Ne yedin ne yedin???
yaa şeekrım begenemıyomkıııı ya dıyorm kalıtesz olursa sen begen alalım de alalım bırı benı durtsunde bebegımn bı esyası olsunnnn artık fıyatları ıncelıyorm bu aradaaaaaa cosmom yaa snde yoksun ortalkda ztn bakınyrm
Yok canım ayıp falan etmedin zaten bebişin baş ucuna koyuluyor dekoratif oluyor. Hem illa takı takın denmiş olmuyorki. Ama zaten takısıyla hastaneye gelen bir sürü kişi oluyor herkes oraya takıyor böylece bebeğe zarar vermiş olmuyorlar. Aynı şekilde evdede kullanılıyor. Ben gittiğim bütün bebek ziyaretlerinde takıyı yastığa taktım.
tamam o zaman, bak iki oldu bu, yine rahatlattın beni.:1hug:
Çikolatalı muzlu tost = leyla :kedi:
offff cokacimcoook
onun adının leyla oldugunu da ilk defa duydum
Kızlar ben biraz önce dayanamadım leyla yedim çok pişmenım ama sanırım yine olsa yine yerim:kedi:
Ayy anacım deli yoğun yine burası
Bu yoğunluğun içinde bide GERİZEKALI görümcem gelmiş
Süprizzzzz demez mi delikafadulden ayy dedim çok özlemiştim snei çoookkk :mymeka: kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile ohaoldumsmile :tomato:lmaz:
Kızlar ben biraz önce dayanamadım leyla yedim çok pişmenım ama sanırım yine olsa yine yerim:kedi:
.marmaris büfede leyla diye satılıyor biz yıllardır leyla diye sipariş veridğimizden alışkanlık olmuş.
Ayy anacım deli yoğun yine burası
Bu yoğunluğun içinde bide GERİZEKALI görümcem gelmiş
Süprizzzzz demez mi delikafadulden ayy dedim çok özlemiştim snei çoookkk :mymeka: kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile ohaoldumsmile :tomato:lmaz:
marmaris büfede leyla diye satılıyor biz yıllardır leyla diye sipariş veridğimizden alışkanlık olmuş.
:roflol: alemsin zeynep
hem pişman olup hemde bidaha olsa bidaha yerim diyor sun
ohh afiyet olsun, yediklerinin hepsi bebişine vitamin olsun
her gidişimde acaba yesemmi diye düşünüyorum ama tadı güzelmidir emin olamıyorum vaz geçiyorum
nasıl tadı
heheh sorma bende guya bısıler begncm saf cocuk ınada bana iş cıkartıyr bıde bırk bu sıtelerı iş vaktı dıyor ben ne bısı alabılrm nede satabılrm ofyaaaaaaaaaaklava:
görmcenede sole hıc cekemyz su an onurahtsz etmesın senııı kansssss
kızlar uklayla gmail üzerinden konuşuyorduk da..
bugün hiç giremedim dedi, çok yoğunmuş, işyerinde de sinirini bozmuşlar yine..
hepinize selam söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?