nedenki, ne sakıncası varmış??
ben de 6-7 ay yatırırım diye düşünüyorum ama dediğin gibi bebekten bebeğe değişir..benim kuzenim 2 yaşında ayırcakmış mesela bebeğini..
bende çok fazla yanım yatırayı planlamıyorum açıkcası
ama tabi duruma bağlı, bizede en az 40 gün annem gelir kesin
o ara zaten sezeryan olursa yasak olacağından bişey olmaz
27 Şubat Cumartesi günü Ataşehir acıbademde bir eğitim var
mail uzunda bende yeri almayı unutmuşum
zeyneeeppp niye öyle diyomuş uzmanlar, nerde okudunn?
evleneceğini kim söyledi hiç niyetim yok benim hayatımda 2. bir kadına yer yokkkalsanaalsanasmile
olduuu. kaynanana bir ton laf edersin. kendi oğluna gelince en ala kaynana olursun-tatlicadiarzu-
zeyneeeppp niye öyle diyomuş uzmanlar, nerde okudunn?
Canım bebeğin bilinç altın yerleşiyormuş ve sakıncalıymış. Cinselik konusunda çok dikkatli davranmak gerekiyormuş bebişlerin yanında .
Bende planlamıyorum ama büyük konuşmamak lazım kucağıma almam ayağımda sallamam yanımda yatırmam diyen herkezin bütün yapmam dediklerini yaptıklarını gördüm valla. .bide benim koca çok istiyor bizim odada kalsın bakalım yaşayarak görecez herşeyi. Ama sadece yatağıma almamak için elimden gelen gayreti göstericem gerisine söz veremem:)
Canım ücretlimiymiş bu seminer
amin canım inşallahne güzel bi kız bi oğlan tabi oğlunun odasında olmaz haklısın mecbur yanına alıcan benimde evim 2+1 bebek odası olucak yerdeki eşyaları boşaltıcam istikbalin bi oturma grubu vardı onu kaldırıcam sadece sığarsa çift kişilik kanepe kalıcak inş sığar odam büyük çünkü ama 2.çocuk için 3+1 evler şart inşallah bizede nasip olur daha büyük bi ev
:roflol::roflol::roflol::roflol:evlenince de 3 kişilik yatak yaptırırsın gelininle beraber yatarsın
muhallebi çocuğu yaptın oğlanı hemen
anladım canım sağol..Canım bebeğin bilinç altın yerleşiyormuş ve sakıncalıymış. Cinselik konusunda çok dikkatli davranmak gerekiyormuş bebişlerin yanında .
Bende planlamıyorum ama büyük konuşmamak lazım kucağıma almam ayağımda sallamam yanımda yatırmam diyen herkezin bütün yapmam dediklerini yaptıklarını gördüm valla. .bide benim koca çok istiyor bizim odada kalsın bakalım yaşayarak görecez herşeyi. Ama sadece yatağıma almamak için elimden gelen gayreti göstericem gerisine söz veremem:)
Canım ücretlimiymiş bu seminer
zeynep şu kıza cevap ver. çatladı garibim :roflol:
Canım görümcemin çocuk doktoru söylemiş birde annem bi anne bebek programında dinlemiş. Bende benzer bir yazıyı 3 ay önce dergide okudum ama hangi dergide hatırlamıyorum.
rapunzelcim benim su fazlalığım var......bu yüzden herhalde karnım taş gibi oluyor sürekli...
tüm hamileler arkaya yatık yürür ben öne yatık yürüyorum hep karnım asılıyor resmen..
rapunzelcim benim su fazlalığım var......bu yüzden herhalde karnım taş gibi oluyor sürekli...
tüm hamileler arkaya yatık yürür ben öne yatık yürüyorum hep karnım asılıyor resmen..[/QUOTE
benımde karnım tas gıbı oluyorbilmiyorumkismile
kan sulandırıcı ıgnelerımız yapıyor acababilmiyorumkismile
bana dr sebebı bılınmıyor dedi
benimde karnım taş gibi acaba suyum mu fazla . ama 2 doktora gittim ikisi de birşey demedi
tüm hamileler arkaya yatık yürür ben öne yatık yürüyorum hep karnım asılıyor resmen..[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım inşallah birşey olmaz bebişlerimize :) moralini yüksek tut sen bir risk olsaydı doktorun uyarırdı seni
Canım yoktur öle birşey olsa söylerdi doktorun çünkü her kontrolde bakıyorlar bebeğin suyuna
geçmiş olsun canım morelini bozma umarım herşey yoluna girer:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?