2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk defamı gördün kız, Zeynonun listesinde yokmuydu yoksamkine
hem süsleme amaçlı,
hem ziyarete gelenler çocuğun üstüne başına değil, yastığa iliştiriyor altın, para gibi takılarını.
ay anaamm ayıp kıs
mılet para taksınd ıye yastıgınıda yapıolarsempatiksalakcinni
alemsınız heebilmiyorumkismile

yeeeeeeeeewwwwwwwrummmmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

şimdi annadımm
sen benım ıcın kotu seyler dusunuyosun
facede takıp burda takıp
uzak dur kısım
evlıyım ben
bilmiyorumkismile

ne tesaduf bende evlıyım hemde bi bebek beklıyoruzzz yeeeeruuuummmmsempatiksalakcinni

Canım bu dediğin gibi sosyetik bişey önce joker gibi bir mağazaya eksik listesi veriyorsun onlar listeni senin adına düzenliyip yayınlıyor. Sonra davetlilerine listenin hangi mağazada olduğunu söylüyorsun herkes ordan bütçesine uygun bişeyler alıyor yada mağazaya para veriyor onlar listedeki eksiklerini toplanan paraya göre tamamlıyor. sonra evini bir organizasyon firması profosyonelliği ile süsletiyorsun.Balonlar hoşgeldin bebek yazıları. Sonra o en pahalı bebek şekerlerinden yaptırıyorsun bide açık büfe bişeyler hazırlanıyor (gerekirse catring firması ile anlaşılıyor) falan filan

ayy organizasyona bakk akannehirakannehir

sulanma kısım bana
benden sana yar olmas:umursamaz:

gel gel bakcam sadece sefkatlı sefkatlı bişi yapmıcam yapamam zaten icraat sıfır bendeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya bende eminönüne gidicem bu altın yastığı sepet felan için alınıcak yapılıcak ne çok şey var ya şu banyo ünitelerinden istiyorum bide çok güzeller

Kızlar ben biraz önce dayanamadım leyla yedim çok pişmenım ama sanırım yine olsa yine yerim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…