2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rahminin alınması durumuda mı vardı allah korusun en azzından tekrar bebek sahibi olabilir allah beterlerinden korusun en kısa zamandada tekrar hamile klır inşallahhhhh

allahım esirgesin bebişlerimizi

neyse kızlar artık elimizden birşey gelmez. biz sağ salim doğurmaya bakalım yoksa bu bebek beni paranoyak yapacak. habire korkuyorum başına iş gelecek diye

Hakikaten kızlar, şu anda biz de içimizde can taşıyoruz, ne kadar üzülsek de onu da üzmememiz gerekiyor.

keşke hiç yerinden hareket etmeseymiş,hava değişikliği bile gebeliğe zarar veriomuş ben asker kardeşimi görmeye gidicektim doktor kesinlikle izin vermedi...yazık ya kız şimdi ne haldedir kimbilir

bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıkmış sonucu az önce aldım doktorumu aradım müsait değildi birazdan tekrar arayacağım umarım önemli birşey çıkmaz sabah bebeğimi görünce herşey yolunda diye sevinmiştim ama şimdi endişeliyim

şuan resmen bende aynı olayı yaşadım sanki
Allah 2.sinden korusun
felaket bişi
heleki bu kadar büyümüşken...
peki doğummu yaptırmışlar?

sıkıntı yapma cnm benimde tansiyonum yüksek perhiz veriolar sanada öle vericek sen şekerlilerden bende tuzlululardan uzak durcam :)

ya böyle haberler duyunca bütün moralim alt üst oluyo Allah sabır versin onamafoldumben bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah her gece yatağa girerken bir gün daha bittiği için şükrediyorum Allaha bir an önce geçsin istiyorum vakit artık su olup aksın bitsin

zeynepinde öyle çıkmıştı daha sonra tekralattı. 100 gr lıkta sorun çıkmadı . umarım sende de çıkmaz

şuan resmen bende aynı olayı yaşadım sanki
Allah 2.sinden korusun
felaket bişi
heleki bu kadar büyümüşken...
peki doğummu yaptırmışlar?

canım hiç bilmiyorum telini açmıyor.

sıkıntı yapma cnm benimde tansiyonum yüksek perhiz veriolar sanada öle vericek sen şekerlilerden bende tuzlululardan uzak durcam :)

sanada çok geçmş olsun canım . İnşallah 2. test süzgün çıkar diye dua ediyorum.zaten bebeğim bana bir hastalık getirdi umarım 2.si gelmez

Mexelina Zeynep'in de ilk şeker yüklemesi yüksek çıktı, 2. kez 100 gr'lık şeker yüklemesi yaptılar, normal çıktı. Büyük ihtimalle senden de 2.testi isteyecek.

bende burdaki sağlık ocağını tetanoz aşısını sordum öğle arası gidip hemşire 1 de gel yapalım dedi korktum kaçtım mafoldumben ne biliym hiç bi sorgu sual yapmadan direk yapıcaklar diye öylemi oluyo bu iş yaptıranlar ? Hem şartmı yaptırmak ya ?

Mexelina Zeynep'in de ilk şeker yüklemesi yüksek çıktı, 2. kez 100 gr'lık şeker yüklemesi yaptılar, normal çıktı. Büyük ihtimalle senden de 2.testi isteyecek.

Sanırım inşallah problem çıkmaz sabah nasıl mutlu olmuştum baya kilo almış diye inşallah 2. testten sonra da mulu olurum.

kızlar göğüs kremlerine gelinceeeee doğumdan önce göğüs kremi kullanılmalı göğüsler emzirmeye hazırlanmalı gebelik döneminde.ancak göğüs uçlarını uyarmamaya özen göstermeli erken doğuma neden olmaması için.doğum sonrası emzirme döneminde krem kullanılmamalı normal kremler pepanten vs hem bebeğe zararlı maddeler içerdiğinden hemde kokulu old kullanılmamalı bu kremleri emzirme öncesi yıkayarak kullanmakta zararlı saf suyla yıkadığınızaktirde krem çıkmazken sabun vs kullandığınızdada temizleyici maddenin kokusu kalıyo buda hem bebeği memeden uzaklaştırıyo hemde göğüs uçlarının kurumasına neden oluyo.her emzirmeden sonra göğüs ucunuza bulaşmış olan sütü göğüs ucunuza yedirin en iyi göğüs ucu kremi bu.artı doğal antibiyotik içerdiği için hem koruyucu hem tedavi edici oluyor.yine çok uzun oldu bilmiyorumkismile

neyse kızlar artık elimizden birşey gelmez. biz sağ salim doğurmaya bakalım yoksa bu bebek beni paranoyak yapacak. habire korkuyorum başına iş gelecek diye

ALLAH KORUSUN YAA..hayırlısı ile insallah sağ salim doğursak hakikaten valla.arada ben de korkuya kapılıyorum

bende dün yaptırdım ikincisinide 1 ay sonra yapıcaklar, ama şu an kolum çok ağrıyo ya

pardon bayan siz yenidoğan hemşiresi misiniz yerimseniben
sağol sevracım güzel bilgilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…