canım geçmiş olsun dikkat et kendinemerhaba kızlar dün gece uykumda karnımın üstüne yatmışım yaklaşık o şekılde 3 saate yakın derın uyumuşum. uyandım sinirlerım bozuldu çok uzuldum. yastık döşedım sagıma soluma yenıden uyudum sabah kalktıgımda çok çok az kanamam geldi. doktorumu aradım bir daha sakın karnının ustune yatma eşin hep kontrol etsın dedi. 1 - 2 damla kan geldı artık gelmıyor, ayrıca bebek hareket edıyor, bişey olmaz demi kızlar mafoldumben
kaydirigubbakcemile3adam oldular da yer beğenmiyorlar. benimkisi de azıcık sıkışsa anında tekmeyi yapıştırıyor.hiç rahatını bozamıyor hanımefendiler
canım tam bilmiyorum, o zaten bayadır hastanede yatıyordu
bebek plesantadan ayrılıyordu, rahmini bile alabiliriz demişlerdi
sonra doğum sancıları başlamış, dünde haberi geldi zaten
doktorum hareket edıyor mu dıye sordu edıyor dedım, belkı sivilcen falan patlamıştır basur olabılır dedi. Ama sıvılce ve basurum yok dedım. ıstıyorsan gel bakalım ıçın rahat etsın dedı. Ama bi problem yoktur dedı. Karnının ustune yatmamalısın artık, bebeğin rahatsız olmuştur dedi. Aksam gıdeyım dıyorum dayanamıycam bi baksın çok korktum.
Offf nasıl yattım öyle karnımın üstüne dümdüz yaa. Vicdan azabı çekıyorum. Hıç kanamam gelmemişti başından beri. Kanama çekenlerın neler hıssettıgın anladım çok zormuş
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
gülkurusu canım üzülme bebişin hareket ediyomuş zaten ama akşam görünce daha rahat edersin. sen genede bol bol dinen bu ara
kaydirigubbakcemile3
hele bi doğsun ısırmadık, çimdirmedik yerini bırakmıyacam zemuszemus
ahh bir doğsun şimdiden belıledım çemkirilcek yerlerıni. önce buruşuk koltukaltları yenecek, sonra katlanan boyun çizgileri, tombik ayakları, yumuşak ensesi.... offf canım çekti.. bi bebek sevmem lazım aş eriyorum
bende genelde sola yatanlardanım.Mecburen sola yatıyorum tabı.Ama benım kızın tekmiklerini ben duymam heralde uyurken oyuzden dıkkat etmelıyım dıye duşunuyorum ama sağa yada sırtustu yatıyorum ama sonra hemen sola donuyorum bende.Butun gece 5-6 kere uyanıyorum artık uykusuzluk kotu ya.Sabah iş var bıde.Ne olcak halımız bılmıyom kızlar
cnm gecmıs olsun dıkkat et bundn sonra bende karnımn ustunde buluyorum uyandıgımda kendımı işte arada esım uyarıyr donduruyr ama
Ne yazıkki ben sürekli sola yatamayanlardanım . Gece sıksık uyanır oldum ya sırt üstü yatıyorum yada sağa doktora sordum detaylı ultrasona gittiğim doktor riskli gebelik uzmanıydı sen merak etme bebek rahatsız olursa seni uyandırır ve sende pozisyonunu değiştirisin dedi ozamandan bu yana içim rahat zaten sürekli sola yatman mümkün değil dedi bir insan en az 30 dk bir şekil değiştirimiş
gülkurusu canım sıkma canını akşam bebişini görünce rahatlarsın. Yoktur bebişinin beşeyi takma kafana.
Benim sıpa kızımda solu beğenmiyor ben sola yatıyorum hanfendi basıyor tekmeyi sağa yatıyorum susuyor her gece savaş halindeyiz kendisiyle. Dün gece inat ettim sola yattım oda inat etti sağa tırmandı durdu en sonunda ayaklarıylamı kafasıylamı anlamadım sağ kaburgalarımı sıkıştırdı. Ben sola doğru yatarken nasıl becerdi anlamdın çok cadı olacak bu kız eli dursa ayağı durmuyor
gülkurusu canım sıkma canını akşam bebişini görünce rahatlarsın. Yoktur bebişinin beşeyi takma kafana.
Benim sıpa kızımda solu beğenmiyor ben sola yatıyorum hanfendi basıyor tekmeyi sağa yatıyorum susuyor her gece savaş halindeyiz kendisiyle. Dün gece inat ettim sola yattım oda inat etti sağa tırmandı durdu en sonunda ayaklarıylamı kafasıylamı anlamadım sağ kaburgalarımı sıkıştırdı. Ben sola doğru yatarken nasıl becerdi anlamdın çok cadı olacak bu kız eli dursa ayağı durmuyor
ne güzel oluyor o buruşuk gıdıklarının kokusu :asigim:
benim doktorum da sol yanla sağ yanın çok aşırı farketmediğini ama sırt üstü yatmanın riskli olduğunu söyledi..yan yatarken de tamamen yan değil kızlar, 45 derece gibi bi açıyla yatmakmış esas olan..yarı yan yarı sırt üstü yani..ben artık yastık dayıyorum sırtıma,eğik yatıyorum..
merhaba kızlar dün gece uykumda karnımın üstüne yatmışım yaklaşık o şekılde 3 saate yakın derın uyumuşum. uyandım sinirlerım bozuldu çok uzuldum. yastık döşedım sagıma soluma yenıden uyudum sabah kalktıgımda çok çok az kanamam geldi. doktorumu aradım bir daha sakın karnının ustune yatma eşin hep kontrol etsın dedi. 1 - 2 damla kan geldı artık gelmıyor, ayrıca bebek hareket edıyor, bişey olmaz demi kızlar mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?