D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #52.561
taşş hatunum gel bakım bi burayaaa bakcammmmsüprizzzzzkaydirigubbakcemile
bu ne ıse yarıyor
sen bakma:kedi:
Ben pes diyorum, zaten gülmekten her tarafıma ağrı girdi, pert durumdayım.
ay anaamm ayıp kısilk defamı gördün kız, Zeynonun listesinde yokmuydu yoksamkine
hem süsleme amaçlı,
hem ziyarete gelenler çocuğun üstüne başına değil, yastığa iliştiriyor altın, para gibi takılarını.
yeeeeeeeeewwwwwwwrummmmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Çok güzel canım ii günlerde kullansın bebişin bu arada aldığın oda da çok güzel günlerde kullansın :)
ay anaamm ayıp kıs
mılet para taksınd ıye yastıgınıda yapıolarsempatiksalakcinni
alemsınız heebilmiyorumkismile
şimdi annadımm
sen benım ıcın kotu seyler dusunuyosun
facede takıp burda takıp
uzak dur kısım
evlıyım benbilmiyorumkismile
bu tam öyle değil sanırım ev falan süsleniyor, bildiğim kadarıyla davetiye bile gönderiliyordu
baya bi organizasyon gerektiren sosyetik bişey
İstinye parkta çalışırkene orda oturan bi bayan yapacaktı,
bahçe dublex de oturuyordu taşınalıda fazla olmamıştı
mesela bence o hatunun amacı evini göstermekti
amannn neyse durumu olan istiyen istediği gibi yapar partisini adınada istediğini deraklinialirimsmile
ne tesaduf bende evlıyım hemde bi bebek beklıyoruzzz yeeeeruuuummmmsempatiksalakcinni
Canım bu dediğin gibi sosyetik bişey önce joker gibi bir mağazaya eksik listesi veriyorsun onlar listeni senin adına düzenliyip yayınlıyor. Sonra davetlilerine listenin hangi mağazada olduğunu söylüyorsun herkes ordan bütçesine uygun bişeyler alıyor yada mağazaya para veriyor onlar listedeki eksiklerini toplanan paraya göre tamamlıyor. sonra evini bir organizasyon firması profosyonelliği ile süsletiyorsun.Balonlar hoşgeldin bebek yazıları. Sonra o en pahalı bebek şekerlerinden yaptırıyorsun bide açık büfe bişeyler hazırlanıyor (gerekirse catring firması ile anlaşılıyor) falan filan
ay anaamm ayıp kıs
bak utandım şimdi,:kedi:
sahiden ayıpmıki,
ulen şu internet sitelerinin herbir tarafında hastaneye giderken valize koyun demiş,
kandırıldımmı yoksa? akannehir
kimse altın yastığı yapmıyomu kızlar?
yaw hastanelerde de anlaşmalı şirketler var, şu oda süsleyen falan onlarda kataloğuna koymuş.
ananmmm ayıpmı ettim şimdi ben
sulanma kısım bana
benden sana yar olmas:umursamaz:
ay anaamm ayıp kıs
bak utandım şimdi,:kedi:
sahiden ayıpmıki,
ulen şu internet sitelerinin herbir tarafında hastaneye giderken valize koyun demiş,
kandırıldımmı yoksa? akannehir
kimse altın yastığı yapmıyomu kızlar?
yaw hastanelerde de anlaşmalı şirketler var, şu oda süsleyen falan onlarda kataloğuna koymuş.
ananmmm ayıpmı ettim şimdi ben
Yok canım ayıp falan etmedin zaten bebişin baş ucuna koyuluyor dekoratif oluyor. Hem illa takı takın denmiş olmuyorki. Ama zaten takısıyla hastaneye gelen bir sürü kişi oluyor herkes oraya takıyor böylece bebeğe zarar vermiş olmuyorlar. Aynı şekilde evdede kullanılıyor. Ben gittiğim bütün bebek ziyaretlerinde takıyı yastığa taktım.
Kızlar ben biraz önce dayanamadım leyla yedim çok pişmenım ama sanırım yine olsa yine yerim:kedi:
Kızlar ben biraz önce dayanamadım leyla yedim çok pişmenım ama sanırım yine olsa yine yerim:kedi:
BEBİCCİNODAN EMZİRME YASTIĞI VE OYUN MİNDERİ, #24482979 Gittigidiyor.com
kızlar bu yastık nasıl sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?