2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

klava:klava:klava:

Çok geçmiş olsun canım .Umarım bir problem yoktur Aslında dotora gidip bebişini görseydin için rahat ederdi gerçi hareket ediyorsa sorun yoktur

üzülme canım benim bişey olmaz Allahın izniyle
bebeğin oynuyosa problem yok demektir
ancak.. kendini yorma bikaç qün yat dinlen ve yatış pozisyonlarına dikkat et
:teselli:

üzülme canım, riskli bişey olsaydı doktorun çağırırdı sanırım, hem bebiş de hareket ediyomuş..

doktorum hareket edıyor mu dıye sordu edıyor dedım, belkı sivilcen falan patlamıştır basur olabılır dedi. ama sıvılce ve basurum yok dedım. ıstıyorsan gel bakalım ıçın rahat etsın dedı. ama bi problem yoktur dedı. karnının ustune yatmamalısın artık, bebeğin rahatsız olmuştur dedi. aksam gıdeyım dıyorum dayanamıycam bi baksın çok korktum.

offf nasıl yattım öyle karnımın üstüne dümdüz yaa. vicdan azabı çekıyorum. hıç kanamam gelmemişti başından beri. kanama çekenlerın neler hıssettıgın anladım çok zormuş

aman canım dikkat et...ama sıkıntı yapma dr lada konuşmuşsun sorun yok...

sagolun arkadaşlar, akşam gıdıcem randevü aldım. içim rahat etsin. kıyamam ben fındık kızıma, çok üzüldü annesi. bi daha uyurken çok dikkatlı olucam. bu bana ders oldu.

CNM BENM YA ÜZME KENDİNİ AMA BAK BİRŞEY OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM
AMA YİNEDE SEN İÇİNİN RAHAT ETMESİ AÇISINDAN GİT Bİ DRA
GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN CNMM YA GÜZEL HABERLERLEDE GEL:Saruboceq:

CNM BENM YA ÜZME KENDİNİ AMA BAK BİRŞEY OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM
AMA YİNEDE SEN İÇİNİN RAHAT ETMESİ AÇISINDAN GİT Bİ DRA
GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN CNMM YA GÜZEL HABERLERLEDE GEL:Saruboceq:

amin canım. opuyorumnanaktan

evet ya çok üzüldüm...mafoldumben

ama erkekn doğum sebebi neymiş biliyo musun??

nedenini bilmiyoruz. doktorlar önceden de çözememişlerdi zaten. dün de telefonlara cevap vermedi.
sebebini öğrenirsem yazarım size de

çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım ama insan uykuda çok fazla dikkat edemiyor malesef. sen istersen gene de bir doktora görün için rahat etsin

sagolun arkadaşlar, akşam gıdıcem randevü aldım. içim rahat etsin. kıyamam ben fındık kızıma, çok üzüldü annesi. bi daha uyurken çok dikkatlı olucam. bu bana ders oldu.

canım üzülme bende arada yatıyorum öyle tam göbeğimin üstüne değilde sola doğru yattığımda hafif göbeğimin üstüne geldiği oluyo ama kanaman da geçtiyse bi sorun yoktur bende içini ferah tut

kız sana da bebekler gibi yan yatma yastığı alalım bari...:))
şaka bir yana sıkma canını akşam git kızını gör rahatla..bir sorun olsa dr hemen gel derdi..demekki bir sorun yok...okşa annesi kuzunu...

ay canım benım çok üzüldüm ya
geçmiş olsun.Bişey olmamıştır kotu düşünme:ben oyle sureklı yatanları bılıyorum.bende sağa donuyom bazen bazen sırt ustu yatıyom uzuluyom sonra.Kızlar sureklımı sola donuk yatıyosunuz acaba.Bizi haberdar et canım doktordan sonra mutlaka ama bişey çıkmaz.Kıpır kıpır oynasın annesı içerde bebişler.Oyun alanını kısıtlamışıdırda kızmıştır sana okadar.başka bişey yoktur bence.Korunaklı yerdeler çünkü

Ne yazıkki ben sürekli sola yatamayanlardanım . Gece sıksık uyanır oldum ya sırt üstü yatıyorum yada sağa doktora sordum detaylı ultrasona gittiğim doktor riskli gebelik uzmanıydı sen merak etme bebek rahatsız olursa seni uyandırır ve sende pozisyonunu değiştirisin dedi ozamandan bu yana içim rahat zaten sürekli sola yatman mümkün değil dedi bir insan en az 30 dk bir şekil değiştirimiş

soluma yatıyorum bir süre sonra uyuşuyorum. sağa dönüyorum yatamıyorum. sırt üstü yatmak da iyi değil. maymun oldum pozisyon beğeneceğim diye. uykularım bölünmeye başladı göbeğim sayesinde

uykuya dalana kadar çok dönüyorum ama genelde solda uykuya dalıyorum, sırt üstü çok nadir uyuyabiliyorum, kalçama çok ağrı giriyor, zaten uyusamda inanılmaz bir bel ağrısıyla uyanıyorum
bazende sol kalçamın üstünde hafif sırtıma doğru yatıyorum eşim arkadan yastık gibi destek veriyor ona dayanıp öyle yatıyorum,

ben sürekli sola yatıyorum..bazen sırtım çok ağrıyo sağa yatıyorum o zamanda bebek yığılıyor resmen tepikliyor beni tekrar sola dönüyorum...

bazen solumun üstüne yatıyorum nasıl rahat hemen uyuyasım geliyor
sonra bi bakıyorum sol tarafımı tekmeliyor, bakıyorum durmuyor tekmeleri rahatsız oluyor küçük hanım
mecbur yeni pozisyonlar arıyorum kendime

çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım ama insan uykuda çok fazla dikkat edemiyor malesef. sen istersen gene de bir doktora görün için rahat etsin

kız sana da bebekler gibi yan yatma yastığı alalım bari...:))
şaka bir yana sıkma canını akşam git kızını gör rahatla..bir sorun olsa dr hemen gel derdi..demekki bir sorun yok...okşa annesi kuzunu...

evet bebekler gıbı yastık lazım bana, deli deli yatmaya alışmış totom, bünyemle kavga içindeyim uyurken. bi görsen bi sağ bi sol, kulagım kıvrılıyo butun gun çınlıyo, bacagım kasılır. anam ne zormuş yan uyumak. ben alışmışım yaya yaya uyumaya. :kedi:

sagolun canlarım. ben saga sola habıre dönuyorum canım. bacak aramdakı yastık kayar, çişim gelır. kulagım acır sureklı uykusuzum. eşimde diyor kı ayırcam yatakları artık bende uyuyamıyorum. haklı valla,

kuzum benı uyandırmya çalıştı belkı ama anası duymadııı mafoldumben

adam oldular da yer beğenmiyorlar. benimkisi de azıcık sıkışsa anında tekmeyi yapıştırıyor.hiç rahatını bozamıyor hanımefendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…