımın eşinde olmuştuslm haziran anneleri umarım iyisinizdir sohbet nerde bilmiyorum bölcem ama az önce doktordan geldik,ve doktorum bebeğin eşi yani plesentanın aşagıda olduğunu söyledi zamanla yukarı çıkacakmı bakacaz dedi,şimdiye kadar bi sorun yaşamamıştık aynı durumu yaşayan varmı paylaşırsanız sevinirim çok endişeliyim.
Kızlar bebek doğduktan sonra mevlid ne zaman yapılıyor? Mevlidte ne yapılıyor? Ne ikram ediliyor? Neler oluyor?
zeyneppp buralarda mısın??
dun bızımkı pazar gunu fuara gıdelım dedı
ev bakarız ıdyodum ama sabah fuar acılır acılmaz gıderız ıkı saat dolasır ogleden sonra ev bakarız dedı
netıcede fuar bır yıl dah ayok belkı uygun fıyatlı mobılya buluruz dedı.
ıvır zıvır bıseylerını alırız hıc olmazsa
ayyy çok hoşsunuz valla...
ya kocıs benı delı edıyo
ben netten makına satıyorum ya
275 lıralık bı ılanım vardı
adam 250 olur m dedı
cık dedım
260 dedı
cık dedım
aksamda kocıs bakmıs ılanlara
adama vermıs makınayı 260 lıraya
bana hava yapıo bak nası sattım dıye
sankı ben satamıyorum
ayda yılda bı urun sattı havasından gecılmıyo
ben pazarlık yaptırmıyodum
15 lırasını sen eklıyceksın ustune dedım bende
ya kocıs benı delı edıyo
ben netten makına satıyorum ya
275 lıralık bı ılanım vardı
adam 250 olur m dedı
cık dedım
260 dedı
cık dedım
aksamda kocıs bakmıs ılanlara
adama vermıs makınayı 260 lıraya
bana hava yapıo bak nası sattım dıye
sankı ben satamıyorum
ayda yılda bı urun sattı havasından gecılmıyo
ben pazarlık yaptırmıyodum
15 lırasını sen eklıyceksın ustune dedım bende
hmm evet emzirme koltukları çok uzun süreli kullanım için ideal.
benim salon koltuklarım da krem rengi, minderleri falan.
koltugu da krem alıp ilerde televizyon koltugu olarak kullanmayı düşünüyorum sempatiksalakcinni
cnm bu fıkır cok gusel aslnda benımd eoturma odamda kahverengi köşe var pufuda var ama bide tv koltugu olsa fena olmaz olmazsa bende alırım sonra oturma odasına koyarm yaaa
Canım hiçte pahalıya almamışsın aldığın model ağaç anladığım kadarıyla ve bu fiyat gayet normal bir fiyat ağaç bir ürün için. Ayrıca kapsamlı bir takım almışsın kullanılan malzeme bebek odasında herzaman daha pahalıdır bu fiyata alman çok normal. ağaç ve kapsamlı bir takım düşünen herkes bu fiyatları gözden çıkarıyor zaten içini rahat tut. Emzirme koltuğunun fiyatıda gayet iyi ben bu fiyata bulamamıştım henüz benim bulduklarım 600-750 arasıydı bende bakıcam senin aldığın yere. Daha ucuzu ancak çok tanıdık ve peşin parayla olabilir Belki biraz daha ucuza bulmak mümkün ama çok daha pahalıyada bir sürü model var benim bir arkadaşım 3 sene önce 5 bin tl ye yaptırmıştı inci tuncelden şimdi acayip pişman mesela.
bız fuar acılır acılmaz orda olalım dıyoruz canımTamam canım biz sizi alırız beraber gideriz o zaman saat kaçta gidelim tatlım
bananeeeayyy çok hoşsunuz valla...
kız bırak kar kardır öyle değil mi
gitme adamın üstüneee
Canım ne makınası satıyosun sen. Ben kaçırmışım orayı
slm haziran anneleri umarım iyisinizdir sohbet nerde bilmiyorum bölcem ama az önce doktordan geldik,ve doktorum bebeğin eşi yani plesentanın aşagıda olduğunu söyledi zamanla yukarı çıkacakmı bakacaz dedi,şimdiye kadar bi sorun yaşamamıştık aynı durumu yaşayan varmı paylaşırsanız sevinirim çok endişeliyim.
bebeğin 40 ı çıkmasına doğru yapılır. ama bizimkiler yarı 40 ı olunca ilk müsait zamanda yaparlar. Yani 20. gün itibariyle istediğin zaman. Bizim ailede çok eğlenceli geçer bebek mevlütleri önce mevlüt okunur dua falan yapılır şerbet ikram edilir. Sonra dualar biter bitmez teyip açılır neşeli müzikler çalınır kına gecesi gibi herkes oynar çakkıdı çakkıdı çok şamatalı geçer. ikramlarda bazıları tavuk pilav yapar bazılarıda gün gibi bir sürü çeşit olur genelde bizde sarmada yapılır hep bide mevlüt şekeri ikram edilir.
benim bildiğim 40 ından sonra yapılıyor
kuran okutuluyor, şeker dağıtılır
ve isteğe bağlı olarak yemekte verilebiliyor
kısmetse ben yemekli yapacam
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hayy bu civil bebeyi de babaeskiyi de kargoyu daaaaaaaaa
adamlar hem anlış adrese göndermişler ürünü hemde ben uğraşıyorum hala hatayı düzeltmek için.
az sonra şikayet maili atacağım çok sinirlendim:mymeka:
evet o da genellikle dinlenmişti zaten..teşekkür ederim ÖZGECAY cım yani moralim bozuldu haliyle bi de normal doğum yapmayı çok istiyorum hayırlısı olsun inşaallh yukarı çıkar plesenta beklicez bakalım.Ama dinlenmek şart ben bayağı ağır temizlik falan yaptım herşey normal diye artık yorulmaya elveda diyorum...
Yani doğuma yakın onu da planlamak gerekiyor. Kayınvalidem diyordu bana şunun bebebk mevlidi var hadi beraber gidelim diye, ben gitmezdim. Aaah ah keşke 1-2 tanesine bari gitseymişim.
Nasıl yemekli? Zeynepin bahsettiği gibi kabul günü yaparmış gibi tabak dimi?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?